Sejis Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 dobré dopoledne uličníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 hezky no,co dodat Jojo :-) ALe hele mit to doma ... by ses o to akorat musel furt strachovat ! Ja to znam,mam doma neco podobnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Je nas vic co to zname ;-) ... ale predpokladam, ze po ulici nechodi v takovem oblecku jako ta slecna tam nahore :-) Tak v necem podobnym jo,ale prdelka ji teda nekouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A ted mi tak doslo,ze slecna byla asi naprudko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A ted mi tak doslo,ze slecna byla asi naprudko na vostro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ahoj strejdo.teda nazdar sejdo zdravíme s lucíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A ted mi tak doslo,ze slecna byla asi naprudko na vostro Nakluzko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A ted mi tak doslo,ze slecna byla asi naprudko zdar kochtíku.tohle je lepší nikam nebrat.teda jestli o to nechceš přijít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A ted mi tak doslo,ze slecna byla asi naprudko na vostro Nakluzko Nejdřív naprudko, pak navostro a pak nakluzko Dobré poledne plantážníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ahoj strejdo.teda nazdar sejdo zdravíme s lucíkem nazdar synku teda molláku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Zdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A ted mi tak doslo,ze slecna byla asi naprudko na vostro Nakluzko Nejdřív naprudko, pak navostro a pak nakluzko Dobré poledne plantážníci zdár plantážníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Zdarek zdár princi Jaromíre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ahoj strejdo.teda nazdar sejdo zdravíme s lucíkem nazdar synku teda molláku tak jak? makaš?ja jdu odpoledne do kolbenky.teplota v kanclu asi 45 stupňů.po dlouhé době se tam nezašívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ahoj strejdo.teda nazdar sejdo zdravíme s lucíkem nazdar synku teda molláku tak jak? makaš?ja jdu odpoledne do kolbenky.teplota v kanclu asi 45 stupňů.po dlouhé době se tam nezašívám tak střídavě,včera Olomouc,dneska jednání a papírování a ...................pak bazén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Po obědě.Kafe dopito.jdu se zašít do stínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 to sejis:ráno jedem s lucíkem za brachou někam ke znojmu.popijem a jedu z5 v pátek.lucík si to užije na delší čas.chtěl bych bejt malej,ale šikovnej pozdravuj ten tvůj rodiný klan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Tak se pochlubte, co jste si dnes už ulovily (nebo teprve ulovíte) k obědu já za potravou teprve vyrazím, ale vydím to na gril. kuřátko+1/2 chleba+sklinka okurek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A tak teda jeste jednu no Kochtík,pošli ji zde,vypadá Goot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Po obědě.Kafe dopito.jdu se zašít do stínku tak si to užij.jak to děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 to sejis:ráno jedem s lucíkem za brachou někam ke znojmu.popijem a jedu z5 v pátek.lucík si to užije na delší čas.chtěl bych bejt malej,ale šikovnej pozdravuj ten tvůj rodiný klan jojo vyřídím pozdrav a ty si to užij s Lucíšem a pozdravuj jí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Po obědě.Kafe dopito.jdu se zašít do stínku tak si to užij.jak to děláš? No nevím.Měli jsem mit napilno,ale zákazník kde máme dělat kuchyň nemá hotové podlahy tak mám trošku volněji,ale každý den se něco dělá.Musím na pilu pro dřevo a budu cosi dělat,doma musím udělat provizorní stěnu,u nějakého klienta zábradlí a tak takové blbosti,ale mezi tím trošku volna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 to sejis:ráno jedem s lucíkem za brachou někam ke znojmu.popijem a jedu z5 v pátek.lucík si to užije na delší čas.chtěl bych bejt malej,ale šikovnej pozdravuj ten tvůj rodiný klan Ja tam pojedu v patek po obede, taxi zablikame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A tak teda jeste jednu no Kochtík,pošli ji zde,vypadá Goot Posli ji zde jako kam,nebo co? Musis mluvit Stredoceskou cestinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Tu tvoji buchtu cos tu dával foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky