krysarr Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 nazdar ve spolek.. tak co ty vaše rachotiny... ještě to jezdí.... Czago pane No, viz predposledni prispevek zde.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9158&st=25 Tak užje to pořesšeno... ta klapaka jedna ..... No jezdi to dobre, brzdi to krasne, vypada to hezky (lakyra to predela, ale dava si na cas), sviti to jako sfine (fakt vymazlenej rozdil ), ale pro zmenu ty otacky visej vysoko a kdyz nekam dojizdim pod kvaltem a pustim plyn, tak to ma trosku forsaz No a zere to o litr vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddwarf Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 No ty jo jsem ranní ptáče, ještě musím do práce ale, jak tu čtu tak vstávat a cvičit tomu říkám odvaha, to se vrací z flámu, že to píše tak brzo ráno - pěkně za světla jakslušní lidi ne? maminka říkala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Dobré odpoledne fšem., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 vstávat a cvičit!!!!!No nic,jedu se projet po republice Dobré ráno Cosby, co blázníš? Jel jsem se podívat po autech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 vstávat a cvičit!!!!!No nic,jedu se projet po republice Dobré ráno Cosby, co blázníš? Jel jsem se podívat po autech kurec si to vzal hopem od uterka a co našel našel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Mám to doma.Poznáš co to je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Mám to doma.Poznáš co to je?? Superb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 jj,2,5 TDi eleganc.Dobrý nákup.No nic,letím pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 jj,2,5 TDi eleganc.Dobrý nákup.No nic,letím pracovat Gratuluju! konečně požádný kočál a tahle kombinace interieru se teda moc nevidí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Mám to doma.Poznáš co to je?? Hmmm, tak to se výlet vyplatil gratulace k new car a koupils i přezůvky do interiéru? : ne vážně pěkné, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Cosby zradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 jj,zradil,ale plánuji zase Octu 4×4 TDi-PD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 jj,2,5 TDi eleganc.Dobrý nákup.No nic,letím pracovat krásný...introš vypulírovanej barva stříbrná?..pak podej reference spokojenosti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ahojky Já jsem spokojená jezdí skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ahojky Já jsem spokojená jezdí skvěle Ahóój, no aby ne, takový dostavník to muší bejt svezeníčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ahojky Já jsem spokojená jezdí skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ahojky Já jsem spokojená jezdí skvěle Ahóój, no aby ne, takový dostavník to muší bejt svezeníčko... Si PIŠ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Si PIŠ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ahojky Já jsem spokojená jezdí skvěle Ahojky Ivanko....řekni cosbymu at to zitra naleští jak pujdou sousedi do kostela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ahojky Já jsem spokojená jezdí skvěle Ahojky Ivanko....řekni cosbymu at to zitra naleští jak pujdou sousedi do kostela Ahojda Badysku To on Štramberáky bude zase provokovat neboj.Už jak jsme přijeli,tak někteří čuměli Uvidíme co se dovíme za drby už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ahojda Badysku To on Štramberáky bude zase provokovat neboj.Už jak jsme přijeli,tak někteří čuměli Uvidíme co se dovíme za drby už se těším AŤ PUKNOU...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ja chci taky combika 4x4 1.9 96kW PD. Kde na nej mam vzit??!!!! Asi jsem se mel lip ucit. Ale co, treba se do toho jeste dostanu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 ...... Uvidíme co se dovíme za drby už se těším No někdy je to dobrý filtr na přátele. Sem se nestačil divit, co někteří rádobykamarádi jsou schopni vypustit z huby, když jsem koupil autí, a to byla "jen" Octa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 AŤ PUKNOU...!!! jj to bude PUK PUK PUK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Auti hezký...pochvala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky