Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Krásné slunné ránko, troušku v mlze,ale bude horko jako kráva. No co no aspon je na co nadávat :)

to je dobře sem taky pořádně roztopil kotle ::':p

Vloženo
ja jsem dnes nejake ochrapane...dnes musim jit brzo spinkat...ale jeste udelat neco s autem <_<

a co budeš dělat s autem Jiří? :huh:

na podvozku neco drnci...tusim ze bude povoleny spoj vyfuku ale rozpojenej neni tak to musim dotahnout ;)

Vloženo

na podvozku neco drnci...tusim ze bude povoleny spoj vyfuku ale rozpojenej neni tak to musim dotahnout ;)

aha, tak tohle si užij mě čeká možná dnes montáž relé pro denní svícení ;)

Vloženo

aha, tak tohle si užij mě čeká možná dnes montáž relé pro denní svícení ;)

jo to taky chystam + tempomat a jeste nejaky blbustky ;)

jinak ten vyfuk by mel byt v pohode ;)

Vloženo

he he, kdyz jste u vyfuku - nezna nekdo nekoho v praglu kdo mi privari vyfuk?? potrebuji to co nejrychleji :)

Vloženo

sice chystám ještě pár jiných věcí,ale snad se mi podaří je do Hradce zrealizovat, uvidím zatím těžko souditi,ale jestli to klapne tak to bud fajn

Vloženo

sice chystám ještě pár jiných věcí,ale snad se mi podaří je do Hradce zrealizovat, uvidím zatím těžko souditi,ale jestli to klapne tak to bud fajn

nejaky tajnosti jo

Vloženo
he he, kdyz jste u vyfuku - nezna nekdo nekoho v praglu kdo mi privari vyfuk?? potrebuji to co nejrychleji :)

bohužel v tomhle radit nemohu bo nemám tucha kde v Práglu <_<

Vloženo
koncovka nebo celej dil??

celej dil, ale bez spojky, coz by ale nemel byt problem z puvodniho vyfuku uriznout :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...