Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

2Davon: mno to si pry na mimoni vsem rozdaval - kua ja tam chybela :D priste rekni kdy to bude, at se taky pridam do fronty a neco dostanu :smich:

No ale ja davam pouze lidem za barem... Musela by jsi si stoupnout na barovy pult, to bych mozna udelil vyjimku a taky ti neco hodil... :t

Aůe jo mohla by prijit k pivu či panáku ZDARMA! :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale ja davam pouze lidem za barem... Musela by jsi si stoupnout na barovy pult, to bych mozna udelil vyjimku a taky ti neco hodil... :t

tak na barovym pultu sem byla jen jednou a bylo to verry good :specool: ale vicekrat to uz delat nebudu :p leda byt barmankou - heh, to by bylo dobry - bys prisel o vsechny uspory, jestli teda jeste nejaky mas :smich: ::':D:p

Odkaz ke komentáři

Nebo kdo by to takhle komplet vzal...  :smich:  :smich:  :smich:

no hele na nahradni dily by to auto jeste slo a ja - mno tak chvili bych prudila no, ale co chces zadarmo, ze :smich::p

Odkaz ke komentáři

Nebo kdo by to takhle komplet vzal...  :smich:  :smich:  :smich:

no hele na nahradni dily by to auto jeste slo a ja - mno tak chvili bych prudila no, ale co chces zadarmo, ze :smich::p

No jo záleží kdy by to bylo, ale když ti nevěřili že to auto je tvoje tak vypadáš zachovale, takže míra opotřebení by nemusela bejt vysoká. A je fakt co dneska člověk dostane zadarmo, že. Jen aby to nebyl danajskej dar. :smich:

Odkaz ke komentáři

Budu jezdit prasecakem, od cervence stejne by me to cekalo! :D

toz to ja vytahuju me oblibene koste - auto bude vyjizdet jen minimalne... njn, uz se to blizi :(

Odkaz ke komentáři

2 Davon: mno tak to zalezi jak dlouho okta bude funkcni :smich: i kdyz uz to pomalu tahne do invalidniho duchodu :D mira opotrebeni - zas tolik "zajeto" nemam :smich:

Odkaz ke komentáři

Budu jezdit prasecakem, od cervence stejne by me to cekalo!  :D

toz to ja vytahuju me oblibene koste - auto bude vyjizdet jen minimalne... njn, uz se to blizi :(

Se nebojte to bude jenom první dva měsíce a pak bude klid. Si skočim pro nějaký pěkný botky k rákoskám na ty dva měsíce. A budu využívat více MHD.

Odkaz ke komentáři

tak MHD neboli PID ja vyuzivam jiz ted - je to levnejsi na provoz a je to znat - kdyz za tyden projezdis nadrz za 1700 tak je to sakra rozdil, kdyz za mesicni jizdenku das cca 500 :)

Odkaz ke komentáři

Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... :(

kecas

Fakt jo? Si děláš kozy ne? Nebo kupuješ OII a jenom na nás tady machruješ?

Ne ne, budu kupovat asi HUynday... :D Mluvil jsem s kamosema VB a neverili byste jak se na to POLICIE jako takovga klepe. Jsou jako nadrzeni srsani! ;)

Odkaz ke komentáři

2Davon: mno to si pry na mimoni vsem rozdaval - kua ja tam chybela :D priste rekni kdy to bude, at se taky pridam do fronty a neco dostanu :smich:

Ja bych si s dovolenim taky vzal :-)

Odkaz ke komentáři

kecas

Ne ne, budu kupovat asi HUynday... :D Mluvil jsem s kamosema VB a neverili byste jak se na to POLICIE jako takovga klepe. Jsou jako nadrzeni srsani! ;)

HYUNDAI ? Ty menis octu za tudle sracku ? Si se zblaznil ne ?

Odkaz ke komentáři

kecas

No nevim, prave by me zajimali nazory na Huyndai Tucson... Me se vice nez libi... :huh:

Odkaz ke komentáři

kecas

Si zaplatil příspěvek a prodáváš Oktu???!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...