Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 hlavne 20% vsech prispevku........ toz kdyz plodim, tak poradne, ne?? preci nebudu troskarit unikam cosbymu, aby me nesesadil z tretiho mista, bo mam pocit ze nejaky cas ode me tu bude kliiid ha musis nasadit tedy vetsi tempo...... zadny provozovatel ti uz nechce poskytnout pripojeni k netu za ten tvuj spamm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tady se ukazuje jak kdo pracuje a jak se kdo fláká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Už jsem zde, musel jsem si hodit brambory do kastrůlku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tady se ukazuje jak kdo pracuje a jak se kdo fláká ja to priznavam, ze se flakam, ale na pracovisti to ze tu neni do ceho pichnout je hold umeni si vybrat spravnou praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tady se ukazuje jak kdo pracuje a jak se kdo fláká jj ja si uz na chleb se soli vydelal a vody je v kaluzich plno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ha musis nasadit tedy vetsi tempo...... zadny provozovatel ti uz nechce poskytnout pripojeni k netu za ten tvuj spamm to ne, ale hodlam si uz konecne najit stalejsi zamestnani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Už jsem zde, musel jsem si hodit brambory do kastrůlku... ty ses doma?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tady se ukazuje jak kdo pracuje a jak se kdo fláká Takže z toho plyne, že Ty musíš víc pracovat, aby jsme se mohli víc flákat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ha musis nasadit tedy vetsi tempo...... zadny provozovatel ti uz nechce poskytnout pripojeni k netu za ten tvuj spamm to ne, ale hodlam si uz konecne najit stalejsi zamestnani aby jsi neprebrala tim neustalym hledanim..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ty ses doma?? No samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Takže z toho plyne, že Ty musíš víc pracovat, aby jsme se mohli víc flákat... i tak se to da napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 aby jsi neprebrala tim neustalym hledanim..... kdyztak pak pujdu z5 sem k mamine - nepreberu, to se nebojim, ale restaurant uz tedy delat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ty ses doma?? No samozřejmě... a to mas dovolenou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 aby jsi neprebrala tim neustalym hledanim..... kdyztak pak pujdu z5 sem k mamine - nepreberu, to se nebojim, ale restaurant uz tedy delat nebudu myslis, ze navrat? az tak? to byl spis takovy ulet, nic na furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 2 Bobik: uvidime dle situace v praze, nicmene zas ze bych se natrvalo usadila o5 u matinky tak to nehrozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 a to mas dovolenou?? To ne, spíš ta výhoda flexibilní pracovní doby. Dyk budu pracovat v noci, tak zákonitě přes den musím odpočívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak jsem poo, přesně dle přísloví: "Jez do plnosyta, pij do plnopita" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 A vyrážím s juniorem k jedné paní doktorce, bude tam ukazovat _br__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak jsem poo, přesně dle přísloví:"Jez do plnosyta, pij do plnopita" Tak je to spravne, tak to ma byť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 2 Bobik: uvidime dle situace v praze, nicmene zas ze bych se natrvalo usadila o5 u matinky tak to nehrozi tam to bude zase dobry, jen to chce chvilku cas, nez se vratis, tak to bude snesitelny...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak jsem poo, přesně dle přísloví:"Jez do plnosyta, pij do plnopita" hlavne nepij pyjem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Pyj piní niní-jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 A vyrážím s juniorem k jedné paní doktorce, bude tam ukazovat _br__ tam se s juniorem chystam v zari to bude scena jak z hororu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 2 bob: dostane zas a znova - neznam duvod proc bych mela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky