BadyS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 No dobrá tedy. Ale jsme to dobře střihli při odjezdu přes sídliště bez účasti PČR, což...? jojo v klidečku průjezd..... já je ani neviděl jak sem jel pomalu lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 su první No dobrá tedy. Ale jsme to dobře střihli při odjezdu přes sídliště bez účasti PČR, což...? nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 nazdar Zdar jak sviňa, já jsem se nějak zasekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 tady máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Ahoj klucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Zdarec z Prahec. Ty vole, dobro došli, kráásná dálnice, chytnul jsem moooc peknou kolonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Zdarec z Prahec.Ty vole, dobro došli, kráásná dálnice, chytnul jsem moooc peknou kolonu. Zdar jak sviňa, no hlavně že jsi v pohodě dojel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Zdarec z Prahec.Ty vole, dobro došli, kráásná dálnice, chytnul jsem moooc peknou kolonu. Zdar jak sviňa, no hlavně že jsi v pohodě dojel... Málem sem sice usnul, ale jen málem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Málem sem sice usnul, ale jen málem. No čéče mě to taky na dálnici bralo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Málem sem sice usnul, ale jen málem. No čéče mě to taky na dálnici bralo... to se chce z té 130 spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Ale tak mě teď napadá, že co se týče motorizace, byl dnešní srazík v Přerově zcela výjimečný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 mějte se tu krásně.jdu do hospy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 mějte se tu krásně.jdu do hospy Taky se měj a užij si to, my jdeme na klubovou pařbu až zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Taky se měj a užij si to, my jdeme na klubovou pařbu až zítra... Přesně tak, jo Lubo soráč že sem nedorazil,ale tady začalo pršet jak sviňa, tak sem to zabalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Přesně tak, jo Lubo soráč že sem nedorazil,ale tady začalo pršet jak sviňa, tak sem to zabalil. Zdar jak sviňa... No v Přerově bylo vcelku fajn a v Brně lilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Hoši,já dnes procestoval půl republiky,mám za dnešek na tacho+850 km a počasí skoro všude stejné.Občas lilo,občas jakš takš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Ale tak mě teď napadá, že co se týče motorizace, byl dnešní srazík v Přerově zcela výjimečný... nj máš pravdu ony ty diesly jsou tak výhodné že do toho asi nemaj co lejt..... samej benzínek dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Jeste tu je nekdo kdo nespi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Jeste tu je nekdo kdo nespi ? Čao Michale, já jsem ještě tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Zdar jak sviňa... No v Přerově bylo vcelku fajn a v Brně lilo... jj tady lilo celkem dost to tušit že to v Přerpově bylo v poho tak sem dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 jj tady lilo celkem dost to tušit že to v Přerpově bylo v poho tak sem dorazil V poho Rade, dnes navečer to probereme, já pádím do postele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 ahoj fsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 dobré dopoledne. Tady je zase mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Hoši,já dnes procestoval půl republiky,mám za dnešek na tacho+850 km a počasí skoro všude stejné.Občas lilo,občas jakš takš. já byl jen na srazu a mám tacho+571km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 já byl jen na srazu a mám tacho+571km. Hmm, tak já jen +256 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky