BLACK MOLLY Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 ale gulasek me delala nase letka gripen, mig a F16 - nejak se me vsechny pletly dohromady a jejich partnery sem prisuzovala trosku jinak, ale uz to mam taky srovnane Jo jo to sem pak urovnal podle fotek z poslední besídky, takže na mimoň už to bylo srovanný. Ale v letkách mám ještě totální chaos a v Black Molly taky těch je taky nějak povícero. buď klidnej.black molly už je jen petr,lucka a "mám hlad"tedy deniska.gripen nás opustil.odletěl na lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 ale gulasek me delala nase letka gripen, mig a F16 - nejak se me vsechny pletly dohromady a jejich partnery sem prisuzovala trosku jinak, ale uz to mam taky srovnane Jo jo to sem pak urovnal podle fotek z poslední besídky, takže na mimoň už to bylo srovanný. Ale v letkách mám ještě totální chaos a v Black Molly taky těch je taky nějak povícero. buď klidnej.black molly už je jen petr,lucka a "mám hlad"tedy deniska.gripen nás opustil.odletěl na lepší. Tak to mi spadl kámen ze srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 buď klidnej.black molly už je jen petr,lucka a "mám hlad"tedy deniska.gripen nás opustil.odletěl na lepší. Nerozumím, nechápu, odcházím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Nerozumím, nechápu, odcházím... Zdar jak sviňa světoběžníku, kde ses toulal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 buď klidnej.black molly už je jen petr,lucka a "mám hlad"tedy deniska.gripen nás opustil.odletěl na lepší. Nerozumím, nechápu, odcházím... zdarec chorvate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 narvano koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 haloooo, je tu nekdo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 nikdo. dnes tu bylo obzvlášť mrtvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 nikdo. dnes tu bylo obzvlášť mrtvo. tak to uz hur snad ani nemuze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 nikdo. dnes tu bylo obzvlášť mrtvo. tak to uz hur snad ani nemuze byt No to asi ne ale třeba to večer bude lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 já jsem tu taky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 já jsem tu taky ... Gratulace k prvnímu místu registrace v OC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 já jsem tu taky ... Gratulace k prvnímu místu registrace v OC. děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 já jsem tu taky ... hoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 já jsem tu taky ... Gratulace k prvnímu místu registrace v OC. cong. též tobě, jsi pátý nově reg. na NEW stránkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 já jsem tu taky ... hoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 já jsem tu taky ... Gratulace k prvnímu místu registrace v OC. cong. též tobě, jsi pátý nově reg. na NEW stránkách díky to víš banky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 no tak panove oba vitejte tedy do klubu -_- ted jen aby byla hojna ucast na srazech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 díky to víš banky.... členem od 05/10/2006 06:40:38, jj banky hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 no tak panove oba vitejte tedy do klubu -_- ted jen aby byla hojna ucast na srazech jasný, na mácháč jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 no tak panove oba vitejte tedy do klubu -_- ted jen aby byla hojna ucast na srazech díky, díky. To víš to je jen taková nováčkovská euforie. No snad bude na benzín a na vstupný. Jinak už 39 novejch členů. Masakr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Kluci slovenský jedééééééém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 A doprrrrrr. 3:1 To mě poser 4:1 3 góly za 99s, bojim se zejtřka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 zdar jak sviňa -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 hoj vsem badysku, jak slavis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky