Miha77 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Mám tu šéfa tak zdarec lidičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Mám tu šéfa tak zdarec lidičky tak ahooj ..........kokej makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 .....no to je pravda,když uvážím,že jsi jel přes celou Prahu a ještě bloudil ,tak to je gut Naštěstí nebloudil, navigačka mě spolehlivě dovedla , no ale masakr to byl jak sviňa, sem koukal že ten Prágl máte taky rozjebanej jak sviňa , furt vám někde kutaj, místama to vypadalo, jako kdyby Vám stavěli dalšího krtka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Mám tu šéfa tak zdarec lidičky Pápá si ho užij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No nic mažu pro žrádlo naší domácí zvěři a ohlásím se asi až z hokny, zatím čus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Naštěstí nebloudil, navigačka mě spolehlivě dovedla , no ale masakr to byl jak sviňa, sem koukal že ten Prágl máte taky rozjebanej jak sviňa , furt vám někde kutaj, místama to vypadalo, jako kdyby Vám stavěli dalšího krtka no ono to na hodne mistech je pravda ze stavej krtka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No nic mažu pro žrádlo naší domácí zvěři a ohlásím se asi až z hokny, zatím čus. zatím pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 .....no to je pravda,když uvážím,že jsi jel přes celou Prahu a ještě bloudil ,tak to je gut Naštěstí nebloudil, navigačka mě spolehlivě dovedla , no ale masakr to byl jak sviňa, sem koukal že ten Prágl máte taky rozjebanej jak sviňa , furt vám někde kutaj, místama to vypadalo, jako kdyby Vám stavěli dalšího krtka rozmrdaný to je ,to uje fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Chlapi, jakýho vidíte u mě avatara? Novou nebo ještě tu bílou? Na jednom počítači totiž mám novou a jinde zase starou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Chlapi, jakýho vidíte u mě avatara? Novou nebo ještě tu bílou? Na jednom počítači totiž mám novou a jinde zase starou čus. Je tam nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Chlapi, jakýho vidíte u mě avatara? Novou nebo ještě tu bílou? Na jednom počítači totiž mám novou a jinde zase starou čus. Je tam nová OK, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Kde ste kdo bando jedna : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Kde ste kdo bando jedna : tady jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Kde ste kdo bando jedna : tady jsem jéééé nějaký živý tvor tu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Kde ste kdo bando jedna : tady jsem jéééé nějaký živý tvor tu je jsem ale nějak poslední dobou to umírá tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 jsem ale nějak poslední dobou to umírá tady njn v mém případě je to hromada práce a pak nestíhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 venku dneska pěkně škaredě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 venku dneska pěkně škaredě Tady lehce pod mrakem , ale teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 venku dneska pěkně škaredě Tady lehce pod mrakem , ale teplo u nás zamračeno a vypadá že bude chcat a je pěkná zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 chtěl jsem umýt auto ale nějak se nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 chtěl jsem umýt auto ale nějak se nechce no já bych ho moh mejt klidně každej den , vždycky mě nějakej opeřenej hajzl na něj nasere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 chtěl jsem umýt auto ale nějak se nechce no já bych ho moh mejt klidně každej den , vždycky mě nějakej opeřenej hajzl na něj nasere tak to mně taky,ale já to měl ještě zasraný od těch pilu apod. Byl jsem jeden den v Brně a auto vypadalo hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 chtěl jsem umýt auto ale nějak se nechce no já bych ho moh mejt klidně každej den , vždycky mě nějakej opeřenej hajzl na něj nasere tak to mně taky,ale já to měl ještě zasraný od těch pilu apod. Byl jsem jeden den v Brně a auto vypadalo hrozně pyl mě tak nevadí,ale to pokálení celkem fest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Dobré poobědní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobrý den a pěkné odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky