Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No neříkej,to já taky.A co budeš dělat???Dobrou noc a hezké sny No nejspíš půjdu asi do práce... Též Ti přeji dobrou noc a slaké sny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No nic přátelé, ráno brzo vstávám, takže se pro dnešek loučím a přeji dobrou noc... No neříkej,to já taky.A co budeš dělat??? Dobrou noc a hezké sny Jdi už jdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No neříkej,to já taky.A co budeš dělat???Dobrou noc a hezké sny No nejspíš půjdu asi do práce... Též Ti přeji dobrou noc a slaké sny... sem nemyslela ráno ale ted dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No nic přátelé, ráno brzo vstávám, takže se pro dnešek loučím a přeji dobrou noc... No neříkej,to já taky.A co budeš dělat??? Dobrou noc a hezké sny Jdi už jdi ale kušuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 TAK NESTRAŠ TU A JDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 TAK NESTRAŠ TU A JDI hele podívej se na SEBE!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tak vstávat a cvičit...!!! Já už pilně pracuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tak vstávat a cvičit...!!! Já už pilně pracuji.... já už taky. od 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Bré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Dobré ráno Všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Dobré ránko vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ahoj Nazdar kochtíku tak jak se daří takhle po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 takovou pěknou značku měla..a ted tu mrdku Ačko...chyba jak cyp lol jj, pravda Badysku, ale hold ceske zakony nepodporily me prestehovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 bry den vsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 jj, pravda Badysku, ale hold ceske zakony nepodporily me prestehovani Ahojky Káťo, jk je to s tou změnou spz? musíš ji změnit v případě změny trv.bydliště je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ahojky Káťo, jk je to s tou změnou spz? musíš ji změnit v případě změny trv.bydliště je to tak? pokud jdes z kraje do kraje tak hold musis, neni na vyber... Hoj radus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 pokud jdes z kraje do kraje tak hold musis, neni na vyber...Hoj radus jj díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Dobré pozdní ránko všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Dobré pozdní ránko všem. ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Dobré pozdní ránko všem. Zdar zdar, proč pozdní, řek bych uplně normál ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 ahoooj Jakpak je dnes na stavbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Jakpak je dnes na stavbě? mokro jak sfina, takze jsem v kancliku a na obed tam ejn skoknu a odevzdam smlouvy a jedu zas sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Brý den napodobne jak se mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky