krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja bohuzel makam, ze nemam moc cas sem ani juknout Ale dneska tu do pul devaty nebudu, kdyby se meli posrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Já si tu vesele pálim, pracovně teda. ja nemam co palit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Já jsem zde a Borgíno pod stolem-teda vlastně pod ubrusem To je ten Satan náš vezdejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 No snad mi tady nikdo nechce tvrdit, že pracuje?! Aspoň předstíráme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja bohuzel makam, ze nemam moc cas sem ani juknout Ale dneska tu do pul devaty nebudu, kdyby se meli posrat Já furt říkám že neměli rušit ty pracovní soboty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ahoj klucíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Já si tu vesele pálim, pracovně teda. ja nemam co palit Si zapal cígo nebo nějaký papírky, nebo tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ahoj klucíííí zdarek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Dyť to říkám, vlna se valííííí..... Zdar Neo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja bohuzel makam, ze nemam moc cas sem ani juknout Ale dneska tu do pul devaty nebudu, kdyby se meli posrat Já furt říkám že neměli rušit ty pracovní soboty. Pak bych to, co mam delat (v nemecku maj na moji pozici 4 lidi a kazdej z nich ma 2x tolik co ja), mozna jakztakz stihal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Nazdárek, tak co je u Vás novýho? Já má takovou depku, že bych až brečel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja bohuzel makam, ze nemam moc cas sem ani juknout Ale dneska tu do pul devaty nebudu, kdyby se meli posrat Já furt říkám že neměli rušit ty pracovní soboty. Pak bych to, co mam delat (v nemecku maj na moji pozici 4 lidi a kazdej z nich ma 2x tolik co ja), mozna jakztakz stihal Mě povídej že já se líp neučil ty jazyky už bych byl dávno v pr..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Nazdárek, tak co je u Vás novýho? Já má takovou depku, že bych až brečel. To já měl včera, dneska už je to kapku lepší, pujdu domu pustim Fotbal snad je rozsekáme a bude snad dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jo jedna důležitá věc, dnes v cca 13.00 mi přišel potvrzovací mail, že jsem se oficiálně stal členem OC, takže jedna runda na mně-nalívám tequilu a teplé pivo, příp. vínko z předchozí stránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jo jedna důležitá věc, dnes v cca 13.00 mi přišel potvrzovací mail, že jsem se oficiálně stal členem OC, takže jedna runda na mně-nalívám tequilu a teplé pivo, příp. vínko z předchozí stránky jo a: díky Vitto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Asi blbá otázka, ale co je dneska v telce za fotbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 z ceho mas depku pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jo jedna důležitá věc, dnes v cca 13.00 mi přišel potvrzovací mail, že jsem se oficiálně stal členem OC, takže jedna runda na mně-nalívám tequilu a teplé pivo, příp. vínko z předchozí stránky Vítej clubáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Udělal jsem něco, co se nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Asi blbá otázka, ale co je dneska v telce za fotbal Příprava na MS hrajeme v 18:00 S Kostarikou. Na Galaxii Sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jo jedna důležitá věc, dnes v cca 13.00 mi přišel potvrzovací mail, že jsem se oficiálně stal členem OC, takže jedna runda na mně-nalívám tequilu a teplé pivo, příp. vínko z předchozí stránky jo a: díky Vitto Tak Gratulácija. A taktéž škopek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jo jedna důležitá věc, dnes v cca 13.00 mi přišel potvrzovací mail, že jsem se oficiálně stal členem OC, takže jedna runda na mně-nalívám tequilu a teplé pivo, příp. vínko z předchozí stránky Vítej clubáku Zdar Márty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja bohuzel makam, ze nemam moc cas sem ani juknout Ale dneska tu do pul devaty nebudu, kdyby se meli posrat Já furt říkám že neměli rušit ty pracovní soboty. Pak bych to, co mam delat (v nemecku maj na moji pozici 4 lidi a kazdej z nich ma 2x tolik co ja), mozna jakztakz stihal Mě povídej že já se líp neučil ty jazyky už bych byl dávno v pr..... No ja umim 3 aktivne, a dalsi 2 pasivne, a stejne si honim tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Udělal jsem něco, co se nedělá. hmm...tak snad to nebude tak strasny ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Tak Gratulácija. A taktéž škopek. senk jů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky