Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dyt to máte jedno který komunisti to povedou.

to si děláš prdel ;) to nemůžeš myslet vážně B) né všichni byli komoušové ;) a ti co byli,tak jsou stále a těm co to bylo bylo žinantní tak jsou socani......howk.....

Vloženo
Dyt to máte jedno který komunisti to povedou.

to si děláš prdel ;) to nemůžeš myslet vážně B) né všichni byli komoušové ;) a ti co byli,tak jsou stále a těm co to bylo bylo žinantní tak jsou socani......howk.....

Kurvy rudy, chteji moju cihelňu :ph34r:;)

Vloženo
Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ?

všude jinde krom Prahy a okolí :D

Vloženo
Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ?

všude jinde krom Prahy a okolí :D

To není pravda pana Já volit nebudu :angry:

Vloženo
Tak odvoleno, nyní odpočinek, zejtra dopo arbeit a pak leháááro -_- ::' ::'

Já mám leháro zítra,budu robce do Golfa dělat výhřev sedaček,tempomat a couvací senzory a v neděli do práce.Ach jo

Vloženo
Tak odvoleno, nyní odpočinek, zejtra dopo arbeit a pak leháááro -_- ::' ::'

ja půjdu k urnám zítra dopoledne a pak taktéž leháro a jestli bude venku takový hňus, jak byl dodneška, tak to bude leháro doslova a dopísmene ::'

Vloženo
ja půjdu k urnám zítra dopoledne a pak taktéž leháro a jestli bude venku takový hňus, jak byl dodneška, tak to bude leháro doslova a dopísmene ::'

tez idem volit zitra, pak nasledne jako nekteri leharko a kdyz bude krasne, tak i na nejaky ten sportik dojde ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...