Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 hlavne ze ne na....o to me taky takhle policajti nechavali jezdit bez papiru - ono kdyz se jelo rychleji, tak to nebylo tak podezrele jak kdyby se jezdilo podle predpisu a kdyz jsme u teho chcipani jsem na krizovatce, jsem v domeni ze tam mam jedicku a prvni pokus - chcip, druhej, treti chcip - no jo, jenze ona misto jedicky tam byla trojka - moje matinka z toho pak mela neustale zachvaty smichu a musism se priznat, ze tohle se me stavalo celkem casto No tak to ja si jednou ještě na fáčku nechal na druhej zub zatáhlou ručku, a furt sem si říkal co to tady smrdí a uvařil jsem si krásně zadní bubny, moooc pekne se z nich kouřilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 k tomu sponzorovi - nez bych tam mela dat nejaky prasteny podpis, tak tam hodim neco smysluplneho a spravny smajlik to jen podtrhne JJ, taky jsem hledal sponzorku na benzin... Nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 hlavne ze ne na....o to me taky takhle policajti nechavali jezdit bez papiru - ono kdyz se jelo rychleji, tak to nebylo tak podezrele jak kdyby se jezdilo podle predpisu a kdyz jsme u teho chcipani jsem na krizovatce, jsem v domeni ze tam mam jedicku a prvni pokus - chcip, druhej, treti chcip - no jo, jenze ona misto jedicky tam byla trojka - moje matinka z toho pak mela neustale zachvaty smichu a musism se priznat, ze tohle se me stavalo celkem casto No tak to ja si jednou ještě na fáčku nechal na druhej zub zatáhlou ručku, a furt sem si říkal co to tady smrdí a uvařil jsem si krásně zadní bubny, moooc pekne se z nich kouřilo. Nooo tak to je taky moooc kvalitní story... Tak tohle se mi nestalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No tady to tedy frčí.Jsem zvědav,jak kolik z Vás tu bude v sobotu a neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No tak to ja si jednou ještě na fáčku nechal na druhej zub zatáhlou ručku, a furt sem si říkal co to tady smrdí a uvařil jsem si krásně zadní bubny, moooc pekne se z nich kouřilo. mno tak sis udelal paru pres den a venku - to kazdy nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Hergot, to se tu objevilo lidí... dokonce i sám největší Cosby zavítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No tady to tedy frčí.Jsem zvědav,jak kolik z Vás tu bude v sobotu a neděli. ja budu na sraze v prerove.... EDIT: a nedele Bohumiiiin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No tady to tedy frčí.Jsem zvědav,jak kolik z Vás tu bude v sobotu a neděli. to Cosby Proč v sobotu? To tu budeš celý den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 JJ, taky jsem hledal sponzorku na benzin... Nenašel tak ja to zas tak tragicky nevidim - on se jiste urcite nekdy nekdo najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Uvažujeme s Ivankou že taky pojedem Přerov.Jedete do areálu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Uvažujeme s Ivankou že taky pojedem Přerov.Jedete do areálu?? ja si myslim ze anoooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Uvažujeme s Ivankou že taky pojedem Přerov.Jedete do areálu?? Hergot že bych taky jel Přerov? A že bych to skloubil rovnou s nákupem u Cosbyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Hergot že bych taky jel Přerov? A že bych to skloubil rovnou s nákupem u Cosbyho? to by byl dobry napad no vida, by se nas seslo vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Hergot že bych taky jel Přerov? A že bych to skloubil rovnou s nákupem u Cosbyho? to by byl dobry napad no vida, by se nas seslo vic EEE musim zase pracovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 kolik lidí by jelo do Přerova? Bude vás tam hodně? Nerad bych tam vočumoval starý škodovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 EEE musim zase pracovat.... skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Já nejedu očumovat žádné škodovky ale pěkné maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Já nejedu očumovat žádné škodovky ale pěkné maso no toto??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 kolik lidí by jelo do Přerova? Bude vás tam hodně? Nerad bych tam vočumoval starý škodovky no zatim nas moc neni, ale snad ja, badysek, spidi, frugenbunt a jestli se rozhoupe cosby s Ivankou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Já nejedu očumovat žádné škodovky ale pěkné maso Myslíš že tam něco bude? Mám jet s přítelkyní nebo bych tahal dříví do lesa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 to cosby. natáhni tam Dave0401 z fora http://www.autohificlub.cz/forum/11/278001...-x-17-(5x100)/0 taky bych chtěl být tou červenou Octulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Vem ji,budu ji očumovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 to cosby. natáhni tam Dave0401 z forahttp://www.autohificlub.cz/forum/11/278001...-x-17-(5x100)/0 taky bych chtěl být tou červenou Octulí zuzi rada myje autiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 valim na obed a na barak - zatim cao panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 hmm, zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky