Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no já myslím,že obě Petry :smich: to jsou díla :smich::smich:

no a D1 jsi měl pronajatou pro sebe,si myslím,že jsi se tam bál :D:D

No to je taky pravda :smich::smich::smich:

No na D1 to bylo fakt divný za celou cestu sem potkal asi 8 aut , tak sem si připadal, že projíždím republikou duchů :smich::smich::smich:

Vloženo
no já myslím,že obě Petry :smich:  to jsou díla :smich:  :smich:

no a D1 jsi měl pronajatou pro sebe,si myslím,že jsi se tam bál :D  :D

No to je taky pravda :smich::smich::smich:

No na D1 to bylo fakt divný za celou cestu sem potkal asi 8 aut , tak sem si připadal, že projíždím republikou duchů :smich::smich::smich:

to si dovedu představit :smich: všechny pruhy byly tvé :smich:

Vloženo
Na tebe to snad ani nejde :smich: a hlavně na tvoje sedlo v autě :unsure:

sedadlo putuje dopredu - sice se souplo jen o jeden "zoubek" ale praha me prinutila k tak drastickemu ukonu :smich:

zdravim Borgiiiino -_-

Vloženo
Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no  -_-  :smich:

no a malem si na me zapomnel, vid :D ahoooooj :p

Na tebe to snad ani nejde :smich: a hlavně na tvoje sedlo v autě :unsure:

:smich::smich: no to opravdu n ejde

Vloženo
to si dovedu představit :smich: všechny pruhy byly tvé :smich:

No jasně sem si to pěkně vychutnával -_- V Práglu sem zapnul tempomat a vypínal ho až v Brně Slatině exit 201 ::' Schumacher hadra :smich::smich::smich:

Vloženo
sedadlo putuje dopredu - sice se souplo jen o jeden "zoubek" ale praha me prinutila k tak drastickemu ukonu :smich:

zdravim Borgiiiino -_-

sedadlo? spíš lehátko :smich::smich::smich: , ze žádného úhlu není šance Tě v auti vidět ::'

Vloženo
to si dovedu představit :smich:  všechny pruhy byly tvé :smich:

No jasně sem si to pěkně vychutnával -_- V Práglu sem zapnul tempomat a vypínal ho až v Brně Slatině exit 201 ::' Schumacher hadra :smich::smich::smich:

no to jo ,ale 1.50 čas to nic moc,já to dělám za plnýho provozu cca 1.15 B):D

Vloženo
dobré ránko všem

i tobě -_-

čus.jak je?

bohužel pracovně :disgust: ,bordel po ránu,na Ohradě vykolejila tramvaj,tak to stojí všema směrama......mrdník :angry:

co ty ;)

Vloženo
no to jo ,ale 1.50 čas to nic moc,já to dělám za plnýho provozu cca 1.15 B):D

No já nejel plnej kotel , jen 150 a šmitec nebylo tolik zásob v nádrži a nechctělo se mi po cestě tankovat a to sem vyjížděl z jiné části Prahy(neptej se mě z jaké, bo to fakt netuším ::' ) No měl jsem za víkend najeto nějakejch 650km, to bylo něco málo Brno, a k tomu pojížďky po Praze, hodina pade byl čistej čas jízdy se vším všudy

Vloženo
dobré ránko všem

i tobě -_-

čus.jak je?

bohužel pracovně :disgust: ,bordel po ránu,na Ohradě vykolejila tramvaj,tak to stojí všema směrama......mrdník :angry:

co ty ;)

zatím ještě klid.Po dlouhé době

Vloženo
no to jo ,ale 1.50 čas to nic moc,já to dělám za plnýho provozu cca 1.15 B)  :D

No já nejel plnej kotel , jen 150 a šmitec nebylo tolik zásob v nádrži a nechctělo se mi po cestě tankovat a to sem vyjížděl z jiné části Prahy(neptej se mě z jaké, bo to fakt netuším ::' ) No měl jsem za víkend najeto nějakejch 650km, to bylo něco málo Brno, a k tomu pojížďky po Praze, hodina pade byl čistej čas jízdy se vším všudy

.....no to je pravda,když uvážím,že jsi jel přes celou Prahu a ještě bloudil :smich: ,tak to je gut :specool:

Vloženo
dobré ránko všem

i tobě -_-

čus.jak je?

co ty ;)

zatím ještě klid.Po dlouhé době

jak klííííd :D ....ty okurky patří do sektoru B5 :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...