cosby Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Senior je nějakej husej po ránu a mistr fóra zase neumí psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 hlavně že si synci rozumíte :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 jaja,to my zas jó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 hlavně že si synci rozumíte :D Zdar jak sviňa Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 hlavně že si synci rozumíte :D no o tém ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak sviňa do Brniska a na sev. Moravu (Kopřivnice?) též Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak sviňa do Brniska a na sev. Moravu (Kopřivnice?) též Zdar jak sviňa Franku , Ty dnes makáš? no nic bando mažu ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak sviňa do Brniska a na sev. Moravu (Kopřivnice?) též Zdar jak sviňa Franku , Ty dnes makáš? no nic bando mažu ven Jj bohužel , ale máme tady klimatizaci, takže je mi fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Jj bohužel , ale máme tady klimatizaci, takže je mi fajne kompenzuju nedostatek klimy sprchou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Jj bohužel , ale máme tady klimatizaci, takže je mi fajne kompenzuju nedostatek klimy sprchou Taky řešení, ale bazén na zahradě by byl lepší Ale kde nic není, tam.......se ani nevykoupeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 tak a jdu dom z prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 tak a jdu dom z prace Taky bych už šel, ale musím ještě 1hod. vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 tak a jdu dom z prace Taky bych už šel, ale musím ještě 1hod. vydržet na to jak jsem vypadal večer tak jsem to vydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 tak a jdu dom z prace Taky bych už šel, ale musím ještě 1hod. vydržet na to jak jsem vypadal večer tak jsem to vydržel Ty sis určitě nedal těch 10 za mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Tak a jsem doma.Kdo si dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Taky řešení, ale bazén na zahradě by byl lepší Ale kde nic není, tam.......se ani nevykoupeš No ten je časem v plánu,ale musím napřed udělat terénní upravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Taky řešení, ale bazén na zahradě by byl lepší Ale kde nic není, tam.......se ani nevykoupeš No ten je časem v plánu,ale musím napřed udělat terénní upravy nech to bagru ten má větčí lžicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 nech to bagru ten má větčí lžicu No to bych sice rád, ale má krátký rameno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Tak a jsem doma.Kdo si dá Já už taktéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Taky řešení, ale bazén na zahradě by byl lepší Ale kde nic není, tam.......se ani nevykoupeš No ten je časem v plánu,ale musím napřed udělat terénní upravy Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Já už taktéž se též přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak svina panove Taxem dneska po dvouch a pul mesicich vypuliroval auto, vevnitr jak novy, zvenku az na ty skrabance taky tak nejak. No, mesic a pul neprselo, tak ted se to prave blizi, KURVADRAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak svina panove Taxem dneska po dvouch a pul mesicich vypuliroval auto, vevnitr jak novy, zvenku az na ty skrabance taky tak nejak. No, mesic a pul neprselo, tak ted se to prave blizi, KURVADRAT no vidíš jak Ti to jde kdybys to dělal častěji tak Ti to nepřijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar jak svina panove Taxem dneska po dvouch a pul mesicich vypuliroval auto, vevnitr jak novy, zvenku az na ty skrabance taky tak nejak. No, mesic a pul neprselo, tak ted se to prave blizi, KURVADRAT no vidíš jak Ti to jde kdybys to dělal častěji tak Ti to nepřijde No jo no, dyz na to neni cas a moznosti, stravil sem tim pulku vcerejska a pulku dneska a to sem spechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky