kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ne ještě ne to prijde : no popřemejšlej o tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 konrola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 konrola Nááááázdááááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no popřemejšlej o tom tady neni o cem premyslet - nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no popřemejšlej o tom tady neni o cem premyslet - nechci no ale to ted nikdy neříkej nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no ale to ted nikdy neříkej nikdy tak udelame jednu vyjimku kiki - ja ted reknu ze nikdy, ju?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 konrola Nááááázdááááár nazdarek pane...jak se vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 konrola Nááááázdááááár nazdarek pane...jak se vede no ti to trvalo teda pane ti řeknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no ale to ted nikdy neříkej nikdy tak udelame jednu vyjimku kiki - ja ted reknu ze nikdy, ju?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Dobrý den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Nikdo tu neni... Tak nic... příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Minulí pátek jsme od Myslivce měli půjčeného na necelou hoďku Roomstera...přece jenom to není octa..(superb) !!! Ja sem si konecne pujcil Octu II, lahoda, ten interier je o necem jinym, svezeni mi prislo podobny jako s tim mojim, samozrejme je to tissi, ale podvozek je jen trosku komfortnejsi nez to moje ted, jinak jizdni vlastnosti velmi podobny. Nejvic se mi na tom libi fakt vnitrek a to ticho. Stara Octa se mi zas libi vic zvenku. Roomster je proti fotkam zvenku docela peknej (az na cumak, to je kentus), ale interier, to je snad sranda, to je HNUS Se superbem jsem jel 200,ale pořád šel za plynem, je to znát ,že je to 2.5 Tdi. V roomstru byl jenom 1.2 motor, ale prostorově pěkné rodinné autíčko. Jestli se uvidíme v Plasích ,tak pokecáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Kolik to jede??no 230 jsem s tím jel osobně,pak jsem brzdil.Slyšel jsem,že to má na 230 omezovač,ale nevím.Každopádně kámoš to má v A6 a jemu to omezovač v 230 utne Se superbem jsem jel 200,ale pořád šel za plynem, je to znát ,že je to 2.5 Tdi. V roomstru byl jenom 1.2 motor, ale prostorově pěkné rodinné autíčko. Jestli se uvidíme v Plasích ,tak pokecáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 dobrý večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Dobrou noc, odcházím na kutě ! Ráno brzy vstávám !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Dobré jitro přátelé, dá si někdo kafíčko...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 nazdar.Sem s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 bré raníčko hoši úúúúž je čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdár kámo jak je po wejkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdár kámo jak je po wejkendu po víkendu je celkem skvěle až na úžeh ze včerejšího podvečera,ale to se nějak srovná, jinak sem si opravdu oddech naprosto dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdár kámo jak je po wejkendu po víkendu je celkem skvěle až na úžeh ze včerejšího podvečera,ale to se nějak srovná, jinak sem si opravdu oddech naprosto dokonale tak to jsem rád,že jsi si konečně odpočinul a něčem spočinul to já strávil celý víkend na výstavě s bufama celkem to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 dobre rano zdáár trpíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Dobré ránko prdi, tak zase po delší době jsem tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky