Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 kurňa dyť už je venku tam tos na ten hnuj nemoh ani vidět na hnůj už sem neviděl, ale na Mařenu v seníku jo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 BREJ MORGEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 BREJ MORGEN Topré ránko i Tobě Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 BREJ MORGEN Topré ránko i Tobě Jiříku achooj Rádo naštěstí se sníh neudržel ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dobré ráno všem. U nás padá bílí bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 zdrastvujtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 achooj Rádo naštěstí se sníh neudržel ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy no tady taky chčije jak sviňa tak hlavně vopatrně a klidnou cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Topré játro Ja jsem to rikal,ze jeste v Kladne zasnezi a taky ze jo. Vcera jsem toho mel pelne brele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 achooj Rádo naštěstí se sníh neudržel ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy no tady taky chčije jak sviňa tak hlavně vopatrně a klidnou cestu. raději si vemu auto na zimákách sichr je sichr ......v půlce dubna sněží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 zdrastvujtě guten táááág , ja něpanimaju ja tóže turist : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 raději si vemu auto na zimákách sichr je sichr ......v půlce dubna sněží jo to je totální hnuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dobré ráno všem. U nás padá bílí bordel zdar tak nezapomeň sáňky : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Topré játroJa jsem to rikal,ze jeste v Kladne zasnezi a taky ze jo. Vcera jsem toho mel pelne brele Zdar kochtíku,jak sem včera čet tak si vše v neděli stihnul objet . kam jsi se poděl když jsme vyjížděli tak jsi byl za mnou a pak jsem vás Tě už nezahlíd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 raději si vemu auto na zimákách sichr je sichr ......v půlce dubna sněží jo to je totální hnuj pravdu díš djáblíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dobré ráno příchozím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dobre rano vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 pravdu díš djáblíku jj kuwa aby člověk pomalu lítal s plamenometem nebo něčím podobným aby ten boršus už konečně zmizl jak sem trocha v neděli po dálnici "provětrával" auti bylo prázdno nikde žive duše tak na tachu 180 a najednou mě zezadu probliklo cosi černýho, tak sem uhnul a kolem mě se prohnalo černý eRSo tipoval bych že na maďarských SPZ tak sem si řekl v duchu něco o hovadu a zredukoval speed na 130 a pak se jak pomalu sjíždět směr domov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dobre rano vsem guten tááág pane , změťe si svůj avatar a nepřivolávéte porád ten bílé hnuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dobre rano vsem guten tááág pane , změťe si svůj avatar a nepřivolávéte porád ten bílé hnuj kdyz ja nemam jinou peknou fotos tak zatim totok... jinak zdravim na moravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 kdyz ja nemam jinou peknou fotos tak zatim totok...jinak zdravim na moravu toť velká škoda pane, hold to bude chtít naleštit a vyběhnót s foťákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 chčije a chčije No nic,budu muset zase trošku pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 pravdu díš djáblíku jj kuwa aby člověk pomalu lítal s plamenometem nebo něčím podobným aby ten boršus už konečně zmizl jak sem trocha v neděli po dálnici "provětrával" auti bylo prázdno nikde žive duše tak na tachu 180 a najednou mě zezadu probliklo cosi černýho, tak sem uhnul a kolem mě se prohnalo černý eRSo tipoval bych že na maďarských SPZ tak sem si řekl v duchu něco o hovadu a zredukoval speed na 130 a pak se jak pomalu sjíždět směr domov no kdyby to bylo něco bílého,tak jsem to byl já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no kdyby to bylo něco bílého,tak jsem to byl já nene byla to černá rakev - leda že by jsi měl nový podnikatelský projekt - pohřební službu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 toť velká škoda pane, hold to bude chtít naleštit a vyběhnót s foťákem presne tak...ale to nevim kdy bude protoze auto je stale nedodelane a jeste dlouho bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky