Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ja taky bratre To je dobře Jiříku. Nezaložíme náš vlastní octaviaclub ? Bez poplatků, bez kokotin, bez Vittoria...? Lubo, budeš příští týden v Brně, že bychom někam zašli? Budu kousek odtamtud na dovolený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Čaute. Black Molly-Si děláš prdel,né?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no ono já taky žiju s Ivankou,že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Čaute.Black Molly-Si děláš prdel,né?? zdravím Tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ja taky bratre To je dobře Jiříku. Nezaložíme náš vlastní octaviaclub ? Bez poplatků, bez kokotin, bez Vittoria...? to by byl velmi dobry a lidem prospesny pocin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Čaute.Black Molly-Si děláš prdel,né?? měl jsi tenkrát pravdu a já ti nevěřil.moje chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Čaute.Black Molly-Si děláš prdel,né?? cau harapes...taky koukam jak husa do flasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no dobra, tak kdyz uz se to vi, tak za 7 mesicu budeme mit noveho clena Už za 7? Ty jsi to nějak urychlila matka jista, otec nejisty, ze Již staří Římani si tohoto byly vědomi At zije pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Lubo, budeš příští týden v Brně, že bychom někam zašli? Budu kousek odtamtud na dovolený. Ahoj Péťo, příští týden je lejno konstelace, volné mám akorát úterý 25.7. a pak až pátek 28.7. až neděle 30.7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Již staří Římani si tohoto byly vědomi At zije pravopis Dej mi pokoj, já si toho po napsání všim, ale nechtělo se mi to měnit. Jinak zdar Marťas a Cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Čaute.Black Molly-Si děláš prdel,né?? měl jsi tenkrát pravdu a já ti nevěřil.moje chyba To je urcite nejakej forek zase,zejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Lubo, budeš příští týden v Brně, že bychom někam zašli? Budu kousek odtamtud na dovolený. Ahoj Péťo, příští týden je lejno konstelace, volné mám akorát úterý 25.7. a pak až pátek 28.7. až neděle 30.7. No tak můžem klidně v úterý večer někam zajít když bude čas a chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Již staří Římani si tohoto byly vědomi At zije pravopis Dej mi pokoj, já si toho po napsání všim, ale nechtělo se mi to měnit. Jinak zdar Marťas a Cosby Jen hezky do tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 zdar nově příchozím.rád vás o5 vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 není náhodou Bogr z Brna??Už si nepamatuji. Budu muset letět,nějak nestíhám,každý chce tempomat a dení svícení tak tři dny už nedělám nic jiného,ale dnes se snad dostanu k Supíkovi a šoupnu mu parkováky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No tak můžem klidně v úterý večer někam zajít když bude čas a chuť No v to úterý večer by to docela šlo... Jinak teď se velmi často pohybyji v jednou nejmenovaném evropském maloměstě, kdo jej pozná dle přiloženého snímku, vyhrává dvakrát nic bez chleba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Již staří Římani si tohoto byly vědomi At zije pravopis Dej mi pokoj, já si toho po napsání všim, ale nechtělo se mi to měnit. Jinak zdar Marťas a Cosby Jen hezky do tebe Bídáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Praha Praha Praha. foceno z hradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Bídáku A no tak... Peťo, kde přesně budete ? (název ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No tak můžem klidně v úterý večer někam zajít když bude čas a chuť No v to úterý večer by to docela šlo... Jinak teď se velmi často pohybyji v jednou nejmenovaném evropském maloměstě, kdo jej pozná dle přiloženého snímku, vyhrává dvakrát nic bez chleba... to neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No tak můžem klidně v úterý večer někam zajít když bude čas a chuť No v to úterý večer by to docela šlo... Jinak teď se velmi často pohybyji v jednou nejmenovaném evropském maloměstě, kdo jej pozná dle přiloženého snímku, vyhrává dvakrát nic bez chleba... Že by Praha? Přišlo mi, že jsem tam zahlédl svojí kancelař . No tak budem počítat s úterým a zajdem pokecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Již staří Římani si tohoto byly vědomi At zije pravopis Dej mi pokoj, já si toho po napsání všim, ale nechtělo se mi to měnit. Jinak zdar Marťas a Cosby Jen hezky do tebe Bídáku Aaaaa tu maaaas . Njn,nemas bejt línej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 a ze nic nereknes ty vidlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Bídáku A no tak... Peťo, kde přesně budete ? (název ) Velké Bílovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Praha Praha Praha. foceno z hradu Jj, v tomhle óštecu su fčíl pečené vařené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky