Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

mno tak to ja stala na vaclavaku velde STicka - nadhera,a ti policajti kolem toho furt chodili az sme se zakecali na pul hodiny :D a pan policajt si vzal web adresu OC shani totiz octavinku, bo jednu maj rodice doma a on chce svoji :) jeste ze jsem tak ukecana :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jako kdyz sem je videla jak chodi kolem imprezy, tak sem byla v klidu, jenze jak pak stali dve minuty za mojim autem a prohlizeli si ho, tak mi trosku zatvrdnul usmev bo jsem mela okynka ve predu vytahle :D takze sem ihned stahla dolu - uz je to zvyk :smich: a vyletela sem na ne s listkem na parkovani - tak si me vyslechli a pak ten jeden rekl - mate hezky kola, to jsou 17ky?? mno a debata se dostavala na tema auta a pak jen rekli ze sli nahoru se podivat na auto co kolem nich jelo bez ridice :smich::p ale ujistil me ze i jeho kolega tak jezdi :smich::D uffff

Odkaz ke komentáři

Loha, jak bylo v Doksech?

mno tak v doksechno cely den byl jakysi zamotany :smich: v doksech az na par auticek celkem o nicem a tak po zdlabnuti zmrzlinky jsme odjeli smer liberec, tam jsme si dali kafe :smich: mno a ja pak pokracovala na autodrom do ceske lipy - pani, to byla parada a to jeste prcek rekl, ze tam mam jet mojim autem na okruh - tohle me tedy bere vic jak doksy - adrenalin, piskot gum, pop off ventil a driftiky - naaadhera :)

Hmm tak začátek nic moc ale pak sis koukám přišla na svý. To se mě taky líbí, ale né s mym autem, mám rád svoje gumy, spojku a vůbec...

Zdar Michale, tak už mám jakýsi Německý DIe Giganten Italo Hits. :D

Cest .... a co tamje za pisnicky >?

Odkaz ke komentáři

no jako kdyz sem je videla jak chodi kolem imprezy, tak sem byla v klidu, jenze jak pak stali dve minuty za mojim autem a prohlizeli si ho, tak mi trosku zatvrdnul usmev bo jsem mela okynka ve predu vytahle :D takze sem ihned stahla dolu - uz je to zvyk :smich: a vyletela sem na ne s listkem na parkovani - tak si me vyslechli a pak ten jeden rekl - mate hezky kola, to jsou 17ky?? mno a debata se dostavala na tema auta a pak jen rekli ze sli nahoru se podivat na auto co kolem nich jelo bez ridice :smich::p ale ujistil me ze i jeho kolega tak jezdi :smich::D uffff

A pak jste sli na kavu a od te doby uz octavku nechce, jelikoz ho vozis... :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Jo jo není nad to když se potká policajt kterej se zajímá o auta a ještě o kokrétní typ, to je pak pohoda, sou to taky jenom lidi občas teda.. :smich:

jj, ten byl v pohode - sem se ho neustale na neco ptala a on odpovidal - byl temer jak u vyslechu :smich: taky sme probrali zac mi muzou naparit pokutu mno a pak dostali pres vysilacku sprdnuto od sefa, kde se couraj, ze maj bejt dole na vaclavaku a ne nahore :smich: tak odesli - mno prijemni panove na pokec ::' kdyby vsichni byli jako tihle, to by byla parada :)

Odkaz ke komentáři

A pak jste sli na kavu a od te doby uz octavku nechce, jelikoz ho vozis... :smich::smich:

ee, nesli - byl mensi jak ja a za druhy byl ve sluzbe :smich: do moji kokty cizi chlap nesmi ani sednout - stav tak na par tydnu nez se uklidnim :angry:

Odkaz ke komentáři

Jo jo není nad to když se potká policajt kterej se zajímá o auta a ještě o kokrétní typ, to je pak pohoda, sou to taky jenom lidi občas teda..  :smich:

jj, ten byl v pohode - sem se ho neustale na neco ptala a on odpovidal - byl temer jak u vyslechu :smich: taky sme probrali zac mi muzou naparit pokutu mno a pak dostali pres vysilacku sprdnuto od sefa, kde se couraj, ze maj bejt dole na vaclavaku a ne nahore :smich: tak odesli - mno prijemni panove na pokec ::' kdyby vsichni byli jako tihle, to by byla parada :)

Myslis ze by si i se mnou tak dlouhio a hezky povidali??? Nebo s jakymkoli jinym chlapem? :D

Odkaz ke komentáři

A pak jste sli na kavu a od te doby uz octavku nechce, jelikoz ho vozis... :smich:  :smich:

ee, nesli - byl mensi jak ja a za druhy byl ve sluzbe :smich: do moji kokty cizi chlap nesmi ani sednout - stav tak na par tydnu nez se uklidnim :angry:

Copak? nějaká kritika řidičského umění nebo tam papal?

Odkaz ke komentáři

Myslis ze by si i se mnou tak dlouhio a hezky povidali??? Nebo s jakymkoli jinym chlapem? :D

mno kdyby si mel ty kola co ja tak mozna ano :p nevim davone, tezko rict,a le ja je moc nechtela poustet k reci bo sem mela strach kvuli tem tmavsim foliim na oknech... takze kdyz se jich budes porad jen ptat tak oni pak zapomenou, faktem je ze zenska na to ma vetsi talent oslnit chlapa :smich: to tobe by proslo jen tehdy, pokud by byl pan dotycny policajt na hochy - tam bych si ja ani neskrtla :D ::':)

Odkaz ke komentáři

mno kdyby si mel ty kola co ja tak mozna ano :p nevim davone, tezko rict,a le ja je moc nechtela poustet k reci bo sem mela strach kvuli tem tmavsim foliim na oknech... takze kdyz se jich budes porad jen ptat tak oni pak zapomenou, faktem je ze zenska na to ma vetsi talent oslnit chlapa :smich: to tobe by proslo jen tehdy, pokud by byl pan dotycny policajt na hochy - tam bych si ja ani neskrtla :D ::':)

Souhlas... Se mnou by se bavili, pokud bych vyndal ruku z okynka a podal jim litranek kazdymu, to by pak mohl byt i hovor na urovni! ;):D

Odkaz ke komentáři

Souhlas... Se mnou by se bavili, pokud bych vyndal ruku z okynka a podal jim litranek kazdymu, to by pak mohl byt i hovor na urovni! ;):D

To by si ale musel bejt v náladě, ale to by bylo asi dražšíí. :smich::smich:

Jo to je normal, ja pak davam vsem! :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

To by si musel bejt v náladě, ale to by bylo asi pak dražší, i když káča stáka tajže asi ne. :smich::smich:

u me to bylo parkoviste :D ale zas sem se prokazovala OP bo panove kroutili hlavou nad tim, jak to auto muze byt moje... tohle je pokazdy, kdyz me policajti stavi :angry: asi si budu muset domalovat vrasky :smich:

Odkaz ke komentáři

To by si musel bejt v náladě, ale to by bylo asi pak dražší, i když káča stáka tajže asi ne. :smich:  :smich:

u me to bylo parkoviste :D ale zas sem se prokazovala OP bo panove kroutili hlavou nad tim, jak to auto muze byt moje... tohle je pokazdy, kdyz me policajti stavi :angry: asi si budu muset domalovat vrasky :smich:

Nebo koupit hemu... A Octu nekomu darovat! ;)

Odkaz ke komentáři

Nebo koupit hemu... A Octu nekomu darovat! ;)

darovat?? to az holka doslouzi, tak ji daruji za odvoz mozna aj s majitelkou :smich: otazka zni co bude mit vyssi cenu :smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

2Davon: mno to si pry na mimoni vsem rozdaval - kua ja tam chybela :D priste rekni kdy to bude, at se taky pridam do fronty a neco dostanu :smich:

No ale ja davam pouze lidem za barem... Musela by jsi si stoupnout na barovy pult, to bych mozna udelil vyjimku a taky ti neco hodil... :t

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...