TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Vloženo 4. Červen 2006 tak já si jdu nechat vyhonit přízpěvek Doufám, že ještě nespí
krysarr Vloženo 4. Červen 2006 Vloženo 4. Červen 2006 tak já si jdu nechat vyhonit přízpěvek Doufám, že ještě nespí A i kdyby spala, ruce mas taky, ne?
Petr s Vloženo 5. Červen 2006 Vloženo 5. Červen 2006 Praha hlásí zataženo a pěkná zima, prostě počasí na hovno.
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Vloženo 5. Červen 2006 cau radku zdar Jiří, tak jak je po ránu? vikend narocny...ale dnes uz pohodicka
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Vloženo 5. Červen 2006 vikend narocny...ale dnes uz pohodicka Tak to jsme na tom skoro stejně až na to že jak dorazím do práce pohodička přestane
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Vloženo 5. Červen 2006 vikend narocny...ale dnes uz pohodicka Tak to jsme na tom skoro stejně až na to že jak dorazím do práce pohodička přestane u me dnes taky...po dlouhy dobe zase blba prace dnes
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Vloženo 5. Červen 2006 u me dnes taky...po dlouhy dobe zase blba prace dnes no o tom mi povídej , taky mě čeká pěknej hnus
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Vloženo 5. Červen 2006 u me dnes taky...po dlouhy dobe zase blba prace dnes no o tom mi povídej , taky mě čeká pěknej hnus tak bych navrhl spolecne se na to vysrat...a sejit se na pul cesty mezi brnem a prahou na
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Vloženo 5. Červen 2006 tak bych navrhl spolecne se na to vysrat...a sejit se na pul cesty mezi brnem a prahou na To není špatnej nápad :
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Vloženo 5. Červen 2006 tak bych navrhl spolecne se na to vysrat...a sejit se na pul cesty mezi brnem a prahou na To není špatnej nápad : ja si taky myslim
Doporučené příspěvky