BadyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 óó díky moc pane -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 óó díky moc pane -_- -_- no problemo pane, rádo se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 brý vešér hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 brý vešér hoši Brej večír Lamobliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdravim panstvo, taxem prave dorazil z prace a to me dovez tatik, kdyby aspon za ty sichty byly ty prachy, ach jo Jinaxem mluvil s Garnym, auto proslo vnejsim faceliftem Vnitrni zatim ceka, snad bude v pohode to chcipani a ve stredu jeste novou napravicku a brzdicky a paxe ufidi. Blby je, ze rikal, ze naraznik ma jinej odstin, nez auto, asi toho lakyru zabiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdravim panstvo, taxem prave dorazil z prace a to me dovez tatik, kdyby aspon za ty sichty byly ty prachy, ach jo Jinaxem mluvil s Garnym, auto proslo vnejsim faceliftem Vnitrni zatim ceka, snad bude v pohode to chcipani a ve stredu jeste novou napravicku a brzdicky a paxe ufidi. Blby je, ze rikal, ze naraznik ma jinej odstin, nez auto, asi toho lakyru zabiju No vidíš jaro už se na tom maká njn odstin nikdy nepotěší ale u metly to je někdy problémek ber to pozitivne stejně to zasereš a auto nemyješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdravim panstvo, taxem prave dorazil z prace a to me dovez tatik, kdyby aspon za ty sichty byly ty prachy, ach jo Jinaxem mluvil s Garnym, auto proslo vnejsim faceliftem Vnitrni zatim ceka, snad bude v pohode to chcipani a ve stredu jeste novou napravicku a brzdicky a paxe ufidi. Blby je, ze rikal, ze naraznik ma jinej odstin, nez auto, asi toho lakyru zabiju Nj to sou oni co zacláněj v tý garáži a pak si tam člověk ani nemůže nechat opravit auto. No a zkoušel si zbytek auta umejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No vidíš jaro už se na tom maká njn odstin nikdy nepotěší ale u metly to je někdy problémek ber to pozitivne stejně to zasereš a auto nemyješ No to vis, uz bylo na case Jeste se tu vali sabwufr a naky to zabezpeceni S tim odstinem to bude slozitejsi, ale esli to bude tak modry, jako mi loni zkusil udelat dvere, tak to bude muset predelat, pac jinak ho prejedu. To bylo vylozene modry a to by i zasrany bylo videt. A ja to mejuuuu, jen ne tak casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Nj to sou oni co zacláněj v tý garáži a pak si tam člověk ani nemůže nechat opravit auto. No a zkoušel si zbytek auta umejt? No ehm, ja byl prfne domluvenej z konce brezna, paxe to znova odsunulo o 3 tydny a ted se teda dela aspon pulka z toho, vic kluci nezmaknou, pac Petr chce delat svuj letajici stroj A auto prave ze bylo umyty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No ehm, ja byl prfne domluvenej z konce brezna, paxe to znova odsunulo o 3 tydny a ted se teda dela aspon pulka z toho, vic kluci nezmaknou, pac Petr chce delat svuj letajici stroj A auto prave ze bylo umyty Nj já vim sem obeznámen se situací to byl jako vtip vim ze na to cekas uz hrozne dlouho. A Garnymu se nedivim, Plasy a Hradec jedny z větších akcí a on by měl jet zase Polem, když už má vyřešený klempíře a lakýry a už to vysí skoro jenom na něm, aby si to auto dodělal. Myslim No comment. Go Garny Go. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Nj já vim sem obeznámen se situací to byl jako vtip vim ze na to cekas uz hrozne dlouho.A Garnymu se nedivim, Plasy a Hradec jedny z větších akcí a on by měl jet zase Polem, když už má vyřešený klempíře a lakýry a už to vysí skoro jenom na něm aby si to auto udelal myslim No comment Go Garny Go. No tak pokud znas situaci, jedine dobre, ja uz to nemoh vydrzet, jaxe mi vsude neco valelo a pritom to melo bejt na aute No jasny, Garny to chce mit taky v cajku, a ma na to krapet vetsi moznosti, takze jen at do toho jde, sem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No jasny, Garny to chce mit taky v cajku, a ma na to krapet vetsi moznosti, takze jen at do toho jde, sem zvedavej Jo jo ja sem taky zvedavej jaký to bude mít. No jo holt nekdo dela to a nekdo zase ono a když člověk dělá to co garny a ještě ho bere tuning tak neni co resit. My holt to musime lepit tak nejak kde se co da a ukecavat ruzne a jině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 zdravím pánové.. děkuji za trpělivost... víte ono to vše zabere strašně času a ono toho času je stále méně atd to krysař. .. tos domlouval s martinem a martina je potřeba pohánět jinak se nic neděje... to fugee : hele myslím na tebe a jistě to nějak pořešíme.. vydrž jak jsem ti říkal .. tet je auto nepojízdné .. a ještě to počasí.. to je taky na hovno,že to nemohu nechat ani venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Cus fsem...2 krysa: Nic si z toho nedelej, nechal jsem si striknout nedavno rs naraznik a je to take loehce tmavsi metla. Je dost mozne ze je to novym lakem a staci napastovat zbytek auta a mohlo by se to vice podobatr...?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 to fugee : hele myslím na tebe a jistě to nějak pořešíme.. vydrž jak jsem ti říkal .. Jasně pohoda, my jsme domluvený. Teď se postarej v klídku o toho svýho drobečka a nic neřeš. Já sem rád že se mi na to koukneš a nějak se to už pořeší. Práci zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 zdravím pánové.. děkuji za trpělivost... víte ono to vše zabere strašně času a ono toho času je stále méně atd to krysař. .. tos domlouval s martinem a martina je potřeba pohánět jinak se nic neděje... to fugee : hele myslím na tebe a jistě to nějak pořešíme.. vydrž jak jsem ti říkal .. tet je auto nepojízdné .. a ještě to počasí.. to je taky na hovno,že to nemohu nechat ani venku... Jasny chlape, v pohode, ted uz je mi to jasny, kdyz on rikal, jaxi to pise do kalendare a tak, znas ho V poho, ted je auti v peci, pohodicka Jen jeste zabiju lakyru, fakt mu zakroutim krkem asi S tim pocasim je to fakt na frndu, loni touhle dobou byly tricitky (i kdyz nevim, co je lepsi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Cus fsem...2 krysa: Nic si z toho nedelej, nechal jsem si striknout nedavno rs naraznik a je to take loehce tmavsi metla. Je dost mozne ze je to novym lakem a staci napastovat zbytek auta a mohlo by se to vice podobatr...?? Vic podobat se to nebude, taky sem v to loni veril Bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Cus fsem...2 krysa: Nic si z toho nedelej, nechal jsem si striknout nedavno rs naraznik a je to take loehce tmavsi metla. Je dost mozne ze je to novym lakem a staci napastovat zbytek auta a mohlo by se to vice podobatr...?? Vic podobat se to nebude, taky sem v to loni veril Bohuzel Nevim ti, sdnes jsem koukal na podobne barvy me barve a naraznik na vsech cistych autech na me delal dojem tmavsiho nez blatnik a kapota. myslim ze to hodne haze stin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Dobré ráno všem, pro mě moc dobrý není, čeká mě maturitní zkouška a jsem nervozní že to nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 chčije a chčije slovama klasika ......jinak bré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 chčije a chčije slovama klasika ......jinak bré ránko všem Achooooj, mno je to hnus, uz by to mohlo odtahnout nekam do pr*ele kua, chvilema to vypada, ze budem muset snad prezout na zimni gumy Jinak taky dobre rano Jiriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 bré slunečné ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 chčije a chčije slovama klasika ......jinak bré ránko všem Achooooj, mno je to hnus, uz by to mohlo odtahnout nekam do pr*ele kua, chvilema to vypada, ze budem muset snad prezout na zimni gumy Jinak taky dobre rano Jiriku ahojky Lubane počasí stojí už 4 dny za hovno nedá se nic dělat doufám,že jedeš na Plasy s Migem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 bré slunečné ránko všem chceš mi říci,že u vás svítí sluníčko jo čágo dˇablajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Bre rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky