Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ja zas prozmenu o5 letim na barak pacek vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ja taky ted travil asi pul hodky ctenim Nicmene v jidelne mame vyplou klimu a musel jsem si dat 2 nanuky,abych se vratil do puvodni teploty ahoj Kochtiku Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Zdaj nazdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Též mizím ulovit něco do žaludku, tak zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Kuva sem to říkal.Přes víken nic a přes prac.týden pražíci píšou jak zběsilí.Čuste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ja zas prozmenu o5 letim na barak pacek vsem Zdar a opatruj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To je kurňa vidět jak makáte, sem nachvilku odskočil a jsou tu další dvě strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Kde jsou ty časy, když se pracovalo na 120% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Kuva sem to říkal.Přes víken nic a přes prac.týden pražíci píšou jak zběsilí.Čuste Jen podotykam,ze ja Prazak teda nejsem . Takze kdo me za nej povazuje,necht je vyveden z tohoto omylu.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Kuva sem to říkal.Přes víken nic a přes prac.týden pražíci píšou jak zběsilí.Čuste Jen podotykam,ze ja Prazak teda nejsem . Takze kdo me za nej povazuje,necht je vyveden z tohoto omylu.......... Já taky nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Já taky ne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hm,to je ale zajimavy,jak se k nim radsi nikdo nehlasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Je těžké být debilem, protože konkurence je dnes příliš vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hm,to je ale zajimavy,jak se k nim radsi nikdo nehlasi ja tez nejsu prazak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ahoj fšem po dlouhé době........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ahoj fšem po dlouhé době........................ Názdááár Martine, No viděl jsem jak ses rozjel v sekci poruchy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak já sem teda k..a pražák ako repa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ahoj fšem po dlouhé době........................ nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hm,to je ale zajimavy,jak se k nim radsi nikdo nehlasi Taky jsem chtěl říct, všichni hned upozorňují, že oni ne, pročpak asi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak já sem teda k..a pražák ako repa. to me teda rekni, jestli ti tam nahodou nechybi jedna tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 jj byl čásek tak jsem na netu.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hm,to je ale zajimavy,jak se k nim radsi nikdo nehlasi Taky jsem chtěl říct, všichni hned upozorňují, že oni ne, pročpak asi? bo ja su momentalne na Morave, ale kdyz su v praze, tak se za to nestydim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Cau Martas . Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hm,to je ale zajimavy,jak se k nim radsi nikdo nehlasi Taky jsem chtěl říct, všichni hned upozorňují, že oni ne, pročpak asi? bo ja su momentalne na Morave, ale kdyz su v praze, tak se za to nestydim Já su teda zase brňák jak poleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak já sem teda k..a pražák ako repa. to me teda rekni, jestli ti tam nahodou nechybi jedna tecka Nj s..t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky