Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
dobré dopoledne všem

tobě taky.to bauí:poslední dobou na to nemám náladu.nějak se mi nedaří.promiň ;)

čus.jak je?U nás strašnej pařák

Vloženo
tady je taky pařák jak sviň.černá je dobrá,ale bez klimošky hotovej papiňák.jedu něco zařídit do prahy tak budu klimošit na soto procent :smich:

jj to chce...ja vcera klimosoval a stejne jsem byl propocenej jako prase :(

Vloženo
sejdo máš sz.dík

fakt síla :angry:

ja nic necetl :D

to nebylo pro tebe,ale brzy budeš vidět o čem to bylo.takhle zvědavýho trpaslíka jsem ještě neviděl :p:smich:

videt?? tak to jsem zvedav ;)

i já ;)

jinak mají se dobře až na ty vedra co ted jsou to je něco pro malýho šmudlínkovi je pořád hic B)

Vloženo
sejdo máš sz.dík

fakt síla :angry:

ja nic necetl :D

to nebylo pro tebe,ale brzy budeš vidět o čem to bylo.takhle zvědavýho trpaslíka jsem ještě neviděl :p:smich:

videt?? tak to jsem zvedav ;)

i já ;)

jinak mají se dobře až na ty vedra co ted jsou to je něco pro malýho šmudlínkovi je pořád hic B)

a tatkovi Šmudlovi ještě víc :D:D:D

Vloženo
zdar  -_-

Zdar jak sviňa -_--_--_--_- kua to je pařááák -_--_--_--_-

vám vše není nic recht,v zimě moc zima,v létě moc horko,kyselo je moc kyselý,brmbory jsou moc bramborový..... :smich::smich::smich: donevetrkrucajselement Kubo hajný Anče :smich::smich:

Vloženo
vám vše není nic recht,v zimě moc zima,v létě moc horko,kyselo je moc kyselý,brmbory jsou moc bramborový..... :smich::smich::smich: donevetrkrucajselement Kubo hajný Anče :smich::smich:

nó jó trošku extrémek, ale furt nepochopím jak ten náš spolupracovník z Kazachu může v tomdle počasí chodit v bundě :D :D :D

Vloženo
vám vše není nic recht,v zimě moc zima,v létě moc horko,kyselo je moc kyselý,brmbory jsou moc bramborový..... :smich:  :smich:  :smich: donevetrkrucajselement Kubo hajný Anče  :smich:  :smich:

nó jó trošku extrémek, ale furt nepochopím jak ten náš spolupracovník z Kazachu může v tomdle počasí chodit v bundě :D :D :D

geny-vrozená termoregulace :smich:

Vloženo
jj tatkovi je vedro taky ;)

zdarec Márty

Čágo Honzi...tak co jak jste to oslavili ? -_--_--_--_-

tak znáš to nějaká grilovačka byli jsme se podívat za mým tátou a jeho přítulí na chalupě tak celkem v pohodě

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...