kocht Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Btw, co je to vubec Gufero? gufero je těsnění Heh,Simering.............jasny,diky .Tak si ze me delejte srandu no Tesneni kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Heh,Simering.............jasny,diky .Tak si ze me delejte srandu no Tesneni kde? kliiid kochtíku, nikdo si srandu nedělá,každý nemá technické vzdělání, některým z nás to cpaly do hlav porád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Čago Michale a Ráďo -_- Tak jak se vede po ránu? Prej po ránu dneska fajn Baui: myslíš jak startujou žuka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Čago Michale a Ráďo -_- Tak jak se vede po ránu? Prej po ránu dneska fajn Baui: myslíš jak startujou žuka? presne tak ty pico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Sinering,Gufero=těsnící kroužek.Kde??je jich tam spoustu a mi chčije zrovna to dole na klice ze stran rozvodů.Celý rozvoďák od oleje,takže dnes jde dole rozvod,bude se měnit bufero na klice a rovnou i na vačce,nové rozvody i když mají jen 40.000.kurva práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 taky jsem zjistil urvané silentbloky na rameni,ale naštěstí mám náhradní celé ramena,tak do nich koupim nové silentbloky,nalisuji a v týdnu přehodím celé ramena a vyměním už i silentbloky na stabíku,jsou vymačkané,mrchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 presne tak ty pico to už sem viděl...to je starýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 presne tak ty pico to už sem viděl...to je starýýýý ja uz to videl taky driv ale ty jsi prisel az ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 ja uz to videl taky driv ale ty jsi prisel az ted tak to seš hodnej že sis na mě vzpoměl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ja uz chci domuuuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ja uz chci domuuuuuuuu I ja !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ja to dneska vidim tak na 22. hodinu, pohodicka, tabacek, KURWA jak me to tady mrda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Zdar lidi, zejtra bude mit Borg asi makačku. "Jen jednou za sto let se toto datum objeví v kalendáři. V digitální podobě vypadá takto. 06:06:06. Tři šestky jsou satanovo číslo. A satan sestoupí na zem." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Zdar lidi, zejtra bude mit Borg asi makačku. "Jen jednou za sto let se toto datum objeví v kalendáři. V digitální podobě vypadá takto. 06:06:06. Tři šestky jsou satanovo číslo. A satan sestoupí na zem." No vo tom žádná si mezi prvními na seznamu : Zdar vespolek bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Zdar lidi, zejtra bude mit Borg asi makačku. "Jen jednou za sto let se toto datum objeví v kalendáři. V digitální podobě vypadá takto. 06:06:06. Tři šestky jsou satanovo číslo. A satan sestoupí na zem." No vo tom žádná si mezi prvními na seznamu : Zdar vespolek bando Já vim někdo roste pro šibenici já rostu do kotle a na věčná muka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Já vim někdo roste pro šibenici já rostu do kotle a na věčná muka. No jistěééé to budou žně : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 bré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Kafíčko je na stole a domácí bábovička taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdarec ve spolek díky za kafe jdu si dá právý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdarec ve spolek díky za kafe jdu si dá právý zdar,taky si dám raději pravé kafí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Bre chladne rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Dobré ránko bando, žádný kafe napřed mazat na rozcvičku : a cvičit a cvičit a cvičit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Dobré ránko bando, žádný kafe napřed mazat na rozcvičku : a cvičit a cvičit a cvičit ...mě se cvičit nechce a z vyhřátého klobouku,už vůbec né ...... zdar Rádo ,včera to nevyšlo,jel jsem pozdě z5 a měl jsem toho dost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 dobre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Ted sem narazil na netu na fotku Porsche vs bažant ve 250kmh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky