Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

A je to, budeme hrát s bratrama aspon bude sranda... -_-

No, rek bych, ze je to pro nas docela vyhoda :) Ale s tema amikama dle netu asi nic moc. Se slovakama nesmime prohrat, pac jinak s nima zas nebude rec. Na olympiade to bylo dobry :specool:

Já myslel ty druhý bratry ty na věčný časy a nikdy jinak. :D Opravdu Amíci hráli pernou obranu a naši bohužel dostali první gól a pak už se vezli, nu což rusínům dáme klepec... -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je to, budeme hrát s bratrama aspon bude sranda... -_-

No, rek bych, ze je to pro nas docela vyhoda :) Ale s tema amikama dle netu asi nic moc. Se slovakama nesmime prohrat, pac jinak s nima zas nebude rec. Na olympiade to bylo dobry :specool:

Já myslel ty druhý bratry ty na věčný časy a nikdy jinak. :D Opravdu Amíci hráli pernou obranu a naši bohužel dostali první gól a pak už se vezli, nu což rusínům dáme klepec... -_-

Jo s Ivanama? a kua drat :(

Odkaz ke komentáři

4All kdo byl chabry, nevíte kdo byl v chabrech s tim červenym RSem?

jedno cerveny mel MichalF ale nejsem si jista, jestli tam nebylo ete jedno - nicmene to nemelo RSacky kola a ani nevim jestli to byla RSka :)

Odkaz ke komentáři

4All kdo byl chabry, nevíte kdo byl v chabrech s tim červenym RSem?

jedno cerveny mel MichalF ale nejsem si jista, jestli tam nebylo ete jedno - nicmene to nemelo RSacky kola a ani nevim jestli to byla RSka :)

Myslíš to jak stálo po tvojí pravý straně? To co já myslim přijelo až po poledni a stálo vzadu u el Presidenta a bylo to kalsický RSko.

Odkaz ke komentáři

diky diky, jak nemaj lidi v avataru auto tak je pak spatne identifikuju... :D

neni zac ;) ono kdyz za sebou budes mit par srazu, tak se v tom uz budes orientovat -_-

Odkaz ke komentáři

kdyz s tema lidma stravis takovou besidku na vysocine :D tak si je zapamatujes fakt jednoduse :smich: jen musis byt strizlivej, bo pak tezko s opici si priradis kdo s cim prijel a kdo ma jaky nick a hlavne kdo se jak jmenuje ::':D a pak uz jen doplnujes o nove ucastniky na srazech :)

Odkaz ke komentáři

neni zac ;) ono kdyz za sebou budes mit par srazu, tak se v tom uz budes orientovat -_-

To jo ono když si máš zapamatovat jména cca 20 lidí tak je to celkem makačka.. -_-

Kor kdyz se stejne kazdy predstavi vetsinou pouze krestnim jmenem. Treba dodnes nevim, kdo jel za mnou z Bolky do Mimoune, lepil se mi na prdel. Bila octa s RS koly??? ;)

Odkaz ke komentáři

To jo ono když si máš zapamatovat jména cca 20 lidí tak je to celkem makačka.. -_-

Kor kdyz se stejne kazdy predstavi vetsinou pouze krestnim jmenem. Treba dodnes nevim, kdo jel za mnou z Bolky do Mimoune, lepil se mi na prdel. Bila octa s RS koly??? ;)

To byl Tutově JIRBE. :o))

Odkaz ke komentáři

No to je fakt pak si lidi říkaj křestníma jménama a to už je pak toál chaos vědet kdo co kde a jak. :D Ale takový to jádro Clubu už si celkem pamatuju, hlavně všechny z mimoně.. -_- Ale hlavně že poznám el Presidenta a jeho zástupce, i když podle nějakejch fotek sem byl přesvědčenej o tom že el presidento je Bauí.. -_-

Odkaz ke komentáři

Ano, asi Jirbe. Semiho znam pres rok a jeho koktu poznam, ale tohoto kluka jsem videl poprve... Takze Jirbe? :unsure:

jiste :D ja ho taky videla poprve - chudak za nama dvakrat prisel a dvakrat se predstavoval :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

No to je fakt pak si lidi říkaj křestníma jménama a to už je pak toál chaos vědet kdo co kde a jak. :D Ale takový to jádro Clubu už si celkem pamatuju, hlavně všechny z mimoně.. -_- Ale hlavně že poznám el Presidenta a jeho zástupce, i když podle nějakejch fotek sem byl přesvědčenej o tom že el presidento je Bauí.. -_-

:smich::smich::smich::smich: no tak to by byl masakr :smich::smich::smich::smich: on bauracek asi na fotkach vypadal strasne dulezite, kdyz sis ho predstavoval jako el presidenta :smich: nicmene vitto a jeho zastupce spidak jsou nase vedeni B) a zatim tedy nas nejak drzi pohromade ::':D;):p

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...