Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

cao radku...jak se mame

ale jo celkem to de, zrovna snídám a cítím, že na mě de kopr ::' tak asi dnes budu kapku předstírat práci ;) o víkendu se přece jen zadařilo i zrelaxovat, tak bych to hodnotil jako vcelku úspěšný víkend ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale jo celkem to de, zrovna snídám a cítím, že na mě de kopr ::' tak asi dnes budu kapku předstírat práci ;) o víkendu se přece jen zadařilo i zrelaxovat, tak bych to hodnotil jako vcelku úspěšný víkend ;)

tak to je pekny...na me jde taky mensi kopr tak nevim co s tim :(

Odkaz ke komentáři

zdááár po ráno Rádo  -_-  -_-

Zdar Jiříku, tak jak je po ránu a po Plasech? -_--_--_- Cítím že na mě leze dneska kopr - se mě vůbec nechce - jinak se mi alespoň trošku podařilo vypnout a odpočinout, atk to celkem šlo. ;):D

Plasy byly super :D pohoda,super akcička,já jsem spokojen :D škoda,že jsi nepřijel :(

Odkaz ke komentáři

Plasy byly super :D pohoda,super akcička,já jsem spokojen :D škoda,že jsi nepřijel :(

No sice nakonec jsem čas měl,ale vzhledem k tomu že bych vyrážel z Brna nejdřív tak okolo 12.30 tak to nemělo moc smysl, navíc jsem měl rozdělanou doma ještě práci,kterou jsem už dlouho odkládal,tak jsem aspoň tohle dorazil,abych si moh příští víkend zas kapku víc oddechnout ;) Toho mám poslední dobou tolik, že se ani na kolo pořádně nedostanu <_<

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...