Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 2Davon: mno to si pry na mimoni vsem rozdaval - kua ja tam chybela priste rekni kdy to bude, at se taky pridam do fronty a neco dostanu No ale ja davam pouze lidem za barem... Musela by jsi si stoupnout na barovy pult, to bych mozna udelil vyjimku a taky ti neco hodil... Aůe jo mohla by prijit k pivu či panáku ZDARMA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 No ale ja davam pouze lidem za barem... Musela by jsi si stoupnout na barovy pult, to bych mozna udelil vyjimku a taky ti neco hodil... tak na barovym pultu sem byla jen jednou a bylo to verry good ale vicekrat to uz delat nebudu leda byt barmankou - heh, to by bylo dobry - bys prisel o vsechny uspory, jestli teda jeste nejaky mas : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Aůe jo mohla by prijit k pivu či panáku ZDARMA! osobni zkusenost, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Nebo koupit hemu... A Octu nekomu darovat! darovat?? to az holka doslouzi, tak ji daruji za odvoz mozna aj s majitelkou otazka zni co bude mit vyssi cenu Nebo kdo by to takhle komplet vzal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Aůe jo mohla by prijit k pivu či panáku ZDARMA! osobni zkusenost, ze Jo jo ale jen Pivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Nebo kdo by to takhle komplet vzal... no hele na nahradni dily by to auto jeste slo a ja - mno tak chvili bych prudila no, ale co chces zadarmo, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Jo jo ale jen Pivko. panacek bude priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 zdar spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... kecas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Budu jezdit prasecakem, od cervence stejne by me to cekalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Nebo kdo by to takhle komplet vzal... no hele na nahradni dily by to auto jeste slo a ja - mno tak chvili bych prudila no, ale co chces zadarmo, ze No jo záleží kdy by to bylo, ale když ti nevěřili že to auto je tvoje tak vypadáš zachovale, takže míra opotřebení by nemusela bejt vysoká. A je fakt co dneska člověk dostane zadarmo, že. Jen aby to nebyl danajskej dar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Budu jezdit prasecakem, od cervence stejne by me to cekalo! toz to ja vytahuju me oblibene koste - auto bude vyjizdet jen minimalne... njn, uz se to blizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... kecas Fakt jo? Si děláš kozy ne? Nebo kupuješ OII a jenom na nás tady machruješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 2 Davon: mno tak to zalezi jak dlouho okta bude funkcni i kdyz uz to pomalu tahne do invalidniho duchodu mira opotrebeni - zas tolik "zajeto" nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Budu jezdit prasecakem, od cervence stejne by me to cekalo! toz to ja vytahuju me oblibene koste - auto bude vyjizdet jen minimalne... njn, uz se to blizi Se nebojte to bude jenom první dva měsíce a pak bude klid. Si skočim pro nějaký pěkný botky k rákoskám na ty dva měsíce. A budu využívat více MHD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 tak MHD neboli PID ja vyuzivam jiz ted - je to levnejsi na provoz a je to znat - kdyz za tyden projezdis nadrz za 1700 tak je to sakra rozdil, kdyz za mesicni jizdenku das cca 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... kecas Fakt jo? Si děláš kozy ne? Nebo kupuješ OII a jenom na nás tady machruješ? Ne ne, budu kupovat asi HUynday... Mluvil jsem s kamosema VB a neverili byste jak se na to POLICIE jako takovga klepe. Jsou jako nadrzeni srsani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 2Davon: mno to si pry na mimoni vsem rozdaval - kua ja tam chybela priste rekni kdy to bude, at se taky pridam do fronty a neco dostanu Ja bych si s dovolenim taky vzal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Hyunday?? davone, ty si delas prdel, vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... kecas Fakt jo? Si děláš kozy ne? Nebo kupuješ OII a jenom na nás tady machruješ? Ne ne, budu kupovat asi HUynday... Mluvil jsem s kamosema VB a neverili byste jak se na to POLICIE jako takovga klepe. Jsou jako nadrzeni srsani! HYUNDAI ? Ty menis octu za tudle sracku ? Si se zblaznil ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 mišul, ja chcuuuu taky takovej "pojizdnej" avatar hezky to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... kecas Fakt jo? Si děláš kozy ne? Nebo kupuješ OII a jenom na nás tady machruješ? Ne ne, budu kupovat asi HUynday... Mluvil jsem s kamosema VB a neverili byste jak se na to POLICIE jako takovga klepe. Jsou jako nadrzeni srsani! HYUNDAI ? Ty menis octu za tudle sracku ? Si se zblaznil ne ? No nevim, prave by me zajimali nazory na Huyndai Tucson... Me se vice nez libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 mišul, ja chcuuuu taky takovej "pojizdnej" avatar hezky to mas Diky :-) taky to pro me jako negrafickyho cloveka byla tragedie to udelat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... kecas Fakt jo? Si děláš kozy ne? Nebo kupuješ OII a jenom na nás tady machruješ? Ne ne, budu kupovat asi HUynday... Mluvil jsem s kamosema VB a neverili byste jak se na to POLICIE jako takovga klepe. Jsou jako nadrzeni srsani! HYUNDAI ? Ty menis octu za tudle sracku ? Si se zblaznil ne ? Si zaplatil příspěvek a prodáváš Oktu???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky