Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

Nespat nelelkovat psat :-)

chlape ten link na flashxp nějak nefunguje správně, porušený soubor :(

tak to sosni treba ze stahuj.cz ;)

taky mi to nešlo.Chyba souboru,tak jsem to sosl ze slunečnice,kód sedí a dal do toho i CZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nespat nelelkovat psat :-)

chlape ten link na flashxp nějak nefunguje správně, porušený soubor :(

tak to sosni treba ze stahuj.cz ;)

taky mi to nešlo.Chyba souboru,tak jsem to sosl ze slunečnice,kód sedí a dal do toho i CZ

Tak parada :-)

Odkaz ke komentáři

Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no !   ;)

Ne tak docela , laduju Ti na ftp Dílenskou příručku ;) ::'

to cely brzdis :p

No nevim ... aby to zabrzdil tak by to musel ladovat vic jak 10mbit ... a to by to tam bylo safra rychle ;-)

Odkaz ke komentáři

Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no !  ;)

Ne tak docela , laduju Ti na ftp Dílenskou příručku ;) ::'

Pak to presunu do softwaru asi ne ?

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer všem

To Borg: dnes jsme byli poprvé na in-linech a bomba, ani jednou jsem sebou neprásknul o zem, ale bude trvat, než se to naučím. Stál jsem dnes totiž vbec poprvé v životě na bruslích (ani na ledě jsem nikdy nebruslil) a čuměl jsem, jak z toho bolí nohy, ale dá se to překolusnout a pilně trénuji ;) Ještě jednolu moooc díky Ráďo

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer všem

To Borg: dnes jsme byli poprvé na in-linech a bomba, ani jednou jsem sebou neprásknul o zem, ale bude trvat, než se to naučím. Stál jsem dnes totiž vbec poprvé v životě na bruslích (ani na ledě jsem nikdy nebruslil) a čuměl jsem, jak z toho bolí nohy, ale dá se to překolusnout a pilně trénuji ;) Ještě jednolu moooc díky Ráďo

Tak to sem rád že je spokojenost, jj in-line daj dobře zabrat komplet celýmu svalstvu.Přeju spoustu příjemných jízd,hezky si je užijte -_--_--_--_-

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer všem

To Borg: dnes jsme byli poprvé na in-linech a bomba, ani jednou jsem sebou neprásknul o zem, ale bude trvat, než se to naučím. Stál jsem dnes totiž vbec poprvé v životě na bruslích (ani na ledě jsem nikdy nebruslil) a čuměl jsem, jak z toho bolí nohy, ale dá se to překolusnout a pilně trénuji ;)  Ještě jednolu moooc díky Ráďo

Tak to sem rád že je spokojenost, jj in-line daj dobře zabrat komplet celýmu svalstvu.Přeju spoustu příjemných jízd,hezky si je užijte -_--_--_--_-

Díky Ráďo, jen počkej až budu mít na hubě silniční vyrážku :smich:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...