Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No nic kamarádi, já razím směr dolnorakousy, už mám půl hodinku zpoždění, bo jsem tu řešil nějaké telefonáty... Mějte se krásně, doplňujte tekutiny a večer zde škopek on-line... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 a zustane tam, nebo se bude stehovat zas na nejake vozidlo - na tvem aute by byla celkem slusne videt Zase za rok na nějakou mašinku, ono to na jeden den stojí kolem 100.000,- Kč... Na oktávku nééé, tam by to nemělo opodstatnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No nic kamarádi, já razím směr dolnorakousy, už mám půl hodinku zpoždění, bo jsem tu řešil nějaké telefonáty... Mějte se krásně, doplňujte tekutiny a večer zde škopek on-line... paaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No nic kamarádi, já razím směr dolnorakousy, už mám půl hodinku zpoždění, bo jsem tu řešil nějaké telefonáty... Mějte se krásně, doplňujte tekutiny a večer zde škopek on-line... Tak šťastnou cestu a pozdravuj u německy mluvících sousedů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 A jed opatrne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ty jo,to uz tady zase nikdo nejni jo? kde jste vsichni....ja se tady sam bojim.......Baui, Sejdo, Kacko,Petre....kde jste kdo?.............tak vylezte........!!!! Tyy jooo..................pojdte sem,koupim vam k piti,co budete chtit............slibuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ty jo,to uz tady zase nikdo nejni jo? kde jste vsichni....ja se tady sam bojim.......Baui, Sejdo, Kacko,Petre....kde jste kdo?.............tak vylezte........!!!! Tyy jooo..................pojdte sem,koupim vam k piti,co budete chtit............slibuju Dam si Metaxu pane Czaw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Aaa nazdaaaar. Taaaaaak tady je 1 five stars Metaxa pro pana Mysaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Aaa nazdaaaar. Taaaaaak tady je 1 five stars Metaxa pro pana Mysaka Dekuji dekuji, trosku sem se zakecal na hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Aaa nazdaaaar. Taaaaaak tady je 1 five stars Metaxa pro pana Mysaka Dekuji dekuji, trosku sem se zakecal na hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Cetli jste to? 1.8T se mozna vrati, ale se vstrikovani FSI -118kW a 2.0TSI pude asi do haje... http://news.auto.cz/aktuality/audi-nabizi-...fsi-118-kw.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 a jéje zase putyka na krchově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Nikde nikdo tak si zase nepokecám, tak nic no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ahoj lidi, posilam pozdravz y Krety. Doufam, ze jste se jeste neopupinkovali z toho novzho zakona? Tady zase mohu jezdit trochu normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Čus Palo.Tak ty se válíš,jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Cetli jste to? 1.8T se mozna vrati, ale se vstrikovani FSI -118kW a 2.0TSI pude asi do haje...http://news.auto.cz/aktuality/audi-nabizi-...fsi-118-kw.html To by bylo mně osobně ta přeplňovaná 1,8ička přirostla k srdci daleko víc, než 2,0 FSI-a to i přesto, že 1,8T sám nevlastním. Jinak dobrej večír všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Čus Palo.Tak ty se válíš,jo?? no jej, vis jak mi to chybelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tož si to Palo užij.já už si užíval ale pořád ještě uvažuji o další dovči,ale asi čas nedovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ahoj lidi, posilam pozdravz y Krety. Doufam, ze jste se jeste neopupinkovali z toho novzho zakona? Tady zase mohu jezdit trochu normalne Ty jo, z takový dálky-internet je mocný Tož se tam měj a užívej dovolené a pohodového ježdění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ahoj lidi, posilam pozdravz y Krety. Doufam, ze jste se jeste neopupinkovali z toho novzho zakona? Tady zase mohu jezdit trochu normalne Palo, tak si to užij, my si tu užíváme taky pěkný vedra a k tomu ty pupínky z new zákona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ahoj lidi, posilam pozdravz y Krety. Doufam, ze jste se jeste neopupinkovali z toho novzho zakona? Tady zase mohu jezdit trochu normalne Palo, tak si to užij, my si tu užíváme taky pěkný vedra a k tomu ty pupínky z new zákona dikz kuciiiii, tady je tak okolo 32 stupnu, voda ma tak 25 mozna 26 stupnu, proste pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 dobrý večer vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 dikz kuciiiii, tady je tak okolo 32 stupnu, voda ma tak 25 mozna 26 stupnu, proste pohoda Tak to je tu tak stejně dnes u nás 33°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 dikz kuciiiii, tady je tak okolo 32 stupnu, voda ma tak 25 mozna 26 stupnu, proste pohoda Člověče, tak tady je asi ještě o něco tepleji-cca 33-35°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 dobrý večer vespolek zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky