Palo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Zásadně požaduji transparentní důkaz o tom, že VITTO platí také příspěvky On se totiž tím OC presdentos živí, příživník jeden zdechlej Ještě nic pro OC nikdy neudělal No a udělal???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Díky Ráďo, jen počkej až budu mít na hubě silniční vyrážku Tak pro tento případ jedině přilbu nejlépe sjezdovou zařídíme : ale zas tak hrozný to nebude hlavně nejezdi bez chráničů i na rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Díky Ráďo, jen počkej až budu mít na hubě silniční vyrážku Tak pro tento případ jedině přilbu nejlépe sjezdovou zařídíme : ale zas tak hrozný to nebude hlavně nejezdi bez chráničů i na rukou Neboj, nejsem magor, na začátek jen pomalu po rovině, později to uděláme náročnější. Našel jsem si v Praze silnici, kde od 18hod. je provoz 1 automobil/0,5hod., což mi vyhovuje, je to v průmyslové zóně a nejsou tam čumilové, kteří by ze mne měli prdel. Stačí, jak se řehníme my dva a jeden hlídač se svým psem, který je už můj kámoš a tahá mne, tak že se moc nenadřu jinak neboj, chrániče máme i přilby, sice z kola,ale myslím že postačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Neboj, nejsem magor, na začátek jen pomalu po rovině, později to uděláme náročnější. Našel jsem si v Praze silnici, kde od 18hod. je provoz 1 automobil/0,5hod., což mi vyhovuje, je to v průmyslové zóně a nejsou tam čumilové, kteří by ze mne měli prdel. Stačí, jak se řehníme my dva a jeden hlídač se svým psem, který je už můj kámoš a tahá mne, tak že se moc nenadřu jinak neboj, chrániče máme i přilby, sice z kola,ale myslím že postačí Tak to je pohůdka to jste si to zařídili velice dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Jdu chrnět, dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Jdu chrnět, dobrou Taktéž dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 toz chlapiiiii snad nejdete vsici spat?? mame brzke ranko - kaficko na stole, dorticek pripraveny, jen se zakousnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 vstávat už je čaás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Jdu chrnět, dobrou Pavlík na bruslích sakra kde mám kameru,já chci druhou z neváhej a toč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 dobre rano zdar po ránu co njů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 zdar po ránu co njů ahojky...no nju asi nic...jen ze si zase vymyslim bejkarny na auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 zdar po ránu co njů ahojky...no nju asi nic...jen ze si zase vymyslim bejkarny na auto co to bude za bejkárny, povídej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 (editace) dobrej dobrej panove Editováno: 12. Duben 2006, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Dobré slunečné ránko vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 co to bude za bejkárny, povídej ale neco do interieru pikacoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Zdrastvujtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 dobrej dobrej panove zdarek dimi a radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Zdrastvujtě tak jeste ahoj cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 zdar nowě příchozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 co to bude za bejkárny, povídej ale neco do interieru pikacoviny bud konkrétnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 zdar nowě příchozí zdar Jiříku a co u Tebe nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 bud konkrétnější nove budiky nove podsviceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 zdar nowě příchozí zdar Jiříku a co u Tebe nového? zdarec Rádo vcelku nic,snad dnes ta Iglava s mimí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 bud konkrétnější nove budiky nove podsviceni barva ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky