Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Přesně tak, sice jsem ve Slušovicích nebyl, ale moje Octávečka je naprosto bájená a luxusní! Kde máš tu fotku novýho čumáku, jak ses někde zmiňova, že jí v avataru vyměníš? No na tom se pracuje, buď mám foťák a špinavý auto, nebo nemám foťák a mám čistý auto a když mám foťák i čistý auto, tak stojím na parkovišti vedle popelnic, musíte uznat, že to nemám jednoduchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 SPZka nic neznamená, sice tam je béčko, ale to znamená jako, že je to bestiální, baječná a božská kára A Áčko nepotrebuje zadne slova zacinajici na A, bo A je proste nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nj takze si vlstně pomohla, takze Spíďa má v podstatě Bčkovou oktávku nebo jak? spidak je vyjimka - ten ji ma luxusni ve slusovicich byla naprosto bajecna Menší záměna jmen já sice myslel Speedyho, ale je fakt že Spidi jí luxusní má a má i Bčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak takhle sem to ale u bauiho nemyslela tak si to zapis za ouska, ze jedine tropicke ovoce je zaruceny uspech sladke stavicky Ja Kači samozřejmě vím japato bylo myšleno... A ten pačes se taky nějaký najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 bo dva brnaci si daji temer totozne nicky a pak se vt om vyznej, kdo je spidak, ze navic ta zmena dnesniho pocasi je fakt poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ja Kači samozřejmě vím japato bylo myšleno... A ten pačes se taky nějaký najde to ja jen upresnuji, aby tu nedoslo k omylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 bo dva brnaci si daji temer totozne nicky a pak se vt om vyznej, kdo je spidak, ze navic ta zmena dnesniho pocasi je fakt poznat Nj dneska je to nějaký náročnější.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nj dneska je to nějaký náročnější.. ani ne, ale to pocasi me dnes tak potesilo, ze uz na nic jineho v hlave misto nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No na tom se pracuje, buď mám foťák a špinavý auto, nebo nemám foťák a mám čistý auto a když mám foťák i čistý auto, tak stojím na parkovišti vedle popelnic, musíte uznat, že to nemám jednoduchý Nj holt to nemáš jednoduchý, život je boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nj holt to nemáš jednoduchý, život je boj. tak zas tak slozite bych to nevidela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nj dneska je to nějaký náročnější.. ani ne, ale to pocasi me dnes tak potesilo, ze uz na nic jineho v hlave misto nezbylo No tady bylo ráno hnusně, pak přez oběd vedro, to sem byl zrovna venku, a ted pro zmenu prsi a to mam jit domu, takz emoooc kráásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 toz tu je zas slunecno vam to tam poslu - par minut to bude trvat, nezli slunecno o5 bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 toz tu je zas slunecno vam to tam poslu - par minut to bude trvat, nezli slunecno o5 bude Ok spoléhám na to počkám ještě chvilku než půjdu domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ok spoléhám na to počkám ještě chvilku než půjdu domů. hehe, ze by sme to krasne slunne pocasti trosku pozdrzeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ok spoléhám na to počkám ještě chvilku než půjdu domů. hehe, ze by sme to krasne slunne pocasti trosku pozdrzeli No né že bych ti nevěřil nebo tak, ale radši půjdu domu, jen dokopčim DVD a padám a nechám to osudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Pádím, tož se tu mějte a buďte hodný jako dycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak to uz predem pa pa pa az pujdes domu bo ja nejak tady usinam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak to uz predem pa pa pa az pujdes domu bo ja nejak tady usinam... Vstávat a cvičit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 fšickni už šli z rachoty dom a není s kým kecat... půjdu taky - za 0,5 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ahoj lidi. Tož kde zase všichni jste????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 jednou kdyz vyjela z autosalonu, tak si jela pro 2T5 5252 a jelikoz se majitelka rozhodla predstehovat se do jineho nezli MS kraje, tak ji v Praze zmenili SPZ, tedy RZ... mno a tak oktulka uz neni Tckova ale Ackova takze je na tom lepe, ze takovou pěknou značku měla..a ted tu mrdku Ačko...chyba jak cyp lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 hu sem tu teda tak napul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 no ták ,co je???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 nic ha ha zase perlíš??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky