FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jo mám malý, skromný a možná i blbý dotaz ohledně mého novočlenství: -ten symbol OC pod avatar dostanu jak?, jde to v nastavení nebo je to věc pro adminy? díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jo mám malý, skromný a možná i blbý dotaz ohledně mého novočlenství:-ten symbol OC pod avatar dostanu jak?, jde to v nastavení nebo je to věc pro adminy? díkes Věc pro adminy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jo mám malý, skromný a možná i blbý dotaz ohledně mého novočlenství:-ten symbol OC pod avatar dostanu jak?, jde to v nastavení nebo je to věc pro adminy? díkes pro adminy...radsi se pripomen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jo mám malý, skromný a možná i blbý dotaz ohledně mého novočlenství:-ten symbol OC pod avatar dostanu jak?, jde to v nastavení nebo je to věc pro adminy? díkes jj kontaktuj vitta asi nejlepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Udělal jsem něco, co se nedělá. hmm...tak snad to nebude tak strasny ne Díky, čas to zahojí. Něčim žiješ, máš nějaký hodnoty a zásady a to co jsem vždycky odsuzoval, teď udělám. Je mi ze sebe samýho tak zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Udělal jsem něco, co se nedělá. hmm...tak snad to nebude tak strasny ne Díky, čas to zahojí. Něčim žiješ, máš nějaký hodnoty a zásady a to co jsem vždycky odsuzoval, teď udělám. Je mi ze sebe samýho tak zle. A nejde to nějak narovnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Díky, čas to zahojí.Něčim žiješ, máš nějaký hodnoty a zásady a to co jsem vždycky odsuzoval, teď udělám. Je mi ze sebe samýho tak zle. no tak nekdy se stane ze prekrocis nejaky hranice...jak rikam snad to neni tak strasny a cas vse premuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Kluci díky moc. Nejhorší je, že to je holka mýho kamaráda. A já se mu nemůžu teď podívat do očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jj kontaktuj vitta asi nejlepe díky, připomenu se mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Kluci díky moc. Nejhorší je, že to je holka mýho kamaráda. A já se mu nemůžu teď podívat do očí. Ajta krajta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Teď jenom řešim otázku, zda to mám říct manželce nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Teď jenom řešim otázku, zda to mám říct manželce nebo ne. Já bych držel hubu a hleděl si svýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 manzelce radsi ne...teda urcite ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jde o to aby se to nedomálka z jiných zdrojů to je myslim že pak horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jde o to aby se to nedomálka z jiných zdrojů to je myslim že pak horší... no ale uz to nebude takovy rozdil...jetli jim to klape tak bych to radsi nechal bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Teď jenom řešim otázku, zda to mám říct manželce nebo ne. Tady je každá rada drahá... zvlášť když se člověk v podobné situaci neocitl, ale jak píše Fugenbunt, když se to domákne jinde, bude to asi horší. Přeji Ti hodně štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A já to vždycky odsuzoval. A řikal, to já nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 no ale uz to nebude takovy rozdil...jetli jim to klape tak bych to radsi nechal bejt Zatloukat, zatloukat, zatloukat... Jirko, seš na špatným fóru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A já to vždycky odsuzoval. A řikal, to já nikdy no jo stane se...znaj se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jirko, seš na špatným fóru... pravda pane...uz bezim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ahojte všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ahojte všichni dobry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A já to vždycky odsuzoval. A řikal, to já nikdy no jo stane se...znaj se?? Jo znaj a moc se nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Pádim domů, ahojjjjjjjj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Zdravim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky