Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Vem ji,budu ji očumovat Tu svou bych nikam nevzal. Bych ji teda vzal, ale ona by nikam nejela. Nemá ráda takovéto akce, no. Nevim proč. Ale i kdyby jet chtěla tak bych ji nevzal, aby ji tam cosby neočumoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 krásný pozdrav z Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Vem ji,budu ji očumovat Tu svou bych nikam nevzal. Bych ji teda vzal, ale ona by nikam nejela. Nemá ráda takovéto akce, no. Nevim proč. Ale i kdyby jet chtěla tak bych ji nevzal, aby ji tam cosby neočumoval Tak to já tu svoji radši taky brát nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 krásný pozdrav z Prahy Zdááárec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 se vsici bojite, ze vam je cosby okouka?? vzdyt vezme Ivanku a ta ho bude drzet na retezu nebo ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Vem ji,budu ji očumovat Tu svou bych nikam nevzal. Bych ji teda vzal, ale ona by nikam nejela. Nemá ráda takovéto akce, no. Nevim proč. Ale i kdyby jet chtěla tak bych ji nevzal, aby ji tam cosby neočumoval Tak to já tu svoji radši taky brát nebudu no správně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 To jedině, musela by ho pořádně hlídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 se vsici bojite, ze vam je cosby okouka?? vzdyt vezme Ivanku a ta ho bude drzet na retezu nebo ne?? Jééé cosby na řetězu.... No jen aby ho udržela... Cosby je takovej šikovnej kutil, ten řetěz není překážka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Já bych jen koukal,nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Já bych jen koukal,nic víc. jasný, jasný. Jen taková srandička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 jj,no nic,zase musím letět,mějte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tak cosby už nevylepšuje jen autíí, už i sebe. A začal skromně, zatím jen křídla. Ahoj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 kam se všichni poděli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 ja jsem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 ja jsem tu a kde máš zbytek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No nevim asi ji vedle v hospe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak by si zašel na pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Já jsem jsem tu jakože taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Sem byl na obídku a už opět zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak by si zašel na pivko hmm a zvlášť po takovém obědě (knedlo-praso-zelo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 to se někdo má, já tady snědl dva ušišmaný rohlíky se salámem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 to se někdo má, já tady snědl dva ušišmaný rohlíky se salámem No taky si někdy dám jenom rohlíky proložený nějakým salámem, ale se dvěma bych vydržel tak max. 2hod. a pak bych umřel hlady-obědová norma je 5-6ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak by si zašel na pivko hmm a zvlášť po takovém obědě (knedlo-praso-zelo) Si byl u nás v jídelně ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 to se někdo má, já tady snědl dva ušišmaný rohlíky se salámem No taky si někdy dám jenom rohlíky proložený nějakým salámem, ale se dvěma bych vydržel tak max. 2hod. a pak bych umřel hlady-obědová norma je 5-6ks To bych nesnědl pomalu ani za celej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak by si zašel na pivko hmm a zvlášť po takovém obědě (knedlo-praso-zelo) Si byl u nás v jídelně ne? To néé, já si to od vás nechal poslat PPLkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky