cosby Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Senior je nějakej husej po ránu a mistr fóra zase neumí psát
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 hlavně že si synci rozumíte :D Zdar jak sviňa Bady
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak sviňa do Brniska a na sev. Moravu (Kopřivnice?) též
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak sviňa do Brniska a na sev. Moravu (Kopřivnice?) též Zdar jak sviňa Franku , Ty dnes makáš? no nic bando mažu ven
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak sviňa do Brniska a na sev. Moravu (Kopřivnice?) též Zdar jak sviňa Franku , Ty dnes makáš? no nic bando mažu ven Jj bohužel , ale máme tady klimatizaci, takže je mi fajne
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Jj bohužel , ale máme tady klimatizaci, takže je mi fajne kompenzuju nedostatek klimy sprchou
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Jj bohužel , ale máme tady klimatizaci, takže je mi fajne kompenzuju nedostatek klimy sprchou Taky řešení, ale bazén na zahradě by byl lepší Ale kde nic není, tam.......se ani nevykoupeš
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 tak a jdu dom z prace Taky bych už šel, ale musím ještě 1hod. vydržet
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 tak a jdu dom z prace Taky bych už šel, ale musím ještě 1hod. vydržet na to jak jsem vypadal večer tak jsem to vydržel
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 tak a jdu dom z prace Taky bych už šel, ale musím ještě 1hod. vydržet na to jak jsem vypadal večer tak jsem to vydržel Ty sis určitě nedal těch 10 za mně
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Taky řešení, ale bazén na zahradě by byl lepší Ale kde nic není, tam.......se ani nevykoupeš No ten je časem v plánu,ale musím napřed udělat terénní upravy
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Taky řešení, ale bazén na zahradě by byl lepší Ale kde nic není, tam.......se ani nevykoupeš No ten je časem v plánu,ale musím napřed udělat terénní upravy nech to bagru ten má větčí lžicu
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 nech to bagru ten má větčí lžicu No to bych sice rád, ale má krátký rameno
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Taky řešení, ale bazén na zahradě by byl lepší Ale kde nic není, tam.......se ani nevykoupeš No ten je časem v plánu,ale musím napřed udělat terénní upravy Nápodobně
krysarr Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak svina panove Taxem dneska po dvouch a pul mesicich vypuliroval auto, vevnitr jak novy, zvenku az na ty skrabance taky tak nejak. No, mesic a pul neprselo, tak ted se to prave blizi, KURVADRAT
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak svina panove Taxem dneska po dvouch a pul mesicich vypuliroval auto, vevnitr jak novy, zvenku az na ty skrabance taky tak nejak. No, mesic a pul neprselo, tak ted se to prave blizi, KURVADRAT no vidíš jak Ti to jde kdybys to dělal častěji tak Ti to nepřijde
krysarr Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak svina panove Taxem dneska po dvouch a pul mesicich vypuliroval auto, vevnitr jak novy, zvenku az na ty skrabance taky tak nejak. No, mesic a pul neprselo, tak ted se to prave blizi, KURVADRAT no vidíš jak Ti to jde kdybys to dělal častěji tak Ti to nepřijde No jo no, dyz na to neni cas a moznosti, stravil sem tim pulku vcerejska a pulku dneska a to sem spechal
Doporučené příspěvky