Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 nevím,zeptej se zasvěcenějších ,já odjel po 23 hod. tak to jsi jel hned po me...ja odjizdel taky nekdy kolem 23 asi půl hodky po tobě,pokud vím zůstal,petr81+petra,katka,ivana,borg a míláškové luban s petrou/mig21 /ale co se dělo a kam se šlo to já nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 hoj kachny .........doksy nevím,dám sem nové téma a uvidíme kdo pojede je uz nahozene v sekci srazy ale je lepší to dát i k nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. zdár jiřiku jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 hojte. Hele sejdo,jak dopadl nohec.Doufám,že jsem Octaviány nezahanbili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. zdár jiřiku jak je Nazdár jiříku, ale jde to. Včera jsem se dozvěděl že strejdu zabilo 360V, oživovaly ho 20minut a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 hojte.Hele sejdo,jak dopadl nohec.Doufám,že jsem Octaviány nezahanbili Jo jo kucí to zmákli a vyhráli. Jinak máš druhý místo v nej Combi.. Je s nemůžu vzpomenout kdo tu kategorii vyhrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 hojte.Hele sejdo,jak dopadl nohec.Doufám,že jsem Octaviány nezahanbili ty si odjel a pak jsi dostal cenu tancmajstre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 jj,vím.Harm od Fabiatiků mě informoval SMS a ten jouda Vitto potom na ICQ prý gratulace za 3.místo.To jsi s ním ještě vyřídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 (editace) hojte.Hele sejdo,jak dopadl nohec.Doufám,že jsem Octaviány nezahanbili nené VÍTĚZSTVÍ 15-5 a 15-3 jo a sestava byla celkem 325 kg PALO -SEJIS - SEMI Editováno: 15. Květen 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. zdár jiřiku jak je Nazdár jiříku, ale jde to. Včera jsem se dozvěděl že strejdu zabilo 360V, oživovaly ho 20minut a nic. co dělal proboha a kolik mu bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 hojte.Hele sejdo,jak dopadl nohec.Doufám,že jsem Octaviány nezahanbili nené VÍTĚZSTVÍ 15-5 a 15-3 jo a sestava byla celkem 325 kg PALO -SEJIS - SEMI SE LEKLI TE VÁHY NEBO CO?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. zdár jiřiku jak je Nazdár jiříku, ale jde to. Včera jsem se dozvěděl že strejdu zabilo 360V, oživovaly ho 20minut a nic. co dělal proboha a kolik mu bylo Netušim co dělal. Ale jak práci opravoval Kotle, jak se mu to přeně stalo nevim, dotedka to nemuzu pochopit, byl na to opatrnej Bylo mu kolem 50. Vice informaci snad prinese otec, ale člověk by prostě neřekl jak najednou může bejt člověk pryč.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 hojte.Hele sejdo,jak dopadl nohec.Doufám,že jsem Octaviány nezahanbili nené VÍTĚZSTVÍ 15-5 a 15-3 jo a sestava byla celkem 325 kg PALO -SEJIS - SEMI SE LEKLI TE VÁHY NEBO CO?? to taky asi šlo by to i převálcovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. zdár jiřiku jak je Nazdár jiříku, ale jde to. Včera jsem se dozvěděl že strejdu zabilo 360V, oživovaly ho 20minut a nic. co dělal proboha a kolik mu bylo Netušim co dělal. Ale jak práci opravoval Kotle, jak se mu to přeně stalo nevim, dotedka to nemuzu pochopit, byl na to opatrnej Bylo mu kolem 50. Vice informaci snad prinese otec, ale člověk by prostě neřekl jak najednou může bejt člověk pryč.. mladej,otázka za jak tam byla ambulance a kde to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. zdár jiřiku jak je Nazdár jiříku, ale jde to. Včera jsem se dozvěděl že strejdu zabilo 360V, oživovaly ho 20minut a nic. co dělal proboha a kolik mu bylo Netušim co dělal. Ale jak práci opravoval Kotle, jak se mu to přeně stalo nevim, dotedka to nemuzu pochopit, byl na to opatrnej Bylo mu kolem 50. Vice informaci snad prinese otec, ale člověk by prostě neřekl jak najednou může bejt člověk pryč.. mladej,otázka za jak tam byla ambulance a kde to bylo? Bylo to v řezznictví u Supa, ale nevim jestli na francouzky nebo na moskevský. Ale on byl kuřák a měl nadváhu, ale stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré po poledne. zdár jiřiku jak je Nazdár jiříku, ale jde to. Včera jsem se dozvěděl že strejdu zabilo 360V, oživovaly ho 20minut a nic. co dělal proboha a kolik mu bylo Netušim co dělal. Ale jak práci opravoval Kotle, jak se mu to přeně stalo nevim, dotedka to nemuzu pochopit, byl na to opatrnej Bylo mu kolem 50. Vice informaci snad prinese otec, ale člověk by prostě neřekl jak najednou může bejt člověk pryč.. mladej,otázka za jak tam byla ambulance a kde to bylo? Bylo to v řezznictví u Supa, ale nevim jestli na francouzky nebo na moskevský. Ale on byl kuřák a měl nadváhu, ale stejně. máš sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 tak se nestyd jirbíku jiříku a pojd dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 hezké odpoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 ty woe,dole na liště je vás jako dobrejch a tady houby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Nazdárek mrtvolky. Děje se tu něco. 2 Dana: asi mám něco s rukou, moc s ní nehejbu a bolí jako čert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 dobre odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 dobre odpoledne Nasral e nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 ty woe,dole na liště je vás jako dobrejch a tady houby Cauves vespolek No makame, teda alespon ja, sotva to tady stiham precist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky