Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Sleduješ Vylomeniny...? Já už nemožu, já se tady pecám jak bejk... nesleduju, bo matinka nema v kanclu tévé... copak je tam tak zajimaveho?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdariiiic strycu Sleduješ Vylomeniny...? Já už nemožu, já se tady pecám jak bejk... vylomeniny? nevidim tam zlomeniny jenom zenstiny...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 hoj bubukviku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 copak je tam tak zajimaveho?? Kurvy kidaj hnůj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 hoj bubukviku ahoj káč káč káč enko v TV tancuje takova slecna u tyce..........a je tam peknej bordel....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Kurvy kidaj hnůj... a dej jim to, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 mno nic mizim. bye 2 Vasa: co ty a prerov?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 jou, holcicky vedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Přerov? nevím nic, nějak jsem vytížen že nesleduju okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Přerov?nevím nic, nějak jsem vytížen že nesleduju okolí v sobotu je tam skoda srazik a sejde se par lidicek od sud, tak kdyztak vem zenu a deti a sjedte taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Přerov?nevím nic, nějak jsem vytížen že nesleduju okolí Zdra jak sviňa bejku, v sobotu do Přerova, honééém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Přerov?nevím nic, nějak jsem vytížen že nesleduju okolí prej vytížen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Hoj všem A kdy a kde (přesně) mohu cca do 12 hod. pak až po 15 (vše možná) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Hoj všemA kdy a kde (přesně) mohu cca do 12 hod. pak až po 15 (vše možná) Na přerovským výstavišti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Hoj všemA kdy a kde (přesně) mohu cca do 12 hod. pak až po 15 (vše možná) http://www.skodasraz.ic.cz/ vsici jedem v sobotu nad ranem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Dobrý večer přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ahoj Ivy jedeš do Přerova ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ahoj Ivy jedeš do Přerova ? Ahoj Vašiku nevím jestli mě vezme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 a co vy? jedete?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Dobrý večer přeji Ahoj Ivi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 no co tady se děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Já s Vašíkem asi pojedu a Denča ještě neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tu se zas tlachá.Zas máte hovnoco na práci?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 no co tady se děje I co by... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky