baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Saaaaakra ... z toho kouka pruser :-) ... placeni prispevku ... nebudu mit na benal ale to jses jenom tady...a clubu jses nebo ne?? No jo vlastne ... nejsem tak vidis a je to poreseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Jo se mi moc libi ... Type-R bych snesl !!! ja asi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Nespat nelelkovat psat :-) chlape ten link na flashxp nějak nefunguje správně, porušený soubor tak to sosni treba ze stahuj.cz taky mi to nešlo.Chyba souboru,tak jsem to sosl ze slunečnice,kód sedí a dal do toho i CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 9 z 10 TOP 10 useru dne je z Octavia clubu ... jako temer kazdy den :-) Jen sem tam se najde nejakej od Fabii ;-) ... Jeste ze mam octu pac tu sou fajn lidicky :-) no teda ty jsi to ale krasne popsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 taky mi to nešlo.Chyba souboru,tak jsem to sosl ze slunečnice,kód sedí a dal do toho i CZ no tak to je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Nespat nelelkovat psat :-) chlape ten link na flashxp nějak nefunguje správně, porušený soubor tak to sosni treba ze stahuj.cz taky mi to nešlo.Chyba souboru,tak jsem to sosl ze slunečnice,kód sedí a dal do toho i CZ Tak parada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no ! Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no ! Ne tak docela , laduju Ti na ftp Dílenskou příručku : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no ! Ne tak docela , laduju Ti na ftp Dílenskou příručku : Super ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no ! Ne tak docela , laduju Ti na ftp Dílenskou příručku : to cely brzdis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 to cely brzdis ses asi zrovna probudil pos*anej a s rukou zamrzlou v nočníku co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no ! Ne tak docela , laduju Ti na ftp Dílenskou příručku : to cely brzdis No nevim ... aby to zabrzdil tak by to musel ladovat vic jak 10mbit ... a to by to tam bylo safra rychle ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobrý večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No nevim ... aby to zabrzdil tak by to musel ladovat vic jak 10mbit ... a to by to tam bylo safra rychle ;-) polovinu ma down a dvacetinu upload takže v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no ! Ne tak docela , laduju Ti na ftp Dílenskou příručku : Pak to presunu do softwaru asi ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobrý večer. toprý fešééér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobrý večer. AHoj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Koukam ze uz vsichni spinkaj ! Tak dobrou no ! Dobrou Jeee ahojky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Pak to presunu do softwaru asi ne ? jasná věc, sem nevěděl jestli to můžu rovnou kopnout tam, tak sem to mrsknul do uploadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobrý večer všem To Borg: dnes jsme byli poprvé na in-linech a bomba, ani jednou jsem sebou neprásknul o zem, ale bude trvat, než se to naučím. Stál jsem dnes totiž vbec poprvé v životě na bruslích (ani na ledě jsem nikdy nebruslil) a čuměl jsem, jak z toho bolí nohy, ale dá se to překolusnout a pilně trénuji Ještě jednolu moooc díky Ráďo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobrý večer všemTo Borg: dnes jsme byli poprvé na in-linech a bomba, ani jednou jsem sebou neprásknul o zem, ale bude trvat, než se to naučím. Stál jsem dnes totiž vbec poprvé v životě na bruslích (ani na ledě jsem nikdy nebruslil) a čuměl jsem, jak z toho bolí nohy, ale dá se to překolusnout a pilně trénuji Ještě jednolu moooc díky Ráďo Tak to sem rád že je spokojenost, jj in-line daj dobře zabrat komplet celýmu svalstvu.Přeju spoustu příjemných jízd,hezky si je užijte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Zásadně požaduji transparentní důkaz o tom, že VITTO platí také příspěvky On se totiž tím OC presdentos živí, příživník jeden zdechlej Ještě nic pro OC nikdy neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobrý večer všemTo Borg: dnes jsme byli poprvé na in-linech a bomba, ani jednou jsem sebou neprásknul o zem, ale bude trvat, než se to naučím. Stál jsem dnes totiž vbec poprvé v životě na bruslích (ani na ledě jsem nikdy nebruslil) a čuměl jsem, jak z toho bolí nohy, ale dá se to překolusnout a pilně trénuji Ještě jednolu moooc díky Ráďo Tak to sem rád že je spokojenost, jj in-line daj dobře zabrat komplet celýmu svalstvu.Přeju spoustu příjemných jízd,hezky si je užijte Díky Ráďo, jen počkej až budu mít na hubě silniční vyrážku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Zásadně požaduji transparentní důkaz o tom, že VITTO platí také příspěvky On se totiž tím OC presdentos živí, příživník jeden zdechlej Ještě nic pro OC nikdy neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky