cosby Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 cosby je pacient : jj,závislák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 cosby je pacient : jak dělané pro Dr. Chocholouška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 hezké pondělní ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Příjemné slunečné ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Příjemné slunečné ránko všem zdááár po ráno Rádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 zdááár po ráno Rádo Zdar Jiříku, tak jak je po ránu a po Plasech? Cítím že na mě leze dneska kopr - se mě vůbec nechce - jinak se mi alespoň trošku podařilo vypnout a odpočinout, atk to celkem šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 bry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! dobre den pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 bry den zdar Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! zdar lumpe už jenom necelý dva tejdny a Ti mameluci začnou řádit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 bry den zdar Jiří cao radku...jak se mame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 cao radku...jak se mame ale jo celkem to de, zrovna snídám a cítím, že na mě de kopr : tak asi dnes budu kapku předstírat práci o víkendu se přece jen zadařilo i zrelaxovat, tak bych to hodnotil jako vcelku úspěšný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ale jo celkem to de, zrovna snídám a cítím, že na mě de kopr : tak asi dnes budu kapku předstírat práci o víkendu se přece jen zadařilo i zrelaxovat, tak bych to hodnotil jako vcelku úspěšný víkend tak to je pekny...na me jde taky mensi kopr tak nevim co s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 zdááár po ráno Rádo Zdar Jiříku, tak jak je po ránu a po Plasech? Cítím že na mě leze dneska kopr - se mě vůbec nechce - jinak se mi alespoň trošku podařilo vypnout a odpočinout, atk to celkem šlo. Plasy byly super pohoda,super akcička,já jsem spokojen škoda,že jsi nepřijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ma nekdo fotky z plasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Plasy byly super pohoda,super akcička,já jsem spokojen škoda,že jsi nepřijel No sice nakonec jsem čas měl,ale vzhledem k tomu že bych vyrážel z Brna nejdřív tak okolo 12.30 tak to nemělo moc smysl, navíc jsem měl rozdělanou doma ještě práci,kterou jsem už dlouho odkládal,tak jsem aspoň tohle dorazil,abych si moh příští víkend zas kapku víc oddechnout Toho mám poslední dobou tolik, že se ani na kolo pořádně nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ma nekdo fotky z plasu mrkni do sekce Plasy, Kača tam něco přihodila a od vitta budou prý později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ma nekdo fotky z plasu mrkni do sekce Plasy, Kača tam něco přihodila a od vitta budou prý později tak ty uz jsem videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 dobré ráno pánofé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 dobré ránko ... na fotky z Plasů jsem se musel podívat na jiný servery ...jedinej kdo to trošku zachránil byl sejda (gratulace k dalšímu kalichu)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 dobré ránko ... na fotky z Plasů jsem se musel podívat na jiný servery ...jedinej kdo to trošku zachránil byl sejda (gratulace k dalšímu kalichu)... jj ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 dobré ránko ... na fotky z Plasů jsem se musel podívat na jiný servery ...jedinej kdo to trošku zachránil byl sejda (gratulace k dalšímu kalichu)... jj ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 dobré ránko ... na fotky z Plasů jsem se musel podívat na jiný servery ...jedinej kdo to trošku zachránil byl sejda (gratulace k dalšímu kalichu)... jj ja taky copak pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 dobré ránko ... na fotky z Plasů jsem se musel podívat na jiný servery ...jedinej kdo to trošku zachránil byl sejda (gratulace k dalšímu kalichu)... jj ja taky copak pane nechapu kčemu patři te smajl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky