Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Diky :-) taky to pro me jako negrafickyho cloveka byla tragedie to udelat :-) mno dal sis s tim asik dost prace, takze ted uz vis jak na to takze nakonec z tragedie vyslo docela dobre defile : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Uspory nemam, prave jsem dal inzerat na auto.... kecas Fakt jo? Si děláš kozy ne? Nebo kupuješ OII a jenom na nás tady machruješ? Ne ne, budu kupovat asi HUynday... Mluvil jsem s kamosema VB a neverili byste jak se na to POLICIE jako takovga klepe. Jsou jako nadrzeni srsani! HYUNDAI ? Ty menis octu za tudle sracku ? Si se zblaznil ne ? Si zaplatil příspěvek a prodáváš Oktu???!!! Ne ne zatim to jeste neprodavam, ale spekuluji... Tech 300za cenu noveho auta by byla zanedbatelna polozka, nemyslis? Skoro jako to co jsem daval vylitej jako vaza na baru v Mimoni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 tak MHD neboli PID ja vyuzivam jiz ted - je to levnejsi na provoz a je to znat - kdyz za tyden projezdis nadrz za 1700 tak je to sakra rozdil, kdyz za mesicni jizdenku das cca 500 To je fakt přeci jenom 1,8T trošičku papá a na tu prahu to moc neni. Já mám roční sice v Lednu sem uplně čistej ale azse se to vyplatí. Navíc Dělám na Praze 1 a tam se to parkování moc nenosí bych měl hnedle botku adidasku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 panove, dobrou noc - zmaha me unava. mejte se. paaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 panove, dobrou noc - zmaha me unava. mejte se. paaa hoj kachni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 panove, dobrou noc - zmaha me unava. mejte se. paaa Dobrou Kaci ! A dekuju ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 tak MHD neboli PID ja vyuzivam jiz ted - je to levnejsi na provoz a je to znat - kdyz za tyden projezdis nadrz za 1700 tak je to sakra rozdil, kdyz za mesicni jizdenku das cca 500 To je fakt přeci jenom 1,8T trošičku papá a na tu prahu to moc neni. Já mám roční sice v Lednu sem uplně čistej ale azse se to vyplatí. Navíc Dělám na Praze 1 a tam se to parkování moc nenosí bych měl hnedle botku adidasku.. Take delam na Praze 1 a parkuji s ledovym klidem na hlidanem parkovisti za pausalek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Dobrou Kači. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 tak MHD neboli PID ja vyuzivam jiz ted - je to levnejsi na provoz a je to znat - kdyz za tyden projezdis nadrz za 1700 tak je to sakra rozdil, kdyz za mesicni jizdenku das cca 500 To je fakt přeci jenom 1,8T trošičku papá a na tu prahu to moc neni. Já mám roční sice v Lednu sem uplně čistej ale azse se to vyplatí. Navíc Dělám na Praze 1 a tam se to parkování moc nenosí bych měl hnedle botku adidasku.. Take delam na Praze 1 a parkuji s ledovym klidem na hlidanem parkovisti za pausalek! To já bych u nás na jednom hlídanym nechal i boty tam to stojí ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 tak MHD neboli PID ja vyuzivam jiz ted - je to levnejsi na provoz a je to znat - kdyz za tyden projezdis nadrz za 1700 tak je to sakra rozdil, kdyz za mesicni jizdenku das cca 500 To je fakt přeci jenom 1,8T trošičku papá a na tu prahu to moc neni. Já mám roční sice v Lednu sem uplně čistej ale azse se to vyplatí. Navíc Dělám na Praze 1 a tam se to parkování moc nenosí bych měl hnedle botku adidasku.. Take delam na Praze 1 a parkuji s ledovym klidem na hlidanem parkovisti za pausalek! To já bych u nás na jednom hlídanym nechal i boty tam to stojí ranec. a nezkousel jsi treba dohodnout nejake vyhodne podminecky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 a nezkousel jsi treba dohodnout nejake vyhodne podminecky? To sem nezkoušel, kdybych jezdil autem tak bych to jezdil asi o 15minut dýl. Takhle to mam domov kancl cca 20minut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 a nezkousel jsi treba dohodnout nejake vyhodne podminecky? To sem nezkoušel, kdybych jezdil autem tak bych to jezdil asi o 15minut dýl. Takhle to mam domov kancl cca 20minut.. No a to se vyplati, ze? Ja mam takovy pocit ze jsi z Boleslavy, ale to asi tezko, ze? Nevim proc, ale mam ten pocit. Mozna ze jsi se napojil v Bouli na Shellu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 No a to se vyplati, ze? Ja mam takovy pocit ze jsi z Boleslavy, ale to asi tezko, ze? Nevim proc, ale mam ten pocit. Mozna ze jsi se napojil v Bouli na Shellu Já sem z prahy, já přijel ve vláčku z PapOil, Jinak z prahy sem jel sólo, neboť v Praze žádnej sraz nebyl. No jasně krtek je rychlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Ahoj Dane ,tak hyunday jo??? . Rob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 No a to se vyplati, ze? Ja mam takovy pocit ze jsi z Boleslavy, ale to asi tezko, ze? Nevim proc, ale mam ten pocit. Mozna ze jsi se napojil v Bouli na Shellu Já sem z prahy, já přijel ve vláčku z PapOil, Jinak z prahy sem jel sólo, neboť v Praze žádnej sraz nebyl. No jasně krtek je rychlej. Jo jo jasne z Papoil jsme jeli, ja tam resil dalnicni znamku... Byl sraz jeste 2km za Prahou. Ja, Semi, Hensel, Rob... Ale o tom jsi nevedel...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Ahoj Dane ,tak hyunday jo??? . Rob. Nazdar Robe, to mas jako sluzebaka, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 No a to se vyplati, ze? Ja mam takovy pocit ze jsi z Boleslavy, ale to asi tezko, ze? Nevim proc, ale mam ten pocit. Mozna ze jsi se napojil v Bouli na Shellu Já sem z prahy, já přijel ve vláčku z PapOil, Jinak z prahy sem jel sólo, neboť v Praze žádnej sraz nebyl. No jasně krtek je rychlej. Jo jo jasne z Papoil jsme jeli, ja tam resil dalnicni znamku... Byl sraz jeste 2km za Prahou. Ja, Semi, Hensel, Rob... Ale o tom jsi nevedel...! To nevěděl, ale já to měl stejně tak akorát. Nj známka, sem tě taky zaregistroval až u shelky když ti už nevim kdo říkal avon.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Ahoj Dane ,tak hyunday jo??? . Rob. Nazdar Robe, to mas jako sluzebaka, ze? nene to byla kia ale srágorka nekupovat!!! Rob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Bré ránko všem budíčéééék nástup na rozcvičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Je vosklivo, tak asi vsichni dospavaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Je vosklivo, tak asi vsichni dospavaj To jsou jen výmluvy, tady svítí slunce : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! zdarec Ahoj pane ! Co je new ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky