krysarr Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. Hehehe, pico Ta bourka bude kratka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. ale klidně,já pro tebe udělám za litr,co by jinej za dva neudělal No to by snad byl levnější Pan AAA taxi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ta bourka bude kratka... Jo jo akorát na to abych pěkně zmoknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. ale klidně,já pro tebe udělám za litr,co by jinej za dva neudělal No to by snad byl lebnjší Pan AAA taxi. ten nemá pouliční blikátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. Hehehe, pico Ta bourka bude kratka... si neříkal,že děláš v Komořanech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. ale klidně,já pro tebe udělám za litr,co by jinej za dva neudělal No to by snad byl lebnjší Pan AAA taxi. ten nemá pouliční blikátka Ale musel by si jet z houkačkama a pěkně blikat. A Prolítnout tady tu jednosměrku kerou furt jezděj cajti a hrajou si na to že pospíchaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj všichni. a hele Jan Kozina sladký vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj všichni. Zdar kde máš lomikara? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. ale klidně,já pro tebe udělám za litr,co by jinej za dva neudělal No to by snad byl lebnjší Pan AAA taxi. ten nemá pouliční blikátka Ale musel by si jet z houkačkama a pěkně blikat. A Prolítnout tady tu jednosměrku kerou furt jezděj cajti a hrajou si na to že pospíchaj. klidně,ale s tím záchvatem pouze PL Bohnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj všichni. Zdar kde máš lomikara? hyn sa hukáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. Hehehe, pico Ta bourka bude kratka... si neříkal,že děláš v Komořanech Nedelam, ale prehled mam dost velikej Zajima me to od malyho jardy Ted pekna prutrzka, ale nastesti bez krup. Zvlastni, ze z toho pondelka mam od krup omlacenou spinu z auta a je jak dalmatin, ale lak nastesti ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj všichni. a hele Jan Kozina sladký vítej "vítám" Před chvilkou jsem přišel domů z práce. A ještě jsem byl s čubou na cisaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 klidně,ale s tím záchvatem pouze PL Bohnice Me uz je to jedno drive ci pozdeji vas tam privitam vsechny, ale ja uz tam budu mit vybudovanou pozici. Vrchní magor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. Hehehe, pico Ta bourka bude kratka... si neříkal,že děláš v Komořanech Nedelam, ale prehled mam dost velikej Zajima me to od malyho jardy Ted pekna prutrzka, ale nastesti bez krup. Zvlastni, ze z toho pondelka mam od krup omlacenou spinu z auta a je jak dalmatin, ale lak nastesti ok tak to jo velkej Jardo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 klidně,ale s tím záchvatem pouze PL Bohnice Me uz je to jedno drive ci pozdeji vas tam privitam vsechny, ale ja uz tam budu mit vybudovanou pozici. Vrchní magor. INTERHOTEL ZLATÉ NÁVRŠÍ TO JE V NAŠEM SLENGU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Tak si to tady užijte, odcházím do víru velkoměsta a mašinky ve sklepě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 tak to jo velkej Jardo Kurva, ale ted sem se urazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj všichni. a hele Jan Kozina sladký vítej "vítám" Před chvilkou jsem přišel domů z práce. A ještě jsem byl s čubou na cisaři. NO A KOLIK MÁ ŠTĚNAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 tak to jo velkej Jardo Kurva, ale ted sem se urazil ty určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj všichni. a hele Jan Kozina sladký vítej "vítám" Před chvilkou jsem přišel domů z práce. A ještě jsem byl s čubou na cisaři. NO A KOLIK MÁ ŠTĚNAT Prvě že žádný . bylo to špatné a musel ji vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj všichni. a hele Jan Kozina sladký vítej "vítám" Před chvilkou jsem přišel domů z práce. A ještě jsem byl s čubou na cisaři. NO A KOLIK MÁ ŠTĚNAT Prvě že žádný . bylo to špatné a musel ji vybrat. ajaj chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 hlavně že je čuba v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 hlavně že je čuba v pohodě. no asi tak zaplat pánbůh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no nic,jdu něco pořešit,čágo hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky