Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Rad bych,ale neni penize :(. Musim ted setrit na dovolenou :(

Kochtíku kam se chystáš na dovču, teda jestli to není tajný resp. nemá to bejt překvápko pro někoho? ;)-_--_--_-

Vloženo

Kochtíku kam se chystáš na dovču, teda jestli to není tajný resp. nemá to bejt překvápko pro někoho? ;)-_--_--_-

Neni to tajny. Jedu do Bulharska na 15 dni. Chteli jsme nekam na dyl a aby nas to nestalo 50 tisic. Navic kazdej si to tam docela pochvaloval,tak jsem fakt zvedavej

Vloženo

Neni to tajny. Jedu do Bulharska na 15 dni. Chteli jsme nekam na dyl a aby nas to nestalo 50 tisic. Navic kazdej si to tam docela pochvaloval,tak jsem fakt zvedavej

Chápu.Taky jsem o tom Bulharsku slyšel,ale nemohu posoudit bo sem ještě u moře nikdy nebyl ;)

Vloženo
Nazdaaaar a dobre rano  :D  -_-  :D

2 Kocht: jedes Plasy ????

Tak ja se u tebe stavim pro clubovy gril, asi zitra az pojedu z prace, tak kolem 3, budes doma??

Vloženo
Ja bych klidne nakou vylizal  ;)  :p  :p

my o Tobě víme že jsi starý chlípný hnusník :smich::smich:

Az na to stary souhlasim ;):p-_-

Btw pojede mi VAG na notasu s Celeronem 300 a 64MB RAM, mel by v pohode, ne? Nechce se mi kvuli tomu kupovat novej notas :)

Vloženo
Az na to stary souhlasim ;):p-_-

Btw pojede mi VAG na notasu s Celeronem 300 a 64MB RAM, mel by v pohode, ne? Nechce se mi kvuli tomu kupovat novej notas :)

to by mělo chodit v pohodě a slovo starý nahradíme slovem největší ::'

Vloženo
Nazdaaaar a dobre rano  :D  -_-  :D

2 Kocht: jedes Plasy ????

Tak ja se u tebe stavim pro clubovy gril, asi zitra az pojedu z prace, tak kolem 3, budes doma??

Ve 3 je moc brzo,Spis tak na tu 4

Vloženo

zas jeden z rádia:

Paní učitelka se ptá: "Horáčku, proč náš jazyk nazýváme mateřským?"

Horáček: "Náš jazyk nazýváme mateřským proto,že se naši otcové nikdy doma ke slovu nedostanou."

:smich::smich::smich::smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...