Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 konečně doma z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 konečně doma z práce Pukám závistí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 konečně doma z práce hmm, si to někdo umí zařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 konečně doma z práce Pukám závistí... taky jsem tam byl od šesti a dneska mně to nebavilo. čuráci co kopou kanalizaci tak nám překopli dráty od internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 konečně doma z práce hmm, si to někdo umí zařídit zase když je tam někdo od 6 ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Nechystám, už jsem na místě... ty seš tam taky furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ty seš tam taky furt Ale předminulej tejden se byl jako v Rakousku, což si šéf moc pochvaloval, ale ve skutečnosti jsem byl od 4.7. do 10.7. v Chorvatsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ty seš tam taky furt Ale předminulej tejden se byl jako v Rakousku, což si šéf moc pochvaloval, ale ve skutečnosti jsem byl od 4.7. do 10.7. v Chorvatsku... to je nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to je nejlepší No samože, jen mě trošku zklamaly ceny, i když jsem byl vlastně v sozóně. Jinak paliva furt stejný, drží to zhruba na těch 32,- Kč za Natural 95 a 30,- Kč za EuroDiesel, ale LPG tam vychází zhruba na 11.50,- Kč za litr, kua kdo ste splynovači, tak valte...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to ja mam taky ale ne svuj nybrz sluzebni svazovy No myšleno stejně, z ČMFS... Teď čučím do připojení a: Deine IP: 80.78.146.82 Dein Host: cgr-reginet.freebone.cz tak to je v poradku panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak to je v poradku panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Spidi: byl by jsi fakt ochoten mi dovézt ten nárazník? Já myslím, že by to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak to je v poradku panacku hlavne ze je to poreseny jinak by jsme tam museli dat nejakou munici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 hlavne ze je to poreseny jinak by jsme tam museli dat nejakou munici Týý krááávo, to je pořešený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 hlavne ze je to poreseny jinak by jsme tam museli dat nejakou munici Týý krááávo, to je pořešený... to je ta jejich gambrinus...protoze jestli na to koukaj touhle optikou tak se nedivim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Už jsem zase tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak kde je ten prďola co tu čepuje to pívo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak kde je ten prďola co tu čepuje to pívo To nevím, ale dal bych si taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 zrovna jsem dopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Nasral klucí, sedím na balkoně a to jedno malý mám u sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak kde je ten prďola co tu čepuje to pívo Už taky jedno mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 lidičky je takový vedro že se seká notas tak toho nechám. Dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 mi se neseká,ale nějak mě to bere do hajan,asi brzo půjdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 taky pujdu brzo zitra směr kalovy vary..snad stihnu nabrat grglavou vodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 lidičky je takový vedro že se seká notas tak toho nechám. Dobrou noc ....bude huř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky