Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím není tady někdo z Prahy 5,6,7 a má VAGA? Potřeboval bych vyresetovat kontrolku airbagu. Dával jsem nový volant a přitom vypnul batertku a šel mi do poruchy.

Potřboval bych to buď ještě dnes nabo zítra ráno. Prosím prosím smutně koukám. :(

Vloženo
zdravím není tady někdo z Prahy 5,6,7 a má VAGA? Potřeboval bych vyresetovat kontrolku airbagu. Dával jsem nový volant a přitom vypnul batertku a šel mi do poruchy.

Potřboval bych to buď ještě dnes nabo zítra ráno. Prosím prosím smutně koukám. :(

Gárny -_-

Vloženo
Hm, vím o něm. Je tam i MartinRS, ale ten nebere telefon. Je víkend tak se nedivím.

no to pak nevím, a budeš muset počkat do pondělka

Vloženo

Tak jsem se doplazi dom.Stihl jsem robce na Golfa udělat výhřev sedaček,tempomat a na svoji Octu hodit nové tažné.Zítra do rachoty,ach jo

Vloženo
Už se mi nějak nechce spát. Pojedu na chaloupku umejt si auto a potom do práce.

:D héézky to máš zařízený :D

To jako jo až na tu praci tam se mi nechce. nemám rád odpolední.

tak to jo ;) a co dělá Radek :D ,že se tady neobjeví ;)

Dneska je sobota a píše za mě nevěřící Pája zdravím všechny co byli na srazu v Dolních Chabrech mě to na počítači moc nejde ale mám na to lidi, člověk si to musí umět zařídit. :t pokouším se dělat to osvětlení přístrojů ale budíky si pojedu osvětlit do Prahy k Martinovy RS :D takže zdravim všechny octáváky a uvidíme se možná v Plasích a nebo až v Panenským Týnci tam pojedeme určitě čauky

Vloženo
čágo Honzi a Rádo  :D  -_-  -_-  -_-  -_-

zdar Jiří -_--_--_- tento víkend sem byl opět v Čechách ;) ale odnesly to hlavně jižní ;)

-_- ,to já měl opět asist.v sobotu,jinak celkem klid :)

kde si byl

Vloženo
-_- ,to já měl opět asist.v sobotu,jinak celkem klid :)

kde si byl

Borovany - to je kousek od Budějic, ještě něco ve Zlivy no lítal jsem jak Fitipaldi ;)

Vloženo
-_-  ,to já měl opět asist.v sobotu,jinak celkem klid  :)

kde si byl

Borovany - to je kousek od Budějic, ještě něco ve Zlivy no lítal jsem jak Fitipaldi ;)

co jsi dělal vtěchto končinách o víkendu,ty Fitipaldi :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...