Martan Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem TOBĚ TAKÉ PĚKNÝ DEN venku je pařák jak svina.jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 zdar chlape.pěkný úlovky.jo když se daří tak se daří zdarec palec. No v pátek to stálo za prd, evidentně neměly zájem. Maximálně tak štiky dojely za nástrahou až pod nohy, ale nevzaly. Ani na Labi večer sumci nebrali. Ale včera a dneska paráda. Sumíci byli při chuti. Ale taky jsem ve vodě nechal kupu nástrah. Jen za dnešek za necelých 5 hodin vláčení jsem přišel o plandavky za přes 300,-. Momentálně už nemám na sumíky munici(plandavky), Konopas nebere mobil, tak nevím, jestli večer půjdu. To bych mohl tak na candoše, boleny nebo štiky. Jediná šance je Richarda někde odchytit a dostat ho na krám a vzít jich rovnou aspoň 20. Jenže má asi mobil doma a někde vláčí. Holt v neděli trošku problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem TOBĚ TAKÉ PĚKNÝ DEN venku je pařák jak svina.jak je? ZA CHVÍLI JDU DO PRÁCE TAKŽE BLBĚ,ALE VENKU JE FAKT PĚKNĚ.TAK SI TO UŽÍVÁM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem zdarec palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem zdarec palec čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem TOBĚ TAKÉ PĚKNÝ DEN venku je pařák jak svina.jak je? ZA CHVÍLI JDU DO PRÁCE TAKŽE BLBĚ,ALE VENKU JE FAKT PĚKNĚ.TAK SI TO UŽÍVÁM to stojí za hovno jít do práce když je tak pěkně venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem TOBĚ TAKÉ PĚKNÝ DEN venku je pařák jak svina.jak je? ZA CHVÍLI JDU DO PRÁCE TAKŽE BLBĚ,ALE VENKU JE FAKT PĚKNĚ.TAK SI TO UŽÍVÁM práce ani nemluv, už vidím zítřejší poradu v 8:00 a vůbec se mi nechce. Ty pondělní porady mně serou!!!!!!!!!!!!!!!!!! A stejně jsou úplně k hovnu. Ovšem daleko větší nářez jsou Ivanovy (výr. ředitel) porady, kdy si často vzpomene v pátek a do pozdního odpoledne nás tam mučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem TOBĚ TAKÉ PĚKNÝ DEN venku je pařák jak svina.jak je? ZA CHVÍLI JDU DO PRÁCE TAKŽE BLBĚ,ALE VENKU JE FAKT PĚKNĚ.TAK SI TO UŽÍVÁM práce ani nemluv, už vidím zítřejší poradu v 8:00 a vůbec se mi nechce. Ty pondělní porady mně serou!!!!!!!!!!!!!!!!!! A stejně jsou úplně k hovnu. Ovšem daleko větší nářez jsou Ivanovy (výr. ředitel) porady, kdy si často vzpomene v pátek a do pozdního odpoledne nás tam mučí. porady jsou dobré tak ve středu. Sice jsou na hovno ale lepší než pátek. Lepší by byli porady v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 MÁM SE ŠÉFY PODOBNOU ZKUŠENOST.KDYŽ MÁM JÍT V PÁTEK VE 14.30H DOM TAK OD 15H JE NEJVÍC PRÁCE.ASI JE TO STEJNÉ VŠUDE.TAK ČAU JDU NA TO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 tak to nějak překlepej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Hezké popoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 To všichni trávíte oběd? Kde jste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 To všichni trávíte oběd? Kde jste Sem teprve dorazil z nákupu a cpu se obědem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 To všichni trávíte oběd? Kde jste Sem teprve dorazil z nákupu a cpu se obědem Zdar Devillos, co máš dobrého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Zdar Devillos, co máš dobrého? masíčko na přírodno a k tomu brambůrky a okurkový salátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Jsem právě dorazil ze čvachtání a hrnu rovnou na real beer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Jsem právě dorazil ze čvachtání a hrnu rovnou na real beer... tak ať osvěží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Furt nikde nikdo to ste se v těch Plasech tak zamzali bo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 No vidah, tohle mi stoji u baraku, po Sympatakovi dalsi znamy auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Brej vecir mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 nazdár plantážnici, kde je vás víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 No vidah, tohle mi stoji u baraku, po Sympatakovi dalsi znamy auto No a tohle zase stojí u baráku mi.Prodal jsem tu 2,5 TDi a koupil 1,9/96 a dnes jsme ji dvě hodiny čipovali ta 2,5 může jít do řiti.Byla pro mě zbytečná,ten motor 2,5 bych nevyužil,jezdím 70% město a on je takový trošku těžkopádný,ta 96 je teď po chipu raketa a maximálka 230 v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Hezke hezke, ale covece, ty ty auta menis castejs nez ja slipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 cosby je pacient : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky