BadyS Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 No venku to pere hezky...bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 A nezaprší a nezaprší.Čuste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Příjemné slunečné raníčko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Tak bando bude to vstáááávat a cvičíííít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Krásné slunné ránko, troušku v mlze,ale bude horko jako kráva. No co no aspon je na co nadávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Krásné slunné ránko, troušku v mlze,ale bude horko jako kráva. No co no aspon je na co nadávat to je dobře sem taky pořádně roztopil kotle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobre rano panove dobré pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobre rano panove dobré pane ja jsem dnes nejake ochrapane...dnes musim jit brzo spinkat...ale jeste udelat neco s autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobre ranicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobre ranicko ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 ja jsem dnes nejake ochrapane...dnes musim jit brzo spinkat...ale jeste udelat neco s autem a co budeš dělat s autem Jiří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobre ranicko guten tááág Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 ja jsem dnes nejake ochrapane...dnes musim jit brzo spinkat...ale jeste udelat neco s autem a co budeš dělat s autem Jiří? na podvozku neco drnci...tusim ze bude povoleny spoj vyfuku ale rozpojenej neni tak to musim dotahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 hoj Rado a Baui. Jak se mame panove?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 hoj Rado a Baui. Jak se mame panove?? pohoda...ja uz se pomalu chystam na cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 na podvozku neco drnci...tusim ze bude povoleny spoj vyfuku ale rozpojenej neni tak to musim dotahnout aha, tak tohle si užij mě čeká možná dnes montáž relé pro denní svícení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 na podvozku neco drnci...tusim ze bude povoleny spoj vyfuku ale rozpojenej neni tak to musim dotahnout aha, tak tohle si užij mě čeká možná dnes montáž relé pro denní svícení jo to taky chystam + tempomat a jeste nejaky blbustky jinak ten vyfuk by mel byt v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 he he, kdyz jste u vyfuku - nezna nekdo nekoho v praglu kdo mi privari vyfuk?? potrebuji to co nejrychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 hoj Rado a Baui. Jak se mame panove?? celkem pohoda, no je čtvrtek teda to už je skoro pátek tak je to celkem potěšující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 he he, kdyz jste u vyfuku - nezna nekdo nekoho v praglu kdo mi privari vyfuk?? potrebuji to co nejrychleji koncovka nebo celej dil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 jo to taky chystam + tempomat a jeste nejaky blbustky jinak ten vyfuk by mel byt v pohode sice chystám ještě pár jiných věcí,ale snad se mi podaří je do Hradce zrealizovat, uvidím zatím těžko souditi,ale jestli to klapne tak to bud fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 jo to taky chystam + tempomat a jeste nejaky blbustky jinak ten vyfuk by mel byt v pohode sice chystám ještě pár jiných věcí,ale snad se mi podaří je do Hradce zrealizovat, uvidím zatím těžko souditi,ale jestli to klapne tak to bud fajn nejaky tajnosti jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 he he, kdyz jste u vyfuku - nezna nekdo nekoho v praglu kdo mi privari vyfuk?? potrebuji to co nejrychleji bohužel v tomhle radit nemohu bo nemám tucha kde v Práglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 koncovka nebo celej dil?? celej dil, ale bez spojky, coz by ale nemel byt problem z puvodniho vyfuku uriznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky