Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 No vida, budeme se smažit konečně i mimo kotle. o tom žádná už bylo na čase vás všecky kapku posmažit : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 dobré dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 dobré dopoledne všem nápodobně pane kolego : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Rad bych,ale neni penize . Musim ted setrit na dovolenou Kochtíku kam se chystáš na dovču, teda jestli to není tajný resp. nemá to bejt překvápko pro někoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 venku topí jak blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 venku topí jak blbý a vo tom toje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Rad bych,ale neni penize . Musim ted setrit na dovolenou Kochtíku kam se chystáš na dovču, teda jestli to není tajný resp. nemá to bejt překvápko pro někoho? Neni to tajny. Jedu do Bulharska na 15 dni. Chteli jsme nekam na dyl a aby nas to nestalo 50 tisic. Navic kazdej si to tam docela pochvaloval,tak jsem fakt zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Neni to tajny. Jedu do Bulharska na 15 dni. Chteli jsme nekam na dyl a aby nas to nestalo 50 tisic. Navic kazdej si to tam docela pochvaloval,tak jsem fakt zvedavej Chápu.Taky jsem o tom Bulharsku slyšel,ale nemohu posoudit bo sem ještě u moře nikdy nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 venku topí jak blbý a vo tom toje Je to tak zalizt doi nějaký hospody a vylizt až večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Je to tak zalizt doi nějaký hospody a vylizt až večer to už ani pomalu nemá cenu vylízat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Nazdaaaar a dobre rano 2 Kocht: jedes Plasy ???? Rad bych,ale neni penize . Musim ted setrit na dovolenou Tak ja se u tebe stavim pro clubovy gril, asi zitra az pojedu z prace, tak kolem 3, budes doma?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Je to tak zalizt doi nějaký hospody a vylizt až večer to už ani pomalu nemá cenu vylízat Ja bych klidne nakou vylizal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Ja bych klidne nakou vylizal my o Tobě víme že jsi starý chlípný hnusník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Ja bych klidne nakou vylizal my o Tobě víme že jsi starý chlípný hnusník Az na to stary souhlasim Btw pojede mi VAG na notasu s Celeronem 300 a 64MB RAM, mel by v pohode, ne? Nechce se mi kvuli tomu kupovat novej notas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 tak uz jsem zase u vas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Kryssar-Pojede Kochtík-Bude ti tam super,byl jsem tam a krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Az na to stary souhlasim Btw pojede mi VAG na notasu s Celeronem 300 a 64MB RAM, mel by v pohode, ne? Nechce se mi kvuli tomu kupovat novej notas to by mělo chodit v pohodě a slovo starý nahradíme slovem největší : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Nazdaaaar a dobre rano 2 Kocht: jedes Plasy ???? Rad bych,ale neni penize . Musim ted setrit na dovolenou Tak ja se u tebe stavim pro clubovy gril, asi zitra az pojedu z prace, tak kolem 3, budes doma?? Ve 3 je moc brzo,Spis tak na tu 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 zas jeden z rádia: Paní učitelka se ptá: "Horáčku, proč náš jazyk nazýváme mateřským?" Horáček: "Náš jazyk nazýváme mateřským proto,že se naši otcové nikdy doma ke slovu nedostanou." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 2Cosby & Borg: diky, tak to poridim, at si muzu mazat chyby z lambda sondy 2Borg: nejvetsi je rozhodne lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 nikde nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 hu a jsem opět tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Zdar kluci jak se vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 hu a jsem opět tu aneb hop a je tu lidoop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky