Martan Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 dobré odpoledne všem oni uz budou asi vsichni pryc jinak ahoj nazdar.jak se máš?Takhle v pátek odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 mam se docela dobre ale v praci uz me to nebavi tak pujdu radsi domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nazdar ve spolek.. tak co ty vaše rachotiny... ještě to jezdí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 mam se docela dobre ale v praci uz me to nebavi tak pujdu radsi domu to já už jsem doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nazdar ve spolek.. tak co ty vaše rachotiny... ještě to jezdí.... čus. ještě jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nazdar ve spolek.. tak co ty vaše rachotiny... ještě to jezdí.... snazi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 mam se docela dobre ale v praci uz me to nebavi tak pujdu radsi domu to já už jsem doma ja jdu za chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 ty kluku jeden nezbednej ty normalne zavidis jak jsme tady ve forme co jo takový chíplotiny no to je co závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 dobré odpoledne všem zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 ty kluku jeden nezbednej ty normalne zavidis jak jsme tady ve forme co jo takový chíplotiny no to je co závidět je tak ty ses ztracenej pripad...je me te lito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nazdar ve spolek.. tak co ty vaše rachotiny... ještě to jezdí.... zdar jistě že to jezdí jak ďas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 dobré odpoledne všem zdar jak sviňa čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nazdar ve spolek.. tak co ty vaše rachotiny... ještě to jezdí.... Czago pane No, viz predposledni prispevek zde.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9158&st=25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Zdravim oktaviany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 hu a jsem opět tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 zdarec. Raďo tak ty lišty do dveří stojí 390kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Přatelé mějte se tu dobře. Já musím do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 No to je supr já za ně dal víc. Jestli chceš, tak ti je příští týden koupím ve Slaným tam je obchod Milotec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 a kde je ten obchod ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 dobrý večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 vstávat a cvičit!!!!! No nic,jedu se projet po republice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 vstávat a cvičit!!!!!No nic,jedu se projet po republice Nak brzo ne, je sobotu co blaznis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 vstávat a cvičit!!!!!No nic,jedu se projet po republice Dobré ráno Cosby, co blázníš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Cosby nemá auto a musí si půjčovat od Ivanky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 nazdar ve spolek.. tak co ty vaše rachotiny... ještě to jezdí.... Czago pane No, viz predposledni prispevek zde.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9158&st=25 Tak užje to pořesšeno... ta klapaka jedna ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky