Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 (editace) jo jinak zdáááár dana,kachna,bordžíno a bauí Editováno: 18. Květen 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jo jinak zdáááár dana,kachna,bordžíno a bauí Zdar Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jo jinak zdáááár dana,kachna,bordžíno a bauí Zdar Jiříku čááágo,tyky jsem jel včera kolem tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Počasí stojí za prd, ráno mlha fuj tajbl Tady krásně svítí slunce , mlha nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 včera jsem jel kolem tvé rodné hroudy /Bílovec 14 km odbočka / no tak to sis jiste uzil ja uz se tam tomu mistu zdarne dva mesice vyhybam a matinka neni nadsena a to ji chystam prekvapko, ze i treti mesic vynecham - ani me to nechybi - je to dira jak sfina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 čááágo,tyky jsem jel včera kolem tebe lumpéééé a žes nedal vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 čááágo,tyky jsem jel včera kolem tebe lumpéééé a žes nedal vědět jsem sééé zasek 2 hod s Carlosem na obídku v Njů Jičín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jsem sééé zasek 2 hod s Carlosem na obídku v Njů Jičín No to je dost že to přiznáš , že Tě zdrželo žrádýlko : : , no vidiš a to u nás doma byly zrovna upečený dvě čerstvý bábovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 zdarek jirino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jsem sééé zasek 2 hod s Carlosem na obídku v Njů Jičín No to je dost že to přiznáš , že Tě zdrželo žrádýlko : : , no vidiš a to u nás doma byly zrovna upečený dvě čerstvý bábovky ,mnam,ty by se hodily po dobrém obídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ,mnam,ty by se hodily po dobrém obídku No teď si ji jdu dát právě k snídani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 kua nemluvte o zradlu ja nesnidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 kua nemluvte o zradlu ja nesnidal a co Tě k tomu vedlo Jiří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ahoj zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 kua nemluvte o zradlu ja nesnidal Já jsem taky ještě nasíndala a Sejis jel pracovat, tak nikam nemůžu asi umřu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ahoj zdar Též pozdrav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jak se vede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 kua nemluvte o zradlu ja nesnidal a co Tě k tomu vedlo Jiří? nedostatek casu pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 kua nemluvte o zradlu ja nesnidal Já jsem taky ještě nasíndala a Sejis jel pracovat, tak nikam nemůžu asi umřu : tak jirka neco priveze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 nedostatek casu pane chyba pane, na papu by čas měl býti , jinak je to všecko tak nějak na dvě věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 chyba pane, na papu by čas měl býti , jinak je to všecko tak nějak na dvě věci... no to ja moc dobre vim a snazim se to dodrzet ale nekdy to proste nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Dobrý ranko přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Dobrý ranko přátelé čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky