Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobré ránko vespolek hoši zdar.jak je? zdár,jak jsem psal bolí,bolí packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 nic moc strašně mě bolí loket,mám ho opíchanej a bolí to jako svině od včera čágo Rádo a co ty ,jak je Ty jo jakto ? co je příčinou? U mě celkem pohoda, hic jak sviňa práce hromada. Hic ještě není tak hrozný.Bude hůř ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 nic moc strašně mě bolí loket,mám ho opíchanej a bolí to jako svině od včera čágo Rádo a co ty ,jak je Ty jo jakto ? co je příčinou? U mě celkem pohoda, hic jak sviňa práce hromada. tenisovej loket již po druhý opich kenalog-mesocain a když to přijde k sobě ,můžu se chvilema připochcat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 nic moc strašně mě bolí loket,mám ho opíchanej a bolí to jako svině od včera čágo Rádo a co ty ,jak je Ty jo jakto ? co je příčinou? U mě celkem pohoda, hic jak sviňa práce hromada. Hic ještě není tak hrozný.Bude hůř ještě no to má být dneska a zítra 36-37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tenisovej loket již po druhý opich kenalog-mesocain a když to přijde k sobě ,můžu se chvilema připochcat a fuj to teda není vůbec příjemný ... to je hnus velebnosti ...... mě stačilo když jsem byl kdysi na obstřikách na koleno ble Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Hic ještě není tak hrozný.Bude hůř ještě No vzhledem k tomu že mám v hokně permanentně cca 33°C a nedá se to provětrat, tak je uplně jedno jestli venku je 30 nebo 35 , propotím za každej den minimálně jedno triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 nic moc strašně mě bolí loket,mám ho opíchanej a bolí to jako svině od včera čágo Rádo a co ty ,jak je Ty jo jakto ? co je příčinou? U mě celkem pohoda, hic jak sviňa práce hromada. Hic ještě není tak hrozný.Bude hůř ještě no to má být dneska a zítra 36-37 to bude smrt.Jedině zalízt do kneipi a vylízt až v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tenisovej loket již po druhý opich kenalog-mesocain a když to přijde k sobě ,můžu se chvilema připochcat a fuj to teda není vůbec příjemný ... to je hnus velebnosti ...... mě stačilo když jsem byl kdysi na obstřikách na koleno ble no to je něco podobnýho,nevím kam tu ruku strčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 nic moc strašně mě bolí loket,mám ho opíchanej a bolí to jako svině od včera čágo Rádo a co ty ,jak je Ty jo jakto ? co je příčinou? U mě celkem pohoda, hic jak sviňa práce hromada. Hic ještě není tak hrozný.Bude hůř ještě no to má být dneska a zítra 36-37 to bude smrt.Jedině zalízt do kneipi a vylízt až v noci na Moravu do sklípku,to by bylo asi nejnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to bude smrt.Jedině zalízt do kneipi a vylízt až v noci njn bude veselo a nebo nevylízat vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 na Moravu do sklípku,to by bylo asi nejnej Tak tak Jiříku , máš pravdu , něco takového mám v plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 na Moravu do sklípku,to by bylo asi nejnej Tak tak Jiříku , máš pravdu , něco takového mám v plánu tak na mě nezapomen a vem mě sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 přijeďte ke mě do prodejny,tady je pořád OK.Dopoledne budu trošku fachčit,ale odpoledne na to seru,jinak mě šlak trefí. Hele Sejdo,a co tak tu ruku říznout a je po problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak na mě nezapomen a vem mě sebou Tak dojeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 přijeďte ke mě do prodejny,tady je pořád OK.Dopoledne budu trošku fachčit,ale odpoledne na to seru,jinak mě šlak trefí.Hele Sejdo,a co tak tu ruku říznout a je po problému. taky jsem o tom přemýšlel je to kurewsky nepříjemný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak na mě nezapomen a vem mě sebou Tak dojeď neříkej 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 No nic čas se nachýlil mažu makati do toho vedra mějte se tu bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 No nic čas se nachýlil mažu makati do toho vedra mějte se tu bando tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobre rano i tobě trpaslíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobre rano i tobě trpaslíčku hmm dlouho me nikdo takhle nezkazil rano...dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobre rano i tobě trpaslíčku hmm dlouho me nikdo takhle nezkazil rano...dekuju není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobre rano i tobě trpaslíčku hmm dlouho me nikdo takhle nezkazil rano...dekuju není zač jj ja vedel ze jsi hodny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky