IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ahoj všem No jako ,kde jste??? Ráno,když je člověk v práci,tak tu tlacháte a když příjde večer do hospody na slovíčko,tak tu nikdo není!!! No co to jsou za móresy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ahojky Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jéé konečně někdo Ahoj Marto Jak se máš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jéé konečně někdo Ahoj Marto Jak se máš?? celkem to jde zítra naposled do práce a pak víkend.Co Ty Až na to že venku prší celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No jěště že už je zítra páťulinek,aspon jeden den půjdu normálně z práce domů ,než večer Jedeš do Přerova na škoda sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No jěště že už je zítra páťulinek,aspon jeden den půjdu normálně z práce domů ,než večer Jedeš do Přerova na škoda sraz? Chtěl jsem ale nějak mi to nevychází. Máme v sobotu prase apod a ještě dopoledne bych měl asi do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Kdo mi fušuje do řemesla? : V sobotu nechoď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Kdo mi fušuje do řemesla? :<!--emo&:--><!--endemo--> V sobotu nechoď ty jdeš taky v sobotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 i pan Cosby zavítal mezi nás. Zdravím Tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Kdo mi fušuje do řemesla? :<!--emo&:--><!--endemo--> V sobotu nechoď ty jdeš taky v sobotu? jé jen to né já nemusím není vyjímečná situace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Kdo mi fušuje do řemesla? :<!--emo&:--><!--endemo--> V sobotu nechoď ty jdeš taky v sobotu? jé jen to né já nemusím není vyjímečná situace já myslel že jdeš.To jedeš na sraz ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Cosboš mě nece vzít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Cosboš mě nece vzít musíš to zkusit třeba Tě vezme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Marto jdu spinkat bo jsem utahaná Přeji ti dobrou noc a hezké sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Cosboš mě nece vzít musíš to zkusit třeba Tě vezme nevím nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Marto jdu spinkat bo jsem utahaná Přeji ti dobrou noc a hezké sny tobě taky.nějak brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 no jo fakt jsem utahaná a už dneska ráno jsem měla problém vstanout Tak dobrou měj se ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobrý večer. dnes ale bylo krásně - celej den mi pršelo za krk - fakt opruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobrý večer.dnes ale bylo krásně - celej den mi pršelo za krk - fakt opruz nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Zdarte.Cosboš nejede,má práci v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobrý večer.dnes ale bylo krásně - celej den mi pršelo za krk - fakt opruz Jo Váši tak pod to se podepišu naštěstí v hospůdce nepršelo lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 toz tu je fakt na vecir nejak pusto prazdno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Bre ranko mladezi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ahoj Bre ranko pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky