Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Lidičci, fakt nechci být otravnej, ale poraďte jakej dát zadní nárazník, nemůžu kvůli tom ani spát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Lidičci, fakt nechci být otravnej, ale poraďte jakej dát zadní nárazník, nemůžu kvůli tom ani spát! Dej si RS a máš to. Máš nějakou koncoku vejvuku? Hele ty kol ana Avataru to sou poklice /jako plecháče myslim/? Nebo je to jen tak blbej úhel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Lidičci, fakt nechci být otravnej, ale poraďte jakej dát zadní nárazník, nemůžu kvůli tom ani spát! Dej si RS a máš to. Máš nějakou koncoku vejvuku? Hele ty kol ana Avataru to sou poklice /jako plecháče myslim/? Nebo je to jen tak blbej úhel? To je jen blbý úhel, jsou to liťáky, klasika od škodovky, má asi 8 nebo 10 paprsků.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdá se mi, že RS je pěkný, ale když koupím nějaký prahy, tak je ta prdel moc zvedlá, ten přední RS je příjemně u země, ale ten zadek nevím no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Přesněji tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdá se mi, že RS je pěkný, ale když koupím nějaký prahy, tak je ta prdel moc zvedlá, ten přední RS je příjemně u země, ale ten zadek nevím no. To jo, tak nejdriv bych spis koukal po prahách a pak bych k tomu naladil zadek + vejfuck. A popřípadě jestli budeš dávat stříšku a křídlo. Takže zadek bych bral jako v globalu ale urco bych poridil ty prahy jako prvni a nebo je aspon vybral a pak az udelal ten zadek. Stějně k tomu RS nárazníku nemůžeš dát nějaký vysoký prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Přesněji tyhle: Aha už vim vypadlo to jak moje poklice made in Jarov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 jasně, prahy dám asi nějaký jenom decentní, ono stejně není moc z čeho vybírat, to je nejhorší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 A co tenhle jak mela WWCat, vypada jako z FRS, ale nikde jsem ho nevidel, jestli to nemela na zakazku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Dneska večer žádný tlachy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Co chceš.pátek večer.pražáci a ti z okolí zase začnou vypisovat v parcovní dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 kua tady nikdo není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 sem se projel na Ruzyň a Z5, v praze krásně, všude jinde chčije, bouraček plno na D1 - trocha vody a uuuuuplavali do škarpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 sem se projel na Ruzyň a Z5, v praze krásně, všude jinde chčije, bouraček plno na D1 - trocha vody a uuuuuplavali do škarpy u nás taky chčije už od včerejška a venku je 11°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 ...všichni už jsou v Přerově buenos dias, já tam nebudu... _bre_ _bre_ _bre_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 ...všichni už jsou v Přerověbuenos dias, já tam nebudu... _bre_ _bre_ _bre_ já taky nee. Už jsem v práíci od 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 ...všichni už jsou v Přerověbuenos dias, já tam nebudu... _bre_ _bre_ _bre_ já taky nee. Už jsem v práíci od 6 Zdarec, já jsem taky v práci, 8.00-17.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 ...všichni už jsou v Přerověbuenos dias, já tam nebudu... _bre_ _bre_ _bre_ já taky nee. Už jsem v práíci od 6 Zdarec, já jsem taky v práci, 8.00-17.00 to já nevím do kolika tam budu ale tak do 16:00 určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 to já nevím do kolika tam budu ale tak do 16:00 určitě 6.00-16.00 - to je taky veselá pracovní doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 to já nevím do kolika tam budu ale tak do 16:00 určitě 6.00-16.00 - to je taky veselá pracovní doba to jo akorát nejhorší že je to skoro 3 týden takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 celý den mrtvo tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 no á koukám jako první přerovák už tu sedím na škopku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 no á koukám jako první přerovák už tu sedím na škopku A co jáááá...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 no á koukám jako první přerovák už tu sedím na škopku A co jáááá...??? su první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 su první No dobrá tedy. Ale jsme to dobře střihli při odjezdu přes sídliště bez účasti PČR, což...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky