Spidi Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ahojte všichni Ahoj bobíku, jak se máš takhle jako v úterý odpoledne v 16:22...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A já to vždycky odsuzoval. A řikal, to já nikdy no jo stane se...znaj se?? Jo znaj a moc se nemusí. a tak to neni dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ahojte všichni Ahoj bobíku, jak se máš takhle jako v úterý odpoledne v 16:22...? Ahoj bobe mám se chystám se na žehlení a nějak se do toho nemůžu donutit A co ty??? jakpak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Teď jenom řešim otázku, zda to mám říct manželce nebo ne. V zadnym pripade! Litoval bys... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A já to vždycky odsuzoval. A řikal, to já nikdy Teď si vzpomínám, já jednou pod rouškou alkoholu málem takhle skončil se sestrou své drahé a to švagr dělá se mnou v práci....polívá mně studený pot, když si uvědomím, co by bylo, kdyby bylo... Omlouvám se, ta citace patřila samozřejmě Petrovi, ne Bauimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Garny:Cau, hele nevis jestli se do kokty davaj jen dvoutlac. vystrel. klice, nebo i tritlacitkovy vystrelovaky jak u fabie?nebo se to losilo podle mr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Zdar bando jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Budíčéééék vstáváááát a cvičíííít lenoši : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Borgu neblbni vřdyt je ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Garny:Cau, hele nevis jestli se do kokty davaj jen dvoutlac. vystrel. klice, nebo i tritlacitkovy vystrelovaky jak u fabie?nebo se to losilo podle mr? Dobreee raaaaanoooooo.Nechci bonzovat,ale ted jsem si specialne asi pred 14-ti dny bral u Garnyho ty 3 tlacitkovy a trval jsem si na nich. Ale je pak prej malinko slozitejsi sehnat k tomu komfortku,aby ti fungoval i ten kufr. Nicmene mne to za to stoji. Ja jsem pohodlnej,takze si priplatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Topre rano panofe, Borgu radsi misto toho cviceni uvar kaficko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 zdar Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Klucí nazdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Topre rano panofe, Borgu radsi misto toho cviceni uvar kaficko kafe bude pouze za odměnu po cvičení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 dobre rano preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Borgu neblbni vřdyt je ráno však právě proto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Klucí nazdárek nazdarek chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Klucí nazdárek nazdarek chlape Nazdárek co nového. 2 Borg: já už jedu v kolbence na 110 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Hoj štědrý večere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Zdar jak sviňa draku : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Klucí nazdárek nazdarek chlape Nazdárek co nového. 2 Borg: já už jedu v kolbence na 110 % ja uz jsem taky zacal predstirat praci : novyho nic...vcera jsem trosku bumbal tak to dnes neni uplne ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Hoj štědrý večere uz to nehul draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 ja uz jsem taky zacal predstirat praci :novyho nic...vcera jsem trosku bumbal tak to dnes neni uplne ok copak Jiří čekáš snad telefon ? Nebo jen kovářské učiliště? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Hoj štědrý večere uz to nehul draku Jo už to hulit nebudu ale to docela sedí podle toho počasí když kousek od tud padal sníh a jsou tu jen 3,5 stupně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky