baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ani nahodou - jsou to nejaci stari a nesympaticti ozralove co delaj jako ze neco delaj, ale pritom toho moc neudelaj... jj ty jsou nejlepsi...makaj od rana do vecera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jj ty jsou nejlepsi...makaj od rana do vecera levna pracovni sila, ktere to zatracene dlouho trva nejlepsi je jak prijdou na smenu - otevrou si pivecko, reznou a chlastaj... za ty dva dny co tu jsem, tak sem je nevidela neco delat - jen max jak si hrali s mym psem - uzasna napln prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 levna pracovni sila, ktere to zatracene dlouho trva nejlepsi je jak prijdou na smenu - otevrou si pivecko, reznou a chlastaj... za ty dva dny co tu jsem, tak sem je nevidela neco delat - jen max jak si hrali s mym psem - uzasna napln prace ale jsou levny to je dulezity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 neni, v tomhle pripade je dulezita rychlost, bo ten barak se za 10 dni dava do pronajmu a jsou vymlaceny okna, nejsou hotove podlahy, koupelny, kuchyne a strecha a to se jeste vsechno musi vymalovat - nevic si to odskacu ja, bo jsem prvni na rane kdyz mamka prijde domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 neni, v tomhle pripade je dulezita rychlost, bo ten barak se za 10 dni dava do pronajmu a jsou vymlaceny okna, nejsou hotove podlahy, koupelny, kuchyne a strecha a to se jeste vsechno musi vymalovat - nevic si to odskacu ja, bo jsem prvni na rane kdyz mamka prijde domu to se stihne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 to se stihne no to kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak to se asi nestihne , sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak to se asi nestihne , sorry v klidu, muj barak to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 hledám sekretářku a jeden den co umí německy a je ochotná jet na otočku do německa-jako tlumočnice.Nevíte o nějaké?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 hledám sekretářku a jeden den co umí německy a je ochotná jet na otočku do německa-jako tlumočnice.Nevíte o nějaké?? bohuzel - jen AJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 i sekretáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Ahoj Petre,co ten cockpit? Plati to porad ? Cosby: nezavidim ti . ja teda taky ANJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ANJ umí kde kdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ja sekretarku nedelam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 hledám sekretářku a jeden den co umí německy a je ochotná jet na otočku do německa-jako tlumočnice.Nevíte o nějaké?? Já hovořím pa nemecku lépe jak pa czesku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 hledám sekretářku a jeden den co umí německy a je ochotná jet na otočku do německa-jako tlumočnice.Nevíte o nějaké?? Já hovořím pa nemecku lépe jak pa czesku... jj to ti verime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jj to ti verime Záleží na tym, kolik cosby pustí Ojro do oběhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jj to ti verime Záleží na tym, kolik cosby pustí Ojro do oběhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jj to ti verime Záleží na tym, kolik cosby pustí Ojro do oběhu... no ja bych rek ze jich moc nebude kdyz pusti malo tak by mohla sekretarka koktat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 kdyz pusti malo tak by mohla sekretarka koktat Gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu guten táááááááááák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 kdyz pusti malo tak by mohla sekretarka koktat Gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu guten táááááááááák... jo a kdyz je bude hodne toto bude odsejpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 tak venku docela rychta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Spidy,ještě by ti tam skopčák nalil štamprlu a udělal bys mi ostudu-Nini ,a propó,musí být z Prahy a okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Spidy,ještě by ti tam skopčák nalil štamprlu a udělal bys mi ostudu-Nini ,a propó,musí být z Prahy a okolí. to jsem ja ale pa nemecky negavarim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky