baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak uz jsem po o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No to kazdopadne ... uz sem poslal maila znamemu. Hodim ten link do Autohifi aby se nam to tu neztratilo ! tak to je super, sem zvědav na nové info, zkus se ho prosím optat jestli ví na kdy připravují common rail do okty?(tedy pokud ví a pokud o tom vůbec uvažují) Pfuj ... tvuj dotaz smrdi naftou ... no napsal sem i na offic mail do skodofky a pak nekolika prodejcum tak uvidime. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak uz jsem po o I ja ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Pfuj ... tvuj dotaz smrdi naftou ... no napsal sem i na offic mail do skodofky a pak nekolika prodejcum tak uvidime. :-) lumpe jeden nepovedené, hlavně smrdí pořádným krouťákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Čaute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak uz jsem po o I ja ! :-) tak to je v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Pfuj ... tvuj dotaz smrdi naftou ... no napsal sem i na offic mail do skodofky a pak nekolika prodejcum tak uvidime. :-) lumpe jeden nepovedené, hlavně smrdí pořádným krouťákem Haha ... to je kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Čaute. Ahoj PANE ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Čaute. nazdar Harapes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak uz jsem po o I ja ! :-) tak to je v poradku To sice je, ale prvni ze 2 lidi co sem se snazil obklicit mi rekl ze listky .. NEENEE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 čumím na F1,včera jsem neměl tu možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak uz jsem po o I ja ! :-) tak to je v poradku To sice je, ale prvni ze 2 lidi co sem se snazil obklicit mi rekl ze listky .. NEENEE no nebude to sranda...a kdyz budes kupovat na netu tak to bude ranec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 čumím na F1,včera jsem neměl tu možnost Jojo ja na to koukal LIVE ... chtel bych si to projet s octuli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 čumím na F1,včera jsem neměl tu možnost tak koukej co s nima šumák udelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Haha ... to je kolik ? takovejch nejmíň né-li ještě víc : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Člověk se snaží tvořit hodnoty a nikdo to nedokáže ocenit... jen tvoř jen tvoř, se budem dívat jak Ti to jde : jen se dívejte... www.asfpneumatiky.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Haha ... to je kolik ? takovejch nejmíň né-li ještě víc : Spis ta prvni varianta co si rekl : nejmíň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 čumím na F1,včera jsem neměl tu možnost Jojo ja na to koukal LIVE ... chtel bych si to projet s octuli :-) Já tu trať s octulí jel a šel i pěšo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak uz jsem po o I ja ! :-) tak to je v poradku To sice je, ale prvni ze 2 lidi co sem se snazil obklicit mi rekl ze listky .. NEENEE no nebude to sranda...a kdyz budes kupovat na netu tak to bude ranec Hmmmm :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 čumím na F1,včera jsem neměl tu možnost Jojo ja na to koukal LIVE ... chtel bych si to projet s octuli :-) Já tu trať s octulí jel a šel i pěšo No jo ale ne kdyz tam mas prazdnou cestu a vis ze nepojede nikdo proti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Hmmmm :-( ale myslim ze sehnat se jeste daj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Hmmmm :-( ale myslim ze sehnat se jeste daj Neviiiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Jestli si to někdo nevymyslel. No uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Hmmmm :-( ale myslim ze sehnat se jeste daj Neviiiim urcite ale musis hledat na netu...ale mam pocit ze ty listky budou tak kolem 10000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Spis ta prvni varianta co si rekl : nejmíň nepokoušej lumpe aby se to trocha hébalo tak to chce takovéjch 400Nm a výše : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky