Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Přesně tak, sice jsem ve Slušovicích nebyl, ale moje Octávečka je naprosto bájená a luxusní!

Kde máš tu fotku novýho čumáku, jak ses někde zmiňova, že jí v avataru vyměníš?

No na tom se pracuje, buď mám foťák a špinavý auto, nebo nemám foťák a mám čistý auto a když mám foťák i čistý auto, tak stojím na parkovišti vedle popelnic, musíte uznat, že to nemám jednoduchý :)

Vloženo
SPZka nic neznamená, sice tam je béčko, ale to znamená jako, že je to bestiální, baječná a božská kára

A Áčko nepotrebuje zadne slova zacinajici na A, bo A je proste nejlepsi :smich:

Vloženo
Nj takze si vlstně pomohla, takze Spíďa má v podstatě Bčkovou oktávku nebo jak?  ;)  B)

spidak je vyjimka - ten ji ma luxusni ;) ve slusovicich byla naprosto bajecna ;)

Menší záměna jmen já sice myslel Speedyho, ale je fakt že Spidi jí luxusní má a má i Bčko. :)

Vloženo
tak takhle sem to ale u bauiho nemyslela :smich:

tak si to zapis za ouska, ze jedine tropicke ovoce je zaruceny uspech sladke stavicky :p

Ja Kači samozřejmě vím japato bylo myšleno... :D;)

A ten pačes se taky nějaký najde :smich:

Vloženo

bo dva brnaci si daji temer totozne nicky a pak se vt om vyznej, kdo je spidak, ze :smich: navic ta zmena dnesniho pocasi je fakt poznat :smich:

Vloženo
Ja Kači samozřejmě vím japato bylo myšleno... :D;)

A ten pačes se taky nějaký najde :smich:

to ja jen upresnuji, aby tu nedoslo k omylu :smich:

Vloženo
Nj dneska je to nějaký náročnější.. :D

ani ne, ale to pocasi me dnes tak potesilo, ze uz na nic jineho v hlave misto nezbylo :p

Vloženo
No na tom se pracuje, buď mám foťák a špinavý auto, nebo nemám foťák a mám čistý auto a když mám foťák i čistý auto, tak stojím na parkovišti vedle popelnic, musíte uznat, že to nemám jednoduchý :)

Nj holt to nemáš jednoduchý, život je boj.

Vloženo
Nj holt to nemáš jednoduchý, život je boj.

tak zas tak slozite bych to nevidela :p

Vloženo
Nj dneska je to nějaký náročnější..  :D

ani ne, ale to pocasi me dnes tak potesilo, ze uz na nic jineho v hlave misto nezbylo :p

No tady bylo ráno hnusně, pak přez oběd vedro, to sem byl zrovna venku, a ted pro zmenu prsi a to mam jit domu, takz emoooc kráásný.

Vloženo

toz tu je zas slunecno :D vam to tam poslu - par minut to bude trvat, nezli slunecno o5 bude lol

Vloženo
Ok spoléhám na to počkám ještě chvilku než půjdu domů.

hehe, ze by sme to krasne slunne pocasti trosku pozdrzeli :unsure::p

Vloženo
Ok spoléhám na to počkám ještě chvilku než půjdu domů.

hehe, ze by sme to krasne slunne pocasti trosku pozdrzeli :unsure::p

No né že bych ti nevěřil nebo tak, ale radši půjdu domu, jen dokopčim DVD a padám a nechám to osudu.

Vloženo

tak to uz predem pa pa pa az pujdes domu :D bo ja nejak tady usinam...

Vloženo
tak to uz predem pa pa pa az pujdes domu :D bo ja nejak tady usinam...

Vstávat a cvičit!!! :p

Vloženo
jednou kdyz vyjela z autosalonu, tak si jela pro 2T5 5252 a jelikoz se majitelka rozhodla predstehovat se do jineho nezli MS kraje, tak ji v Praze zmenili SPZ, tedy RZ... mno a tak oktulka uz neni Tckova ale Ackova :smich: takze je na tom lepe, ze :smich::smich::smich::smich:

takovou pěknou značku měla..a ted tu mrdku Ačko...chyba jak cyp lol lol lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...