BadyS Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 hur myslim, ze je na tom spidak ten byl rano dobre mimo no kdyz vy vsici slavite, koukate na TV ci jdete hrat basket - idu za chvilu projet auto po praglu - nejak me to dnes nestacilo... já za tím volantem chrápal...nikdo neprudil,no nuda...tak sem do vzal na poštát a už sem byl jak rybička Spidi je OK...ted by měl být na oslavách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 ja ti dam ridice koukej chlastat...ja jeste musim hodit octu do gala a uklidit protoze bude asi prset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 zdar jak sviňa ZDar jak svina Kájo...co home video??? nemužeš udělat nějaké dvd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 nazdarek karle...co video...co dvd?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 cus carlosi jaka byla cesta vcera?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 zítra tu něco vhodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 zítra tu něco vhodím supr supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 ja ti dam ridice koukej chlastat...ja jeste musim hodit octu do gala a uklidit protoze bude asi prset ty mě koukej poslat tu písničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 cesta dobrá,Vaša vybral dobrou trasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 cesta dobrá,Vaša vybral dobrou trasu AHoj chlape !!! Skoda ze jste pak odjizdeli ... zabava pokracovala daaaaaal .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 ja ti dam ridice koukej chlastat...ja jeste musim hodit octu do gala a uklidit protoze bude asi prset ty mě koukej poslat tu písničku nemuzu stahuju...muj net by to asi nepobral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 AHoj chlape !!! Skoda ze jste pak odjizdeli ... zabava pokracovala daaaaaal .. no zabava byla naramna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 ja ti dam ridice koukej chlastat...ja jeste musim hodit octu do gala a uklidit protoze bude asi prset ty mě koukej poslat tu písničku nemuzu stahuju...muj net by to asi nepobral No nechtej videt jak je ted sviznej muj net :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 No nechtej videt jak je ted sviznej muj net :-( to verim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 asi se omluvim jako že su dnes řidič dobrej fígl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 dobrý večer Zdar Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 dobrý večer Zdar Jiříku zdar rádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak jsme dorazili.Cesta super,jen před Prahou a potom na zpáteční cestě za Prahou menší deštík.Jak jsem jel z Prahy,tak cca na 50km mi vjela do cesty bílá Octávie Policie,jela asi 2 KM předemnou tak 130,za chvílí nápis stop a bylo to.A pane řidiči,víte kolik jste jel??Říkám 130,i Climatronik mi to ukázal.A oni že né,prej 155 a jestli mám 300 tak jsem asi nekecl,zaplatil a jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak jsme dorazili.Cesta super,jen před Prahou a potom na zpáteční cestě za Prahou menší deštík.Jak jsem jel z Prahy,tak cca na 50km mi vjela do cesty bílá Octávie Policie,jela asi 2 KM předemnou tak 130,za chvílí nápis stop a bylo to.A pane řidiči,víte kolik jste jel??Říkám 130,i Climatronik mi to ukázal.A oni že né,prej 155 a jestli mám 300 tak jsem asi nekecl,zaplatil a jel. zdar hospodo njn chlapci potřebovali na véču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak jsme dorazili.Cesta super,jen před Prahou a potom na zpáteční cestě za Prahou menší deštík.Jak jsem jel z Prahy,tak cca na 50km mi vjela do cesty bílá Octávie Policie,jela asi 2 KM předemnou tak 130,za chvílí nápis stop a bylo to.A pane řidiči,víte kolik jste jel??Říkám 130,i Climatronik mi to ukázal.A oni že né,prej 155 a jestli mám 300 tak jsem asi nekecl,zaplatil a jel. njn hold od placatejch čepic se nic dobrýo snad nikdy nedočkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 No popravdě jsem čekal že řekne 500-1000.Když řekl 300 ani jsem nemrkl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Hezký večer a zbytek neděle..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak jsme dorazili.Cesta super,jen před Prahou a potom na zpáteční cestě za Prahou menší deštík.Jak jsem jel z Prahy,tak cca na 50km mi vjela do cesty bílá Octávie Policie,jela asi 2 KM předemnou tak 130,za chvílí nápis stop a bylo to.A pane řidiči,víte kolik jste jel??Říkám 130,i Climatronik mi to ukázal.A oni že né,prej 155 a jestli mám 300 tak jsem asi nekecl,zaplatil a jel. Ja myslim ze za 3 kilecka bych nechtel ani ty ustrizky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 A tady neco z patka z Lipska : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky