BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 kurňa tady je mrtvo.nemáte někdo něco na zlepšení nálady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo jezdíš už odpo na chatu?nebo pořád prágl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 kurňa tady je mrtvo.nemáte někdo něco na zlepšení nálady? tak to musis trochen rozproudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré dopoledne všem tobě taky.to bauí:poslední dobou na to nemám náladu.nějak se mi nedaří.promiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré dopoledne všem tobě taky.to bauí:poslední dobou na to nemám náladu.nějak se mi nedaří.promiň čus.jak je?U nás strašnej pařák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré dopoledne všem tobě taky.to bauí:poslední dobou na to nemám náladu.nějak se mi nedaří.promiň jj kazdej ma obcas horsi casy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 tady je taky pařák jak sviň.černá je dobrá,ale bez klimošky hotovej papiňák.jedu něco zařídit do prahy tak budu klimošit na soto procent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdar badys.ty jsi u toho usnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 tady je taky pařák jak sviň.černá je dobrá,ale bez klimošky hotovej papiňák.jedu něco zařídit do prahy tak budu klimošit na soto procent jj to chce...ja vcera klimosoval a stejne jsem byl propocenej jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 tak se tu majte.přeji všem příjemný zbytek dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdar badys.ty jsi u toho usnul Zdar jak sviňa ...nj mam otlačenej enter na kebuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo jezdíš už odpo na chatu?nebo pořád prágl jezdím,dnes jedu taky ozvi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo máš sz.dík fakt síla ja nic necetl to nebylo pro tebe,ale brzy budeš vidět o čem to bylo.takhle zvědavýho trpaslíka jsem ještě neviděl videt?? tak to jsem zvedav i já jinak mají se dobře až na ty vedra co ted jsou to je něco pro malýho šmudlínkovi je pořád hic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdar badys.ty jsi u toho usnul Zdar jak sviňa ...nj mam otlačenej enter na kebuli zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo máš sz.dík fakt síla ja nic necetl to nebylo pro tebe,ale brzy budeš vidět o čem to bylo.takhle zvědavýho trpaslíka jsem ještě neviděl videt?? tak to jsem zvedav i já jinak mají se dobře až na ty vedra co ted jsou to je něco pro malýho šmudlínkovi je pořád hic a tatkovi Šmudlovi ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdar Zdar jak sviňa kua to je pařááák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdar Zdar jak sviňa kua to je pařááák vám vše není nic recht,v zimě moc zima,v létě moc horko,kyselo je moc kyselý,brmbory jsou moc bramborový..... donevetrkrucajselement Kubo hajný Anče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 vám vše není nic recht,v zimě moc zima,v létě moc horko,kyselo je moc kyselý,brmbory jsou moc bramborový..... donevetrkrucajselement Kubo hajný Anče nó jó trošku extrémek, ale furt nepochopím jak ten náš spolupracovník z Kazachu může v tomdle počasí chodit v bundě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 jj tatkovi je vedro taky zdarec Márty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 jj tatkovi je vedro taky zdarec Márty Čágo Honzi...tak co jak jste to oslavili ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 vám vše není nic recht,v zimě moc zima,v létě moc horko,kyselo je moc kyselý,brmbory jsou moc bramborový..... donevetrkrucajselement Kubo hajný Anče nó jó trošku extrémek, ale furt nepochopím jak ten náš spolupracovník z Kazachu může v tomdle počasí chodit v bundě :D geny-vrozená termoregulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 jj tatkovi je vedro taky zdarec Márty Čágo Honzi...tak co jak jste to oslavili ? tak znáš to nějaká grilovačka byli jsme se podívat za mým tátou a jeho přítulí na chalupě tak celkem v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Honziku dodatrčně + prcíčkovi k svátku vše nééééééééééééééééééééééééééj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Honziku dodatrčně + prcíčkovi k svátku vše nééééééééééééééééééééééééééj díky díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky