Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Teda a zas so fšici kdesi včudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Teda a zas so fšici kdesi včudu Anebo ještě v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Teda a zas so fšici kdesi včudu Zdarec mazec. Hele Diabolico, podle tvé přitomnosti to vypadá že v pekle neni do čeho píchnout a přitom to ve světě je samej šibal, kterej by měl jít do pekla, nebo už si přesunul kvůli velký migraci peklo na zem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Zdarec mazec.Hele Diabolico, podle tvé přitomnosti to vypadá že v pekle neni do čeho píchnout a přitom to ve světě je samej šibal, kterej by měl jít do pekla, nebo už si přesunul kvůli velký migraci peklo na zem? Tak poď panáčku do kotle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Teda a zas so fšici kdesi včudu Anebo ještě v práci... Taky tak, ale uz jim to tady mrdam do ucha Nebejt tu kolem me na stejny urovni 16 z 18i lidi holky, a k tomu vetsina mnam, tak uz sem davno v tahu (myslim jinou firmu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Taky tak, ale uz jim to tady mrdam do ucha Nebejt tu kolem me na stejny urovni 16 z 18i lidi holky, a k tomu vetsina mnam, tak uz sem davno v tahu (myslim jinou firmu) I Ty chlípný hnusníku, taky pudeš do kotle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Anebo ještě v práci... stejně se určitě opět poflakuješ , přiznej to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jen člověk něco řekne, šup a už je v kotly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jen člověk něco řekne, šup a už je v kotly. Za to v kotly tam pudes taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Taky tak, ale uz jim to tady mrdam do ucha Nebejt tu kolem me na stejny urovni 16 z 18i lidi holky, a k tomu vetsina mnam, tak uz sem davno v tahu (myslim jinou firmu) I Ty chlípný hnusníku, taky pudeš do kotle : Kdyz tam vemes i ty holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jen člověk něco řekne, šup a už je v kotly. Za to v kotly tam pudes taky To je velkej drsnej a tvrdej kotel. Já už se smažim tak to máš jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Kdyz tam vemes i ty holky ty si vemu separe nejdřív na pohovor : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Brej vecir mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 zdar lumpe : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 zdar lumpe : Moc lidi tu neni co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Moc lidi tu neni co ? No není, skoro jako na krchově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 ......chčije a chčije dobré ránko hoši je čas na kafíško,jedno si dám a letím do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Taky bych si dal jedno po ranu,potreboval bych trochu nadkopnout . Jirko,pozor tam od Prostejova nahoru,tam je ta silnice pekne na hovno. Nikde jsem se nebal tak,jako kdyz jsem si jel tam tudy pro auto do Trince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Taky bych si dal jedno po ranu,potreboval bych trochu nadkopnout .Jirko,pozor tam od Prostejova nahoru,tam je ta silnice pekne na hovno. Nikde jsem se nebal tak,jako kdyz jsem si jel tam tudy pro auto do Trince čágo Márty já vím,jel jsem tam minulý týden,ale já jedu přes Šumperk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobré ránko bando trocha mokra,ale neprší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 cau radku tady je to stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobré ránko kucí, tady nepřší a ani nesněží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 cau radku tady je to stejne Zdar Jířo , aspoň si nemáme co závidět : , akorát mě sejří to vlezlý počasí, je to humáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobré ránko kucí, tady nepřší a ani nesněží jedeš hade jeden , zmiňovat se o sněhu : Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky