Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ani nahodou - jsou to nejaci stari a nesympaticti ozralove co delaj jako ze neco delaj, ale pritom toho moc neudelaj...

jj ty jsou nejlepsi...makaj od rana do vecera lollol

Vloženo
jj ty jsou nejlepsi...makaj od rana do vecera lollol

levna pracovni sila, ktere to zatracene dlouho trva lol nejlepsi je jak prijdou na smenu - otevrou si pivecko, reznou a chlastaj... za ty dva dny co tu jsem, tak sem je nevidela neco delat - jen max jak si hrali s mym psem - uzasna napln prace :smich:

Vloženo
levna pracovni sila, ktere to zatracene dlouho trva lol nejlepsi je jak prijdou na smenu - otevrou si pivecko, reznou a chlastaj... za ty dva dny co tu jsem, tak sem je nevidela neco delat - jen max jak si hrali s mym psem - uzasna napln prace :smich:

ale jsou levny to je dulezity ;)

Vloženo

neni, v tomhle pripade je dulezita rychlost, bo ten barak se za 10 dni dava do pronajmu a jsou vymlaceny okna, nejsou hotove podlahy, koupelny, kuchyne a strecha :D a to se jeste vsechno musi vymalovat - nevic si to odskacu ja, bo jsem prvni na rane kdyz mamka prijde domu :(

Vloženo
neni, v tomhle pripade je dulezita rychlost, bo ten barak se za 10 dni dava do pronajmu a jsou vymlaceny okna, nejsou hotove podlahy, koupelny, kuchyne a strecha :D a to se jeste vsechno musi vymalovat - nevic si to odskacu ja, bo jsem prvni na rane kdyz mamka prijde domu :(

to se stihne :smich:

Vloženo
Tak to se asi nestihne :D , sorry :)

v klidu, muj barak to neni lol

Vloženo
hledám sekretářku a jeden den co umí německy a je ochotná jet na otočku do německa-jako tlumočnice.Nevíte o nějaké??

bohuzel - jen AJ

Vloženo
hledám sekretářku a jeden den co umí německy a je ochotná jet na otočku do německa-jako tlumočnice.Nevíte o nějaké??

Já hovořím pa nemecku lépe jak pa czesku... lol

Vloženo

Já hovořím pa nemecku lépe jak pa czesku... lol

jj to ti verime

Vloženo
jj to ti verime

Záleží na tym, kolik cosby pustí Ojro do oběhu... lol

no ja bych rek ze jich moc nebude lollol

kdyz pusti malo tak by mohla sekretarka koktat lol

Vloženo
kdyz pusti malo tak by mohla sekretarka koktat lol

Gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu gu guten táááááááááák... lol

jo a kdyz je bude hodne toto bude odsejpat lol

Vloženo
Spidy,ještě by ti tam skopčák nalil štamprlu a udělal bys mi ostudu-Nini ,a propó,musí být z Prahy a okolí.

to jsem ja ale pa nemecky negavarim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...