Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

cosby je pacient ;) ::'

jj,závislák :D:D

cosby je pacient ;) ::'

jak dělané pro Dr. Chocholouška :smich::smich:

hezké pondělní ráno všem :)-_-

Příjemné slunečné ránko všem -_--_--_--_-

Příjemné slunečné ránko všem -_--_--_--_-

zdááár po ráno Rádo -_--_-

zdááár po ráno Rádo -_--_-

Zdar Jiříku, tak jak je po ránu a po Plasech? -_--_--_- Cítím že na mě leze dneska kopr - se mě vůbec nechce - jinak se mi alespoň trošku podařilo vypnout a odpočinout, atk to celkem šlo. ;):D

• Autor

bry den ;)

Bre ranko mladezi !

• Autor
Bre ranko mladezi !

dobre den pane ;)

bry den ;)

zdar Jiří -_-

Bre ranko mladezi !

zdar lumpe ;) už jenom necelý dva tejdny a Ti mameluci začnou řádit :angry::ph34r::disgust:

• Autor
bry den ;)

zdar Jiří -_-

cao radku...jak se mame

cao radku...jak se mame

ale jo celkem to de, zrovna snídám a cítím, že na mě de kopr ::' tak asi dnes budu kapku předstírat práci ;) o víkendu se přece jen zadařilo i zrelaxovat, tak bych to hodnotil jako vcelku úspěšný víkend ;)

• Autor
ale jo celkem to de, zrovna snídám a cítím, že na mě de kopr ::' tak asi dnes budu kapku předstírat práci ;) o víkendu se přece jen zadařilo i zrelaxovat, tak bych to hodnotil jako vcelku úspěšný víkend ;)

tak to je pekny...na me jde taky mensi kopr tak nevim co s tim :(

zdááár po ráno Rádo  -_-  -_-

Zdar Jiříku, tak jak je po ránu a po Plasech? -_--_--_- Cítím že na mě leze dneska kopr - se mě vůbec nechce - jinak se mi alespoň trošku podařilo vypnout a odpočinout, atk to celkem šlo. ;):D

Plasy byly super :D pohoda,super akcička,já jsem spokojen :D škoda,že jsi nepřijel :(

• Autor

ma nekdo fotky z plasu

Plasy byly super :D pohoda,super akcička,já jsem spokojen :D škoda,že jsi nepřijel :(

No sice nakonec jsem čas měl,ale vzhledem k tomu že bych vyrážel z Brna nejdřív tak okolo 12.30 tak to nemělo moc smysl, navíc jsem měl rozdělanou doma ještě práci,kterou jsem už dlouho odkládal,tak jsem aspoň tohle dorazil,abych si moh příští víkend zas kapku víc oddechnout ;) Toho mám poslední dobou tolik, že se ani na kolo pořádně nedostanu <_<

ma nekdo fotky z plasu

mrkni do sekce Plasy, Kača tam něco přihodila a od vitta budou prý později ;)

• Autor
ma nekdo fotky z plasu

mrkni do sekce Plasy, Kača tam něco přihodila a od vitta budou prý později ;)

tak ty uz jsem videl ;)

dobré ráno pánofé :p-_-

dobré ránko ... na fotky z Plasů jsem se musel podívat na jiný servery :(...jedinej kdo to trošku zachránil byl sejda (gratulace k dalšímu kalichu)...

• Autor
dobré ránko ... na fotky z Plasů jsem se musel podívat na jiný servery :(...jedinej kdo to trošku zachránil byl sejda (gratulace k dalšímu kalichu)...

jj ja taky <_<

jj ja taky <_<

:angry::disgust::angry::ph34r::angry:

• Autor

jj ja taky <_<

copak pane ;)

jj ja taky <_<

copak pane ;)

nechapu kčemu patři te smajl :t

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.