cosby Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 zdarec kolego harapes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 zdarec kolego harapes jak se mame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 unavaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 unavaně ale nerikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 13,5 cesty z HR,dojezd dnes v 7.00,zatím jsem nespal,jen tak sedím a čumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 13,5 cesty z HR,dojezd dnes v 7.00,zatím jsem nespal,jen tak sedím a čumím tak to chapu...jaka byla cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 naprosto super tam i zpět,nikde žádná kolona nic,jeli jsme klasicky přes Vídeň,jen jsme nepoužili dálnice ale klasiku okolo Plitviček,naprosto pohoda,průměr s mojím Superbem tam i zpět 5,2,ale dodržoval jsem předpisy,kolega co jel předemnou s litrovým Saxem bez klimy a serva měl 5,4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 naprosto super tam i zpět,nikde žádná kolona nic,jeli jsme klasicky přes Vídeň,jen jsme nepoužili dálnice ale klasiku okolo Plitviček,naprosto pohoda,průměr s mojím Superbem tam i zpět 5,2,ale dodržoval jsem předpisy,kolega co jel předemnou s litrovým Saxem bez klimy a serva měl 5,4 Zdar cestovateli máš mejla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 zas nikde nikdo to je fakt nějaká putika na krchově : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 jo to teda je zdar ve spolek lidi jen tak pokukuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 koukám zdechl pések zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 koukám zdechl pések zde Zdar jak sviňa Bady kde Tebe byl konec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Zdar jak sviňa Bady kde Tebe byl konec? Ahojdá Borqi ale křížem krážem po ČR dneska sem byl v Brnisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ahojdá Borqi ale křížem krážem po ČR dneska sem byl v Brnisku safra safra to je pech sme mohli pokecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 safra safra to je pech sme mohli pokecat nj jsme mohli i pogrilovat na D1 dneska na 196km máte to tam zasekáné kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 nj jsme mohli i pogrilovat na D1 dneska na 196km máte to tam zasekáné kua njn furt tam do toho vrtaj zmetci , to je kosek od nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 njn furt tam do toho vrtaj zmetci , to je kosek od nás no vrtaj do toho všude...sotva se rozjedeš zpomaleni, uzavirka, objížka....ale zatí bodíku odolávám takže pohoda kde tam existujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 v moři jsem objevil UFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 no vrtaj do toho všude...sotva se rozjedeš zpomaleni, uzavirka, objížka....ale zatí bodíku odolávám takže pohoda kde tam existujete? já su blíž k 201 exitu Brno slatina za tim jsou Vinohrady tak tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 v moři jsem objevil UFO Ty jo takový věci tam plavou hmmm : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 v moři jsem objevil UFO ufo synator? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ahoj kluci Ahoj Ivanko , vydovolenkovaná? jak bylo u moře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ahoj kluci Ahoj Ivanko , vydovolenkovaná? jak bylo u moře? Ahoj Radečku jj Bylo dobře tys mě nepoznal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Ahoj kluci Ahoj ahoj Ivanko...tak co opálená pořádně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky