Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no já myslím,že obě Petry to jsou díla no a D1 jsi měl pronajatou pro sebe,si myslím,že jsi se tam bál No to je taky pravda No na D1 to bylo fakt divný za celou cestu sem potkal asi 8 aut , tak sem si připadal, že projíždím republikou duchů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no achoj Míjo Už se těším zase někam se s váma zdrcnout to si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no já myslím,že obě Petry to jsou díla no a D1 jsi měl pronajatou pro sebe,si myslím,že jsi se tam bál No to je taky pravda No na D1 to bylo fakt divný za celou cestu sem potkal asi 8 aut , tak sem si připadal, že projíždím republikou duchů to si dovedu představit všechny pruhy byly tvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Na tebe to snad ani nejde a hlavně na tvoje sedlo v autě sedadlo putuje dopredu - sice se souplo jen o jeden "zoubek" ale praha me prinutila k tak drastickemu ukonu zdravim Borgiiiino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no no a malem si na me zapomnel, vid ahoooooj Na tebe to snad ani nejde a hlavně na tvoje sedlo v autě no to opravdu n ejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobre rano dobré ráno a dobrou chut no dekuji pekne pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 opět po ránu KLASICKÁ SESTAVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 to si dovedu představit všechny pruhy byly tvé No jasně sem si to pěkně vychutnával V Práglu sem zapnul tempomat a vypínal ho až v Brně Slatině exit 201 : Schumacher hadra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobre rano dobré ráno a dobrou chut no dekuji pekne pane Nazdárek pane DOBROU Chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobre rano dobré ráno a dobrou chut no dekuji pekne pane nz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 sedadlo putuje dopredu - sice se souplo jen o jeden "zoubek" ale praha me prinutila k tak drastickemu ukonu zdravim Borgiiiino sedadlo? spíš lehátko , ze žádného úhlu není šance Tě v auti vidět : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobre rano dobré ráno a dobrou chut no dekuji pekne pane Nazdárek pane DOBROU Chuť zdarecek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 to si dovedu představit všechny pruhy byly tvé No jasně sem si to pěkně vychutnával V Práglu sem zapnul tempomat a vypínal ho až v Brně Slatině exit 201 : Schumacher hadra no to jo ,ale 1.50 čas to nic moc,já to dělám za plnýho provozu cca 1.15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 nz tak tohle jsem dlouho nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 nz tak tohle jsem dlouho nevidel no právě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré ránko všem i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré ránko všem i tobě čus.jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré ránko všem i tobě čus.jak je? bohužel pracovně ,bordel po ránu,na Ohradě vykolejila tramvaj,tak to stojí všema směrama......mrdník co ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no to jo ,ale 1.50 čas to nic moc,já to dělám za plnýho provozu cca 1.15 No já nejel plnej kotel , jen 150 a šmitec nebylo tolik zásob v nádrži a nechctělo se mi po cestě tankovat a to sem vyjížděl z jiné části Prahy(neptej se mě z jaké, bo to fakt netuším : ) No měl jsem za víkend najeto nějakejch 650km, to bylo něco málo Brno, a k tomu pojížďky po Praze, hodina pade byl čistej čas jízdy se vším všudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré ránko všem i tobě čus.jak je? bohužel pracovně ,bordel po ránu,na Ohradě vykolejila tramvaj,tak to stojí všema směrama......mrdník co ty zatím ještě klid.Po dlouhé době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré ránko všem zdar jak sviňa na Vysočinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré ránko všem zdar jak sviňa na Vysočinu čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no to jo ,ale 1.50 čas to nic moc,já to dělám za plnýho provozu cca 1.15 No já nejel plnej kotel , jen 150 a šmitec nebylo tolik zásob v nádrži a nechctělo se mi po cestě tankovat a to sem vyjížděl z jiné části Prahy(neptej se mě z jaké, bo to fakt netuším : ) No měl jsem za víkend najeto nějakejch 650km, to bylo něco málo Brno, a k tomu pojížďky po Praze, hodina pade byl čistej čas jízdy se vším všudy .....no to je pravda,když uvážím,že jsi jel přes celou Prahu a ještě bloudil ,tak to je gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré ránko všem i tobě čus.jak je? bohužel pracovně ,bordel po ránu,na Ohradě vykolejila tramvaj,tak to stojí všema směrama......mrdník co ty zatím ještě klid.Po dlouhé době jak klííííd ....ty okurky patří do sektoru B5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky