TomasB Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Nazdar bazar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 tak to je mazec sou horší jak nemoc : jsou uplně všude, ale tam nemaj stánky ale obchody, to je děs a k neuvěření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 salam alejkum lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 zdravím není tady někdo z Prahy 5,6,7 a má VAGA? Potřeboval bych vyresetovat kontrolku airbagu. Dával jsem nový volant a přitom vypnul batertku a šel mi do poruchy. Potřboval bych to buď ještě dnes nabo zítra ráno. Prosím prosím smutně koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 zdravím není tady někdo z Prahy 5,6,7 a má VAGA? Potřeboval bych vyresetovat kontrolku airbagu. Dával jsem nový volant a přitom vypnul batertku a šel mi do poruchy.Potřboval bych to buď ještě dnes nabo zítra ráno. Prosím prosím smutně koukám. Gárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Hm, vím o něm. Je tam i MartinRS, ale ten nebere telefon. Je víkend tak se nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Hm, vím o něm. Je tam i MartinRS, ale ten nebere telefon. Je víkend tak se nedivím. no to pak nevím, a budeš muset počkat do pondělka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Asi máš pravdu, ale jsem z toho nervozní jak pes. Budu si muset dát ferneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Tak jsem se doplazi dom.Stihl jsem robce na Golfa udělat výhřev sedaček,tempomat a na svoji Octu hodit nové tažné.Zítra do rachoty,ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Už se mi nějak nechce spát. Pojedu na chaloupku umejt si auto a potom do práce. héézky to máš zařízený To jako jo až na tu praci tam se mi nechce. nemám rád odpolední. tak to jo a co dělá Radek ,že se tady neobjeví Dneska je sobota a píše za mě nevěřící Pája zdravím všechny co byli na srazu v Dolních Chabrech mě to na počítači moc nejde ale mám na to lidi, člověk si to musí umět zařídit. pokouším se dělat to osvětlení přístrojů ale budíky si pojedu osvětlit do Prahy k Martinovy RS takže zdravim všechny octáváky a uvidíme se možná v Plasích a nebo až v Panenským Týnci tam pojedeme určitě čauky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Tááák mládežníci, VOLBY 100 na 100, no tak to se máme na co těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Dobrý den, dneska tu nikdo nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 dobrý večer pánofé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Brý fešér ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 zduř bambus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 zduř bambus zdar Jeníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 čágo Honzi a Rádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 čágo Honzi a Rádo zdar Jiří tento víkend sem byl opět v Čechách ale odnesly to hlavně jižní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 čágo Honzi a Rádo zdar Jiří tento víkend sem byl opět v Čechách ale odnesly to hlavně jižní ,to já měl opět asist.v sobotu,jinak celkem klid kde si byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 tak taky zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ,to já měl opět asist.v sobotu,jinak celkem klid kde si byl Borovany - to je kousek od Budějic, ještě něco ve Zlivy no lítal jsem jak Fitipaldi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 tak taky zdravím zdar chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ,to já měl opět asist.v sobotu,jinak celkem klid kde si byl Borovany - to je kousek od Budějic, ještě něco ve Zlivy no lítal jsem jak Fitipaldi co jsi dělal vtěchto končinách o víkendu,ty Fitipaldi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Nazdarek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky