Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Lidičci, fakt nechci být otravnej, ale poraďte jakej dát zadní nárazník, nemůžu kvůli tom ani spát! :(

Dej si RS a máš to. Máš nějakou koncoku vejvuku? Hele ty kol ana Avataru to sou poklice /jako plecháče myslim/? Nebo je to jen tak blbej úhel?

Vloženo
Lidičci, fakt nechci být otravnej, ale poraďte jakej dát zadní nárazník, nemůžu kvůli tom ani spát! :(

Dej si RS a máš to. Máš nějakou koncoku vejvuku? Hele ty kol ana Avataru to sou poklice /jako plecháče myslim/? Nebo je to jen tak blbej úhel?

To je jen blbý úhel, jsou to liťáky, klasika od škodovky, má asi 8 nebo 10 paprsků..

Vloženo

Zdá se mi, že RS je pěkný, ale když koupím nějaký prahy, tak je ta prdel moc zvedlá, ten přední RS je příjemně u země, ale ten zadek nevím no.

Vloženo
Zdá se mi, že RS je pěkný, ale když koupím nějaký prahy, tak je ta prdel moc zvedlá, ten přední RS je příjemně u země, ale ten zadek nevím no.

To jo, tak nejdriv bych spis koukal po prahách a pak bych k tomu naladil zadek + vejfuck. A popřípadě jestli budeš dávat stříšku a křídlo. Takže zadek bych bral jako v globalu ale urco bych poridil ty prahy jako prvni a nebo je aspon vybral a pak az udelal ten zadek. Stějně k tomu RS nárazníku nemůžeš dát nějaký vysoký prahy.

Vloženo

sem se projel na Ruzyň a Z5, v praze krásně, všude jinde chčije, bouraček plno na D1 - trocha vody a uuuuuplavali do škarpy

Vloženo
sem se projel na Ruzyň a Z5, v praze krásně, všude jinde chčije, bouraček plno na D1 - trocha vody a uuuuuplavali do škarpy

u nás taky chčije už od včerejška a venku je 11°C

Vloženo
...všichni už jsou v Přerově

buenos dias, já tam nebudu...

_bre_  _bre_  _bre_

já taky nee. Už jsem v práíci od 6

Zdarec, já jsem taky v práci, 8.00-17.00 :(

Vloženo
...všichni už jsou v Přerově

buenos dias, já tam nebudu...

_bre_  _bre_  _bre_

já taky nee. Už jsem v práíci od 6

Zdarec, já jsem taky v práci, 8.00-17.00 :(

to já nevím do kolika tam budu ale tak do 16:00 určitě

Vloženo
to já nevím do kolika tam budu ale tak do 16:00 určitě

6.00-16.00 - to je taky veselá pracovní doba :mellow:

to jo akorát nejhorší že je to skoro 3 týden takhle

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...